PRIETENE FARA TITLU (6)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
Eu am timp acum
Asa ca am venit sa imi beau a doua cafea "pe net" . Am dormit cu Diana de pe la 13 pana la 15,30 ,pe urma am iesit amandoua un pic la niste cumparaturi in zona,dar mai mult ca sa o plimb in caruciorul de la market am mers,ca putea oricum taica-su sa le faca mai tarziu.Am cumparat si un set de palete de pinpong ca tot vazusem intr-o vitrina.
Dialogurile cu Diana continua in acelasi stil.
CINE-A PUS ASTA AICI?
"Tu draga" ii raspund
CINE-A PUS ASTA?
"Tu" ii raspund iar
Mai intreaba si ii raspund la fel si deodata zice:
TOT EU SI TOT EU??? ![]()
Cu bomboanele e dezastru.Tot cere,eu zic ca nu am,iar daca le vede cumva,ii mai zic ca-s medicamente.La care Diana: MA DOALE GATU,ADA CAMENTELE! ![]()
Ma cheama sa jucam ping pong acum,termin pe urma cafeaua
...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am intrat sa va urez si eu Paste Fericit, sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!!
Eu sunt foarte ocupata, mai am un pic de curatenie de facut, am fost cu Diana azi sa-i iau niste hainute, am gasit cateva frumoase. Maine merg cu ea la biserica, am studiat prognoza si va fi cald, asa ca o imbrac in rochita, de-abia astept.
Va
pe toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID spor la curatenie . Ce hainute i-ai luat Dianei? Sper sa fie cuminte ca de obicei la biserica,o sa arate super in rochita
.
Noi am terminat cu toate - curatenie,mancare,cumparaturi.Acum Diana doarme,taica-su se uita la filme pe DVD si eu ma pun sa citesc cate ceva - ce bine e
Am pregatit si bucataria de jucarie adusa de Iepuras
,pe cand se trezeste Diana,asa ca dupaamiaza o sa ne jucam impreuna. Cred ca o sa scot si plastelina sa avem din ce sa "gatim"
Si asa o sa raman singura cu ea,ca Ghita merge la socru-meu sa-i duca si lui mancare si prajituri.
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
marchplayer spune:
PASTE FERICIT FETELOR!!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
mirela10 spune:
PASTE FERICIT SI DE LA NOI!
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)
miraklucker spune:
Adevarat a inviat!!
Ce faceti fetelor, inca va chefuiti??.
La noi au fost in sfarsit cateva zile frumoase. Ieri am facut gratar si am mancat in curte pentru prima oara anul acesta. Eu am vrut sa fac o friptura de miel dar la doleantele lui David am renuntat la miel pentru gratar. Am vopsit si oua, pe care de data asta le-a adus Iepurasul. De data asta le-am vopsit cu coji de ceapa rosie am lipit si cate o frunza pe ele. au iesit frumoase pentru o incepatoare ca mine. Printre oue iepurasul a strecurat si niste oua de ciocolata![]()
Alte cadouri nu a mai adus ca au primit cate ceva la Pastele de aici. Cu toate ca David cand a auzit ca mai vine odata iepurasul a mai facut o lista lunnnga de dorinte.
Samabata seara am fost la biserica cu fetele. David s-a bucurat ca ramane singur si va avea liniste................iar fetele mai bine nu povestesc. Au avut niste zile tare proaste, ne-au pus nervi la incercare. sunt tare maraite, cred ca se iau una dupa alta. Incepand de la chiloti si pana la agrafele de par nimic nu mai e pe plac.Mi-a trebuit o ora pana sa le imbrac ca sa plecam la biserica. Daria nu-si mai da jos geaca de iarna. Am fost cu ea la magazin si i-am luat alta, rosie, ca numai cu rosu se imbraca.
abia astept sa ajung acasa sa-mi plasez teroristii la cine-o vrea, numai sa mai rasuflam si noi.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
Hei MIRA ai PC acasa iar? Hai ca mai un pic si vi la relaxare!
MIRELA n-ai nascut
?
DANIELA mai traiesti,ce-ti mai fac odoarele?
PUFU sper ca te-ai relaxat zilele astea 
INGRID cum a fost la biserica? Dar la chef
?
DENISA voi cum ati petrecut,vad ca n-ai pus nici macar poze.
ACINA sper ca esti bine!
Noi suntem ok , numai ce ne-am intors, ca am fost azi la tzara la niste neamuri langa Arad.Au o fetita de 3 ani,deci a avut Diana partenera de joaca.
Alaltaieri seara am fost la socru-meu,ieri la mami - acolo a si dormit Diana aseara,deci nimic deosebit.Bucataria primita cadou i-a placut Dianei evident,acum chiar e ocupata cu ea - si mai ales cu plastelina din care face "mancare".
Maine si poimaine merg la birou,dupa aia am liber,iar WE viitor mergem la tzara in Bihor,de-abia astept
Mi-e atat de dor de mor!!!!
Ce sa va mai zic de Diana,ieri dimineata a fost tare naravasa , de ne-a terminat.Azi e mai ok.La tzara s-a comportat bine,a fost tare cuminte.Fetita la care am mers e cu probleme,abia de cateva luni merge singura ,a facut multa kineto-terapie.Din pacate desi a implinit 3 ani ,nu zice decat cateva cuvinte si medicii d-aci au indopat-o cu medicamente d-alea nasoale deja,desi nu stiu ce efect au
Dupa cate o vad, intelege ce i se spune ,poate nu chiar tot ,dar intelege si executa,chiar daca mai lent.Nu mananca singura si poarta inca pampers.Logic ca-s tare necajiti,dar eu zic ca e doar un foarte usor retard si o sa recupereze cum a facut si cu mersul.Ei vorbesc tare mult cu ea,a dus-o si la gradinita uneori ca sa stea cu copii,dar nu o lasa acolo.Acum caut pe net,sa vad cu ce info as mai putea-o ajuta ...
Ohoo incepe Dadaca,am fugit !
Florinini spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Speram ca Sfintele Sarbatori au adus Lumina si Pace in sufletele voastre!
E demult de cand nu am vorbit cu unele din voi!
Va pup!
Florinini si David (13.01.2006)
Albume poze David
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...
monica70 spune:
Buna dimineata.Presupun ca numai eu bantui p-aci la ora asta ... Sunt cazute camerele si piuie instalatia la noi in cap de-azi dimineatza . Sper sa vina odata sa le remedieze,ca de nu mai iau si plec acasa d-aci
.Asta pe langa faptul ca n-am chef de nimic,asa ceva ... nici macar telefoane si mesaje de Pasti n-am avut chef si energie sa dau sau sa trimit,nici macar sa raspund
Ma uitai acum la bioritm si am gasit explicatia,la pamant, plus zi critica emotional
Nici nu stiu de ce sa ma apuc p-aci,bani sa fac platile n-am,luna nu e gata sa calculez salariile sau sa dau tichetele,pentru alte chestii n-am primit datele din Italia
... mai bine ramaneam acasa sa dorm! Macar de-as avea chef sa dau telefoane,dar n-am
FLORI
nici o veste buna inca? Nu uita sa pui si pozele de Paste.
Fetelor daca n-ati intrat sa vedeti pozele cu David sa nu ratati ca nici nu stiti ce pierdeti
!!! Dupa ce ca David e frumos de pica,au si un talent la facut fotografii de mori! Eu mor de ciuda ca Diana efectiv nu sta la fotografiat, chiar daca prind un peisaj cat de cat si o rog sa stea,nu sta nici de-a naibii
De multe ori si in timp ce o filmez se intoarce cu spatele la aparat 
Era sa uit,inca o veste - nu mai vine Anda et comp in mai in Ro ca n-a primit George concediu
Pe de alta parte imi faceam probleme ca or sa o rateze pe Diana care din 19 mai pleaca la bai cu ai mei ... Acum am consolat-o pe Diana de pisici cu ... veveritele din Buzias,abia asteapta sa le vada,tot de asta pomeneste.
Si noul refren e SI CU OILE! SI CU OILE! cu accent cam O - I - LEE! Cred ca i-a cantat tati "ma dusei cu oile" ... si acum toata ziua numai cu oile e in gura
Tare figura e!