Copilasi din 2002 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani Rares!!!!!!
Cornelia, poate ne mai povestesti un pic de RAres!!!!

Katty, ce poze frumoase!!!! Lalelele ca lalelele...dar Andrei are niste ochi superbi!!!! chiar imi era dor de el...nu ai mai pus poze de mult!!!!
Ah...uite in momente din astea imi e atat de dor de o "primavara" ca la carte!!!!! (ca de iarna ne-am saturat pentru sper inca vreo 2 ani!!!)
Cismigiul arata superb!!!!

Nico, eram sigura ca a nascut pana acum!!!! Am luat-o ca pe un semn bun ca nu scrie!!!! Deci inca nu nascuse ieri???

Nina, veniti la noi daca vreti caldura!!! Suntem rosii toti de la grataru de duminica de pe plaja, si eu am facut si insolatie (desi am stat mai mult la umbra cu palarie pe cap!!!)
Vom merge si noi anul asta la Inviere (sunt 2 biserici romanesti)...sa vedem cum rezista David!!!

Cris, baclavale avem si noi aici...daca spuneati din timp...hihi!!!! Ce fac cu oul golit la gradi???

Cristina C, am citit la sub cu boboci de clasa 1 de poezii...aici nu ii invata nici o poezie...doar ceva cantecele care fac parte din ritualul zilnic de dimineata!!!! Eu am cumparat o carte de poezii cu gandul sa il invat...dar ...nu m-am invrednicit prea mult!!!!

Chiar...David e singurul care nu stie nici o poezie??? (stia prin Romania, dar le-a uitat rapid!!!!)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, Rares, baietel de 6 ani! Mult noroc in viata! Felicitari Cornelia!

Pozele sunt superbe, toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Din motive de contractii dau copy-paste de la odisee:

Am revenit, am lipsit motivat ;): am fost internata de ieri pana azi, ieri medicul a incercat inducerea nasterii intr-un stil foarte soft din cauza colului rigid, gros si inchis... si a introdus un balonas acolo, l-a adus cam la 3 cm, a scos balonasul si... m-a ztrimis la nani. Era de garda. Pe la 1 aveam contractii usoare la 5-7 minute, dar pana diminata , nimic. La 11 AM mi.a facut un alt control, colul era de 2-3, insa contractii, nu. Dupa control am facut un TNS si mi-a zis medicul ca am contractii regulate, ca in mod normal nu mi-.ar da drumul... dar m-a invoit numai pana vineri, cand inducem mai serios. Si asa... se pare ca voi petrece Pastele in maternitate. Sper sa mearga inducerea vineri, copilul cel mare e dezamagit deja, vroia sa vina fratiorul...

Pupici, ma retrag, am inca ceva contractii. Va pup pe toate.

Nicoleta 40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

LA multi ani, Rares!!!

La noi ploua cu galeata... eu am ceva contractii... daca nasc de Sf. Gheorghe e musai sa il botezam asa??? :))

Katty, iti multumesc mult ca mi-ai trimis mesaj, mamici de copii de 2002 va multumesc din suflet ca v-ati ngandit la mine, sa va ganditi si vineri. Am auzit atatea nasteri in direct... ma cam apuca frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta, bine ai revenit, normal ca suntem cu gandul la tine, te-as fi sunat direct, dar am zis sa verific intai sa nu fii taman in mijlocul evenimentului !!! Pupici si daca e sa fie de-acum incolo, oricand, sa ai cea mai usoara nastere din cate s-au pomenit si un BB vioi si mancacios!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Multumesc mult fetele pentru urari.
Mai intru uneori sa citesc ce mai fac puii vostri, dar nu prea am timp sa scriu. Oricum banuiam ca voi va veti aminti de noi cu ocazia zilei lui Rares .
Imi voi face timp in una dintre zilele urmatoare sa va mai povestesc cate ceva si sa vas pun si cateva poze proaspete.
Inca o data multumesc.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dragelor scuze,am pc virusat ,
acum sunt la o vecina.
Scuze daca nu o sa mai pot intra "Paste Fericit!";
intregul
La multi ani !Rares.
Nico

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut toata gasca!
La multi ani Rares, acum e baietel mare!! 6 ani! Cand o fi trecut timpul?
Nicoleta, tinem pumnii sa treaca totul usor. Abia asteptam sa auzim ca a venit bb Matei!

Noi in weekend am avut musafiri(de sambata pana duminica) si dupa aia am fost eu intr-o delegatie. Musafirii au plecat la 3 de la noi si eu am plecat la 3.30. Acum sunt in aeroport, ma intorc acasa. Aoleo si n-am mancare, trebuie sa sar direct in cratiti. In delegatia asta m-am si porcit cu mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, inca mai esti aici?? hihi!!! DA doamne sa se intetzeasca contractiile!!!!
Sa stii ca si eu am nascut cu inducere (dar bebe David era de 36 saptamani) si inducerea a constat in ruperea apei si perfuzii cu ergomend (pt contractii)...
La ora 8 mi-a rupt apa, si la 10 fara nascusem deja!!!! Mai mult a durat cusutul!!!! hihi!!!
Contractiile nici nu le-am simtit (decat pe ultimile), emotii ca mi se rupe apa pe cine stie pe unde...nici alea!!!!
Deci sunt pro inducere...am avut o experienta super!!!!

Ruxi, de asta exista "take-out"...azi stau si eu mai mult la birou, si trebuie sa il tin pe David cu mine..asa ca o sa luam ceva happy meal (cah...dar asta e!!!)

Avocatul asta al meu e atat de zgargit (de evreu...bine ca nu citeste romaneste!!!) ca are net prin dial-up!!! haha!!! macar mai scap de telefoane!!!!! Credeam ca s-a "eradicat" netu prin dial-up la tel fix!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Sinzi, ma bucur ca la voi a fost rapid, colul meu este insa gros si dur, lung... si medicul a zis ca acum doar incearca sa il stimuleze mecanic (a bagat acolo un balonas si l-a umplut cu ser pana a ajuns cu diametrul de 4 cm, l-a lasat 4 ore, colul ajunsese la 3... l-a scos, am avut si dupa aceea contractii, dar dimineata - scosese balonul la 9 parca - nu mai erau.), pentru ca daca inducea nasterea serios exista riscul ca sa nu se dilate colul, as fi ajuns in cezariana! Si nu vrem asta. Deci l-a stimulat putin, vineri va incerca mai serios si speram sa mearga, sa nasc natural. Si fara sa traumatizam asa de tare colul... si asa cicatricial...

Va pup pe toate si va doresc numai bine, anunt schimbarile (adica veti sti cand am nascut).

La noi fost furtuna afara...

Mergi la inceput