Copilasi din 2002 (46)
Raspunsuri - Pagina 18

Gabi_K spune:
Nico, ai baiat maaare:) Sa creasca mare:) Imi place denumirea de "pachet promo":)
La multi ani tuturor floricelelor!
Noi am avut weekend incarcat, ieri si azi seara am sarbatorit pastele evreiesc- pesachul, zi dimineata am fost cu Lili la zoo, dupa masa Robert a fost invitat la Mc la ziua unui prieten, am pus o gramada de poze la "poze si mai noi".
Cu ran de pe frunte stam bine,, aproape s-a inchis, acel cucui mai e acolo, dar s-a micsorat un pic.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

cristina22 spune:
Am fost fara net in w-e asta, asa ca n-am stiut nimic de voi si-am stat cu gandul la Nico.Am vazut poze cu burtica frumoasa, cu haine mici si dulci si cu Stefan, care e baiat mare!!
Duminica, Andrei a reusit sa ma emotioneze tare. Mi-a cerut sa-l invat sa se roage la DD sa-i dea un frate. Nu stiu de unde ideea asta.Acasa nu prea discutam subiectul.Am mai spus: sunt incapabila sa patrund in profunzimea gandirii lui.
O saptamana frumoasa!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Dodo-pui spune:
La multi ani !florilor
Buna mamici si pitici,
Nico sunt acasa si sunt pregatita pentru galerie
.
Noi am avut un Wk incarcat:
-sabata petrecere ca un copilas,unde Bodo a fost in extaz a chirai,dansat,tipat "alergat"de parea totul ok,
-ajunsi acasa febra,voma,...tot tacamul-tratament cu antibiotice,noapte de straja amandoi;
--duminica am mers in familie la biserica ,l-am impartasit pe Donu'
-apoi a dormit la pranz pana la 18,
-noapte trecuta s-a odinit si dimineata aceasta e ok,plin de viata . intregul

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

Dumnezeu imposibilul!

Gabi_K spune:
Dodo multa sanatate!!!

cristina22 spune:
Ninaaaa!!!Ninaaaa!!-ma vei avea pe constiita daca raman fara slujba!!!
'poi nu ma pot opri din ascultat http://fr.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0&feature=related!!!
MERSI!!
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Cristina_C spune:
Salutare la inceput de saptamana!
Gabi, a fost Paste la voi, asa ca iti spun acum "Paste fericit"! O sa-i treaca si cucuiul lui Lili, ca si cum n-ar fi fost.
Dodo, bine ca Bogdan si-a facut somnul si ca acum e OK.
Nicoleta . Saptamana asta vine sigur Matei! Si mie-mi zicea sotul "2 in 1" cand aveam burtica.
Cristina22, ii va indeplini DD dorinta lui Andrei?
Noi ieri am fost plecati toata dupa amiaza cu bicicletele.
S-auzim numai de bine!

sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2650351170087737923mUrKQK
am pus si noi cateva poze de weekend!!!
Nicoleta, cum mai esti??? Tot acasa???
Gabi_K, Passover fericit!!!! Inca sarbatoriti? Toata saptamana?
Cristina22, v-a emotionat indeajuns sa va apucati de treaba??? Are Nicoleta cui da stafeta!!!!
Dodo-pui, sanatate lui Bogdan!!! Am vazut si eu poze de la party!!!! Frumusel foc Bogdanel!!!!
CristinaC, nu imi mai aduc aminte...Robert merge pe bici fara roti ajutatoare??
Fetelor ce meniuri faceti de Pasti?? Eu sunt complet in ceatza...nu am cumparat inca nimic...si lista cu bucate sta pe masa cu doar "oua" pe ea!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Cristina_C spune:
Da, Sinzi, stie de anul trecut. Dar nu stie inca sa inoate si nici sa patineze, de fapt patine n-a pus niciodata in picioare, iar cu inotul a avut doar niste tentative.
De Pasti, eu propun ceva cu... miel, in caz ca va place carnea de miel. Si pasca si cighir (asa se scrie? dar oricum nu stiu cum se face).
Asa de rau imi pare ca nu sunt de Pasti in Ro ca sa pot merge la Inviere la biserica unde mergeam in copilarie...Nu stiu ce am, in ultima vreme ma coplesesc amintirile din copilarie. Aici este biserica ortodoxa in München, dar pentru mine nu-i acelasi lucru.
Prajitura preferata a familiei, potrivita pentru orice ocazie la noi este "cuib de viespi". Numai cand o vad in poza mi se face pofta, va asigur ca-i delicioasa: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/cuib_de_viespi-798/
care-mi aminteste tot de copilarie, evident!
De copilaria mea in Falticeni. Khristin stie foarte bine Falticeniul. Ce mai faci, Khristin?

Gabi_K spune:
da, ne chefuim toata saptamana:)
multzam pentru urari!
Nicoooo, da raportul!!!

crig72 spune:
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru!!am o sarcina grea de indeplinit..maine trebuie sa duc la gradi 2 oua fara continut si nu reusesc ..am spart deja 3 .am dat doua gauri dar zau ca nu mai am nici o idee poate stiti voi.