PRIETENE FARA TITLU (6)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
Salut ACINA sesi bebi 

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
monica70 spune:
O sunai si io pe-a mea,o cer la telefon,o intreb ce face ... raspuns:
FAC SI IO POSTII! ![]()
ACINA diferenta e ca Diana nu prea sta sa cugete,le tranteste cu viteza ![]()
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
acina spune:
fac si io postii...
Buun raspuns.

Anca
34 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
pufumic spune:
Salutare, lume!
Sunt pe fuga, of course.
Numai urari de bine pentru cine poarta nume de floare (cu scuzele de rigoare pentru intarziere) si pentru cine poarta numele de Gheorghe sau derivate din el.
Noi, bine. Eu cu munca, fi-miu cu gradi. E cam maraici de vreo doua sapt ca ii ies maselele de pe randul doi. De cand cu gradi s-a cam smecherit- a se citi obraznicit (de parca nu era destul de smecher si asa). Inchipuiti-va ca daca nu facem ce vrea el spune: mami/tati a cotz (adicatalea la coltz, intelegeti voi)sau mami/tati taci,mami/tati pace (sa-l lasam in pace). A inceput sa si muste (asta a invatat de al colegul lui, Sasha, pe care de altfel si exerseaza. Probabil se razbuna, ca destul a venit acasa capsat de susnumitul. Parleste din ce in ce mai mult, dar jumatate din ce spune nu inteleg, ca le cam poceste.
Habar n-am ce sa mai zic, asa ca va las. Fug la tata si la frate-meu, ca-s Gheorghe amandoi.
Pupat.
monica70 spune:
Eu tocmai am sosit de la dentist,gata am mai scos o masea (mai bine zis ce-a ramas din ea) dar a mers usor.
Cand am ajuns acasa de la birou,Diana era echipata frumos,cu rochitza.Am intrebat-o de ce-a imbracat-o buni asa frumos si mi-a raspuns: ATA-I ZIUA A LU GOOGHE!
PUFU la multi ani si alor tai si mersi inca odata de urari,i le-am transmis . Si mai baga fotografii si mai ales filme cu smecherila de Vladi,sper sa apuci macar de sarbatori la programul asta aiurea de la serviciul tau 
No merg sa ma mai joc cu Diana,ca taica-su e abonat la telefoane azi ,de juma' de ora sta la povesti cu nashu' si nu mai termina vad .
Ooo dar in 20 de minute incepe Dadaca .Tot mai apucam sa repetam "Un elefant" si "Podul de piatra" - azi am avut lectii de muzica
dar vad ca tare ii place,face abstractie de vocea mea
Si o mai invat si "Melc , melc" ... ce cantecele mai sunt usoare si scurte? Bagati idei,ca io habar nu mai am ce sa o invat
Doar "Una este luna" mai stiam ...
mirela10 spune:
mey daca vedeti barza jumulitzi-o bine si trimiteti-o la madrid urgent,ca vad ca ea singurica si de buna voie nu vrea sa vina. in ciuda alergaturilor mele in parc,mutat de mobila,ridicat copil,suit si coborat scari,etc,nu m-am ales decat cu o durere de calcaiul stang de nu pot calca in el(de vreo saptaman) si un cot zdrelit ca ieri m-am apucat sa fac niste echilibristica pe un pat cu rotile si am cazut cu cotul de tocul usii de am vazut stele verzi.
dani a inceput si el sa scoata perlutze de ne distram pe seama lui.intr-o seara era cu iulian si se uitau la tv si ii zice incet:"tanti are tzatze!".iulian a inceput sa rada si sa-mi zica ce a zis copilul la care daniofuscat ii zicea:"nu rade tati
aseara am zis sa nu-i mai dau sirop antihistaminic lui dani ca nu avea multe bubite si azi noapte s-a trezit din ora in ora de la 1.30(cand am putut eu sa adorm
),pana la 6 cand am cedat si i-am bagat siropul pe gat.
stie sa obtina ce vrea cu texte:"pune sene(desene)la baiet,te og"...
LA MULTI ANI PT GHITZA ,TATI DE DIA!
PUPICEI LA TOATE LUMILE
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
MIRELA mersi si ai rabdare mai ... ce grabite mai sunteti unele,numai eu ma indopam cu no spa ca sa nu nasc in decembrie ![]()
M bucur ca va distrati cu Dani,asa e de cand incep sa isi dea drumul la vorbit,toata ziua ai de ce te amuza cu ei.
Noi ne mai si enervam uneori,ca de multe ori suntem obositi si fara rabdare si vorbeste de multe ori numai aiurea, sa se afle-n treaba.
De exemplu,inainte de a pleca la dentist m-am uitat pe geam (azi a plouat torential la un moment dat) si Diana ma intreaba repede: TU TE UITI PE GEAM? SA VEZI DACA PLOUA? Pai normal ca de-aia,ea stie raspunsurile,evident, dar tot intreaba si se intreaba chiar si singura 
Gata pauza ,fug la film.
Denisam spune:
LA MULTZI ANI TUTUROR SARBATORITZILOR DE AZI CU NUMELE DE GHEORGHE si DERIVATE!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
DENISA mersi,i-am transmis felicitarile DERIVATULUI personal 
Io la ora asta am chef de ras ,merg sa imi iau un ceai si revin sa gasesc ceva distractiv p-aci 
monica70 spune:
Rezultat la invatat cantece ziua 1
:
http://www.dropshots.com/DIA2#date/2008-04-23/16:20:12