Casnicute sexy (169)
Raspunsuri - Pagina 19
Liana30 spune:
'neatzaa![]()

e maree,e tareee,e neagraaa asa cum le place la unele![]()
da va dau si

si ceai pt gravidutze..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Bimilit spune:
liana ,mie imi place
lunga,neagra, mare si tare.ai asa ceva
?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mhldvrc spune:

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
pai ce crezi ca nu poate sa sara iar?
Daneluto ce mai facusi bun?
monica
Cartofi prajiti la cererea domnisoarei.
. Iar sint singura atitea zile cu Isabella, nu ca ne-ar fi rau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Miki
Cam tirziu
Tana-na-na

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Danelutzoooo nu pierdusi nimiksar si pe tine

... acum e momentul, ca sotul pina luni, nu-i acasa www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Zitrone pt. Leana
Miki
Va arunc eu vreo citeva, ca am in copacul din gradina, proaspete, proaspete
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
'neatzaae maree,e tareee,e neagraaa asa cum le place la unele
da va dau sisi ceai pt gravidutze..
Mie imi place si amara, cu o felie de lamiie, de aia de la zitron...
Se poate ?!
Multumesc

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
liana ,mie imi placelunga,neagra, mare si tare.ai asa ceva
?
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Iote ca la lunga nu m-am gindit

Dar cu ceva prelungiri, nu-i buna ?
mariussimiuc spune:
Vreau si eu una d'aia de vrea cuscra Bianca.
Si cu tot cu prelungiri.Asa de fo juma de ora. ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...