Casnicute sexy (169)
Raspunsuri - Pagina 20
slimatei spune:
iaca mai nimeresc si eu printre o maraiala de -a lui fii'mea...
am invatat-o cu'narav..numai cu mine..si mereu cu ea..acum nu'mi sta deloc singurea decat daca ii dau ceva nou sa se joace ..pt. cat'va timp dupa il arunca... si gata iar la marait..mai nou am invat'o ca aerosolul e o joaca..si-l tine singura la guritza(caci eu am alta masca si mi-o tin la gura si ma tot maimutaresc
)si a vazut si ea ca nu face rau...
si dupa ce terminam cu el.. e cea mai frumoasa jucarie ..si de mai lunga durata dacat celelalte...
hai sa va mai spun despre junioara ..numai sa nu plictisesc pe aici...
are aproape 4 lunite ... incepe sa bolboroseasca din ce in ce mai mult mai nou scuipa
si incerca sa se rasuceasca... ca da sa se ridice e veche ..n-o mai spun... ca ne certam aproape toata ziua cantam, radem cu zgomote si ca sunt fff mandra de ea mi se par stiri vechi...nu?
in rest multumim lui DD suntem bine...
va pup si va doresc numai bine si un we placut

cafea nu va mai dau ca are leana butoiele la indemana![]()
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
mariussimiuc spune:
Salutari pentru broscuta
de la o alta maraita care sta acum in brate la ma-sa. ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Danelutza spune:
Stefania nu ne plictisesti cu povestitul, mie chiar imi face placere, uite asa imi amintesc de vremurile de demult. Sa vezi ce frumos e cind o sa scuipe de adevaratelea, adica o sa invete de la copii. Isabella a avut o perioada, acum e mare si stie ca e "utine"
.
Cuscra dar la ce ora pleci la petrecere ?! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra dar la ce ora pleci la petrecere ?!
Dupa somnul de pranz al copiilor.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
slimatei spune:
am o pofta nebuna de forum
as vorbi cu voi toata ziua (caci ca prietene doar pe voi va am)daca a avea la dispozie atata timp
dar prima e datoria de mama..dupa de casnicutza
si dupa daca mai am timp si de mine..bine de bine..daca nu..asa raman..cateodata jelesc dupa o baie facuta bine si mai ales relaxanta...ehe...
mihaela am inteles.. scz.. mult sanatate...
daniela inteleg situatia stai linistita
(asta ar fi tb sa fie in mesajul de dim dar n-am mai apucat
... spun aum...multumim de sustinere
principessa
multumim miha returnam
-icideci ai degand sa petreci.. sa-ti ai parte de o petrecere placuta!
stefy a adormit si nemancata(cred ca se trage de la vreme)dar eu acu tb sa-i fac aerosol..oare cand se trezeste
ce vreme de .... nu mai iese sorele asta...
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Liana30 spune:
ii pusai prelungitor e buna acu?![]()
slimatei va puppp
Danelutzooo acu vin pregatesteeeeeeeeee![]()
mihoooo pup io maraita
miki nu te mai tezisi?
Bi ce nu fac io pt tine
o facui si lungaa na!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
mikiriki spune:

Leaanoo, m-am trezit dupa ce-am dormit 3 ore. Misterul e iar bolnavior. Nu mai intru in detalii ca ma doare capul
Va doresc WE placut
Miha, distractie placuta
Revin
Miki
mikiriki spune:
Stefania, pupici printesei.
Miha, cred ca esti deja la petrecere.
Alinutza, lasa treaba. stai cuminte
Danutza, m-ai parasit
e musai sa ma duc la treburi serioase
Leano, pe unde umbli? ai treaba?
Monica, special pt. tine
pt. cand te trezesti
Mooaaama ce telegrafica-s
. Ma duc la treburile mele. De marti incep munca
( lipsa de oameni, asa ca trebuie sa-mi intrerupt concediul)
Revin
Miki
Danelutza spune:
Am deschis un nou "capitoliu" ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*