PRIETENE FARA TITLU (6)
Raspunsuri - Pagina 15
acina spune:
Buna dimineata,
Moni of am uitat, La multi ani lui Ghita pentru ieri.
Mirela, mai ce barza rea, dar se lasa asteptat beietelul asta al tau.E bine la mami in burtica.
Pufulina ce bine ca mai vii si tu cu vesti.
Noi suntem bine mi-a facut surpriza Dan si mi l-a adus pe fimiu la serviciu era asa vioi desi il trezise din somn ca sa-l ia cu el.A cercetat tot pe aici s-a jucat la calculatorul lui Dan cat l-am asteptat pe tati sa termine ce mai avea si am plecat cu tam tam, ca el voia sa mai ramana.![]()
Anca
35 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
monica70 spune:
Ceau
Mersi ACINA.Faina surpriza ,eu de cand am tot zis sa o aduca pe Diana aci intr-o plimbare,ca tare i-ar placea si ei.
Voi cum lucrati,esti si maine la lucru? Noi da,dar noroc ca am zi scurta.Saptamana viitoare vin la lucru doar marti si miercuri,iar Ghita cred ca are liber toata saptamana.Macar de-ar fi vreme faina!
Deja am cam intrat in relax,nu prea mai am chef de lucru.Aseara aveam impresia tot ca azi ar fi vineri
Of ca abia astept sa dorm dimineata mai mult in primul rand si apoi sa ma joc cu Diana,ca daca-s odihnita am chef si idei ,altfel merge treaba!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
acina spune:
Eu vin maine , program normal.apoi saptamana viitoare marti si miercuri.Si uite asa am incheiat si luna asta.Parca imi pare rau ca stau acasa.1-2 mai liber, iar de pe 5 mai intru in concediu.
Bey voi stiti ca mai am putin si nasc??????
Azi facem 35 saptamani.
Anca
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
monica70 spune:
ACINA uauu deja intri in concediu??? Mama ce trece vremea,mai un pic si vine bebelinaaa
Ce fain si de tine si cu baiat si cu fata 
![]()
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
Bee spune:
Buna fetele.
Intru si eu pe fuga sa va urez PASTE FERICIT!
Noi unii bolnavi (eu), unii vaccinati cu reactii urate (RAzvi) si in general pe drumuri. Diseara plecam la Oradea si ne intoarcem la Buc. pentru un Botez pe 3 mai. Asa ca nu promit sa mai intru (si asa n-am mai reusit decats a citesc).
Mirela, ma gandesc la tine sa nasti odata si usor! Chiar daca-s io plecata, ma informez eu ce si cum! Bafta!
Sorry, ca-s asa expeditiva. Voi recupera luna viitoare, cand mai stau pe acasa.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BEE imi pare rau ca sunteti bolnavi .Ce reactie a avut Razvan? Sa va distrati bine la Oradea (nu treceti prin Arad?) ,Paste fericit si voua!
Eu sunt zombie deja,m-a terminat Diana azi
Acum e aci cu ... galeata uriasa de detergent pe bratz ,cica TI-AM ADUS MANCALE!
Face pe Scufitza Rosie presupun,si-a si gasit cu ce 
I-am cumparat periutza de dintzi noua,iar dupa jumatate de ora deja o inmuia in WC
NU poti intoarce capul o secunda ca si face o tampenie 
Si m-am ocupat azi de ea:i-am pus filme pe DVD "Praslea cel Voinic si merele de aur" si am comentat impreuna,apoi Maria Mirabela,dar la asta n-a stat pana la capat ca a lovit-o in sfarsit foamea.
Sa vedeti ce am patit cu ea azi
A mancat peste ,aproape doua bucati si manca si manca ,de nu-mi venea sa cred. Era pe un scaun din bucatarie ,statea intoarsa invers ,cu picioarele printre spatarul de aluminiu.Si deodata ,cand tot ma miram cum de mai incape in ea si nu zice ca nu mai vrea,zice: UITE CE FACUT! ... Cand ma uit,sub ea scaunul ud,pe gresie ud!!! M-am uitat de trei ori
sa vad de unde a curs si ce-a varsat ,ca efectiv nu-mi venea sa cred ca si-a dat drumul la pishu pe ea!!! Si o mai bufneste si rasul
,vai ca am zis ca tampesc,e prima oara cand face pe ea ,chiar niciodata nu a facut pe ea de cand e doar in chilotzi,in afara de prima oara cand am facut probe, prin octombrie anul trecut.
Pe urma am luat un biblioraft din colectia "Arborele lumii" si i-am tot aratat plante si animale.La un moment dat ii zic "asta e o broasca raioasa ,asta e o broasca normala " ... LA CAP - completeaza Diana repede 

Cand am ajuns la scorpion si ii explicam ce periculos si rau e,zice Diana foarte hotarata: IO O BAT DACA NU ESTE CUMINTE! ![]()
Pacat ca am o memorie de rahat ca nu mai tin minte toate replicile
Cand sunt la PC e mai ok,ca notez repede ce aud mai haios,dar in rest ... batranetea ![]()
Na auziti ce-o intereseaza,cica daca CLESTE MALE ,o sa ajunga la bec? ![]()
Heei am uitat:sa vedeti ce speriata a sarit cand a sunat soneria,iar cand a auzit i ca-i administratorul n-a mai iesit din dormitor pana n-a plecat.Se pare ca da roade povestea cu Margareta fetitza data afara din bloc ca face galagie ![]()
Cat am scris,ca norocul ca e cu bibele de lapte in gura ,ca altfel nu apucam ... Merg sa o instalez in pat,ca acum e tavalita pe covor pe spate si cu picioarele sus pe masutza - pozitie de baut lapte ... si sa nu-l uitam pe Bau pe care-l tine intr-o mana 
monica70 spune:
Buna fetele ,eu mai jumatate de ora si plec acasa,asa ca va zic de-acum PASTE FERICIT! ca nu stiu cand mai intru si daca mai aveti acces la PC unele.
ACINA,MIRELA (mai ales
) aveti grija ce faceti!
acina spune:
Dragele mele,
Dupa cum stiti ca eu in we nu prea servesc net, am intrat acum sa va urez voua si familiilor voastre frumoase un Paste Fericit!.
Pupicei multi multi
Anca
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
miraklucker spune:
Dragelor , am intrat sa...
Va doresc, din suflet, tuturor, PASTE FERICIT si-mbelsugat, si fie ca LUMINA SFANTA sa va lumineze sufletele si viata!
...v-as povestii eu mai multe dar nu am timp

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Denisam spune:
Hello,
Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de
multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.
PASTE FERICIT!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)