PRIETENE FARA TITLU (6)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
Buna seara,am adormit in sfarstit strumfa,azi cu niste povesti educative
INGRID mersi de idee,am inventat-o si eu azi pe Margareta,fetita care a fost data afara din bloc de vecini ca tzipa toata ziua si nu mai suportau galagia . Cand am zis prima oara ca fetitza aia tzipa,Diana a sarit repede : SI DIANA!!!
Numai ca n-a mai fost la fel de vesela cand a auzit ca a ramas fetita afara in ploaie,vant zapada ...
Daca nici asta nu functioneazaaaa ...
DENISA nu-mi zi ca a venit si la voi vara in sfarsit!!! Deci Alex e la aer.Emma ce mai face pe la Geta?
Si la noi a fost super cald azi 
Am plecat la nani ca mor de somn,am mai motzait azi dupaamiaza in pat,dar m-a sabotat Diana incontinuu si a culminat cand a dat drumul la Razacios ,ca sa ma TEZESC 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
monica70 spune:
Am gasit pe net bucataria luata Dianei de Pasti:http://www.palauhermanos.es/paginas/cocina23.html
Vad ca e facuta in Spania . Sunt multe modele de bucatarii si de alte jucarii faine,pacat ca nu e pus si pretul ...
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
acina spune:
hello frumoaselor
Denisa
ce ca lumea de voi ca stati asa mult in aer liber.
Moni e super bucataria.Cat ai dat pe ea ca vreau sa-i iau si eu lui Andrei(nu radeti).Nu pot sa va zic cat tort a preparat pt mama aseara..."cu fisca si colata"-vei toit buni?
Pupicei si la restul.
Anca
34 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
monica70 spune:
ACINA nu rad mai ca si eu vreau sa ii iau banc de lucru Dianei
. Eu am dat 95 lei pe ea,dar in magazine sigur e mai scumpa.Cele electronice ,cu diverse melodii sau sunete ajung si la 2-300 lei.Am vazut pe net si la 6-700 lei
Dar alea-s duble ... insa ar fi perfecte pentru Andrei si Ale ,ar avea loc amandoi
Numai sa mai ai loc in casa ![]()
Mie mi-a facut rost de ea o prietena a colegei mele de la un depozit din zona libera de langa Arad,aia sunt importatori presupun.Si mi-e ciuda ca aia tocmai isi schimba locul de munca
Deci trebuie sa gasesc pe altcineva, ca as mai vrea pe viitor sa cumpar de-acolo jucarii ...
http://www.palauhermanos.es/paginas/complemento7.html Uite asta ce faina e!
Si asta:http://www.palauhermanos.es/paginas/complementos.html
monica70 spune:
Am uitat sa va zic ca am o problema: am montat-o ca era toata din bucati ... Si dupa cate o cunosc,cred ca Diana nu va fi atat de ocupata de gatit,cat de demontat si montat la loc toate alea 
acina spune:
Moni daca fata nu a vazut ca era din bucati , nu cred c-o demonteaza...Sau mai stii
...
Anca
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
Denisam spune:
DA,a venit vara cam devreme, dar nu ma pling,e fain.Emma si eala Geta pe afara cam mult, eu nu am gasit puzzle decat cu 20piese,darincercam cu asta pina vin proviziile din RO cu mama.V-am zis ca EMma i-a cerut iepurasului camion-masina mare???
AM pus ceva poze noi, o sa revin dupa ce hranesc si culc plodu'.
http://community.webshots.com/album/563174983IlBQIR
Pupici!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
Mama ce caldura s-a facut aici! M-am copt prin oras ,tocmai ne-am intors.
DENISA vazui pozele dar cam putine.Cu cine erati?
Deci vrea fata camion
Dianelor intentionam sa le luam bancuri de lucru,Andrei va primi bucatarie ... suuuper,nu? ![]()
Am vazut si un film si poze noi cu Daria ieri : parlamenta cu un leu la gradina zoologica 
ACINA nu trebuie sa vada,depisteaza ea singura.Diana de cate ori are ceva nou, dupa prima surpriza de fericire ,incepe cu studiul: cam ce se poate demonta,desuruba,dezlipi
De aia i-ar prinde tare bine un banc de lucru! Io mor dupa masa aia de infasat + cadiza + scaun de masa + olitza + alte accesorii si cu bebele!!! Daca o importa astia, tot pun eu mana pe ea,deci cine stie cat costa si-aia ... in ritmul asta nu-mi mai iau eu in graba masina 
Am plecat acasa
monica70 spune:
Sara buna ,acum ma pot desfasura ca iar a luat-o mami pe Diana la ei - vrea sa mearga la biserica maine si o va lasa dimineata cu tati.
Apropo de biserica:azi a surprins-o pe Diana batand in usa cu lingura de lemn si zicand ca ea e la Doamne-Doamne ... i-a trebuit ceva pana s-a prins la ce se referea - la manastire le vazuse pe calugaritze batand toaca!!! ![]()
M-a sunat mami sa ma intrebe daca a mancat ceva Diana ca la ei doar cere bomboane si numai chefir a vrut ,acasa la fel ,bause doar iaurt.Cremvustii doar i-a decojit si se facea ca musca din ei
O cer la telefon sa o iau la intrebari si ... ma ia ea la intrebari: ALO,AM MANCAT CEVA? ![]()
La fel a facut azi la magazin,cand a cerut bomboane: a intrebat-o pe mami: AM MANCAT CEVA ? ca sa vada daca are dreptul la bomboane
Povestea educativa n-a prea impresionat-o se pare.Desi a fost cuminte azi,de cum am venit eu,a inceput sa zbiare ca nu putea sa isi ia adidasii pe piciorul gol - nu alunecau si nici nu voia sa isi ia ciorapi,nici sa o ajutam noi,nici ... nimic
Numai zbiera cat o tinea gura ca nu poateeeeeee,nu intraaaaa ,trantea si se smiorcaia
Nu stiu ce sa ma mai fac cu temperamentul asta al ei 
Alta noutate - mami s-a pus si i-a tuns bretonul fara sa imi zica nimic , cica era lung
Mie mi se parea perfect,acum e prea scurt
Initial mi-a zis "am tuns-o" si am crezut ca a ciopartzit-o ea
,dar de la Diana am aflat mai tarziu ca a tuns-o LIVIA - aia e coafeza din bloc de la mami,deci macar atat ![]()
acina spune:
Buna fetele,
Hopa si cu mine.
Moni lasa mai nu fi suparata pt bretonul Diei ca lor le creste perisorul f repede.Mai bine asa decat sa-i intre fetei parul in ochi.
Denisa am vazut pozele de la locul de joaca, super, mai ce a crescut Alex.
Mirela unde esti? Scoatem majoretele ?
Noi am fost cumintei aseara am avut o discutie cu andrei despre Ana.
Eu i-am zis :iubitule o sa mearga mami cu tati la Brasov si dl dr o s-o scoata pe Ana din burtica lui mami.
El a stat si s-a gandit un pic si zice:
-Mami scot eu pe Ana din buitica ta.
-nu se poate iubitule, ca tu esti mic , o scoate dl dr si apoi ti-o da tie in brate.
-Da sigui , vin si eu la Biasov si tin eu pe Ana in biate.
-Da pui.
-Si venim acasa si i-a dam lu buni sa aiba ghija de ea.
-Da mami.
Dan a fost plecat din Bucuresti luni si a venit cam pe la 1 noaptea,
Toata seara m-a intrebat.
-Mami unde este tati?
-E la servici puiule.
-Se duce tati la seivici si aduce un cadou putu mine.
-Da mami aduce tati cadou pentru tine.
Eu nu am putut sa-i fac baita ca nu pot sa-l scot din cada si cand s-a apropiat ora la care de obicei ii facea Dan baie , a inceput.
-Mami facem baie...
-Nu poate mami sa-ti faca baie pui, ca ma doare burtica.Il asteptam pe tati.
-Mami unde este tati?
-La serviciu iubitule.Cand vine tati iti face el baie.Da?
-Mami tu nu poti sa faci baita lu Andei.
-Nu mami ca ma doare burtica.
-Mami ma duc eu la faimacie si iau no-spa putu tine mami.
-Da pui.
-Cu masina ta mami.
Farmacia e peste drum.
-Da mami cu masina mea.
-Si tu stai in spate mami.
-Si tu unde stai iubitule?
-In fata , conduc eu mami masina ta .
-Da iubitule conduci tu masina mea.
-Sesi bebi ...
-Cine e sexy baby iubitule...
-Tu mami.
Ma bufneste rasul
-Eu sunt sexy baby?Si tu cine esti?
-Eu sunt siiena.
-A, tu esti sirena?Inteleg .Si Alexia ce e?
-Alesia e mica.
-Si tati?
-Tati e tati.
Fetelor daca l-ati vedea cum sta asa un pic si se gandeste dupa care le scoate.Mor dupa el.
Pupicei tuturor.
Anca
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii