Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Da, Bubu, la Provita, pentru ca nu are alt cabinet in Constanta. Dar aici are program de doua ori pe saptamana, in rest cred ca e ocupat la maternitate la Cernavoda si Medgidia. Si eu am auzit numai de bine despre dr. Fawaz, ca multe gravidute prefera sa nasca la Cernavoda sau Medgidia doar ca sa nasca cu el. Eu am fost la el de vreo 3 ori pentru monitorizare si mi s-a parut f rabdator si prietenos. Despre cat de bun medic e cred ca spune tot coada care e mereu la el la cabinet. (mai putin in domeniul infertilitatii, pentru ca el se ocupa mai mult de obstretica, dar o monitorizare, un control obisnuit se pot face)
Dar Bubu, cand suni la dr. Lutescu pt programare nu poti sa-i spui ca ai facut fiv cu ea, ca nu te simti bine, ca vrei control mai repede sa nu fie efecte ale stimularii, etc, vezi tu, doar sa te programeze mai repede, ca altfel poate nici nu apuci controlul, ca am auzit ca in iulie pleaca in concediu.

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Multumesc Ioana pt. sfat, asa voi face, sun maine si cer sa ma primeasca cat mai repede....simt si o durere mica in zona ovarelor, dar am sa fac tot posibilul sa merg si la acest dr.
Eu aveam sau am ceva chistulete pe ovare, nu mai stiu, am facut si o mastoza chistica prin februarie.... si endometrioza, insa nu le-am mai dat importanta, imi doream cu orice pret sa am bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ralina: ce faci? nu ne dai nicio veste? Eu sper din tot sufletul sa fie bine si ma rog pt tine...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Madaluta iti multumesc pentru gindurile bune
Azi am primit rezultatul la testul QF-PCR s-au analizat cromozomii 21 ,13 ,18, x si y.Pe cromozomii 21 13 si x nu s-au detectat modificari,la cromozomul 18 s-au analizat 7 markeri din care 2 markeri sint normali ,4 markeri sint noninformationali,iar pentru markerul D18S499 rezultatul este neconcludent.Proba a fost lucrata de mai multe ori de aici si intirzierea(ar fi trebuit sa primesc rezultatul de miercurea trecuta) si din cite am inteles cei de la genetic lab au luat legatura cu lab din strainatate pentru a depista ce e cu markerul D18S499,dar nu m-au lamurit .Concluzia e ca trebuie sa astept rezultatul cariotipului.
Cam astea ar fi noutatile mele,sper din tot sufletul sa primesc un rezultat la cariotip care sa imi spuna ca fetita mea este bine.

Va pup pe toate!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by ralina

Madaluta iti multumesc pentru gindurile bune
Azi am primit rezultatul la testul QF-PCR s-au analizat cromozomii 21 ,13 ,18, x si y.Pe cromozomii 21 13 si x nu s-au detectat modificari,la cromozomul 18 s-au analizat 7 markeri din care 2 markeri sint normali ,4 markeri sint noninformationali,iar pentru markerul D18S499 rezultatul este neconcludent.Proba a fost lucrata de mai multe ori de aici si intirzierea(ar fi trebuit sa primesc rezultatul de miercurea trecuta) si din cite am inteles cei de la genetic lab au luat legatura cu lab din strainatate pentru a depista ce e cu markerul D18S499,dar nu m-au lamurit .Concluzia e ca trebuie sa astept rezultatul cariotipului.
Cam astea ar fi noutatile mele,sper din tot sufletul sa primesc un rezultat la cariotip care sa imi spuna ca fetita mea este bine.

Va pup pe toate!

17+

sa dea d-zeu k si rezultatul cariotipului sa fie bun iar fetita ta sa se nasca sanatoasa! sa ne tii la curent..

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Ralina Doamne Ajuta sa fie totul bine si in continuare! Te asteptam cu vesti bune si dupa cariotip! pe burtik
Mada
Bubu ce-ai facut, ai reusit sa te programezi?

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Ioana pe 24 iulie m-a programat, este plecata in concediu.
O sa sun si la dr. Fawaz.

toate fetele.

Mergi la inceput

Bubu sa stii ca si dr. Fawaz tot asa tarziu vei obtine programare, pt ca doar de 2 ori pe sapt. vine la cabinet la Provita. Eu am sunat acum vreo 2 sapt si cel mai devreme am gasit programare pe 12 iulie.

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, Dragele mele Prietene!

Noi am fost cateva zile la munte,de fapt joi dimineata ne-am hotarat, iar la 12 eram in drum spre munte. Ne-am incarcat bateriile si ne-am bucurat de fiecare clipa petrecuta impreuna, ca niste copii! Pe drum am vazut 3 familii de berze... deci un semn, nu?
Mi-a facut atat de bine, ca am venit incarcata cu energie pozitiva si sunt sigura, k in anul 2008 ,ni se va intampla minunea( voua si mie ). Trebuie sa fim increzatoare, optimiste ca vom reusi si VOM FI MAMICI: Ralina, Mari, Bubu, Maria, Ioana, Crisis, Nusy, Cris, Bambie si restul fetelor, iar Dzeu vede cu cata dragoste ne asteptam copilasii...chiar daca trebuia sa vada pana acum...

Va imbratisez si va pup cu mare drag, pe toateeee!...

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Buna fetelor!
In primul rand va multumesc Nusy, Crisis81, Dearbambie, Bubu73, Maria08 ca ati votat subiectul cu campania. Pentru cine nu il stie inca si vrea sa ajute cu ceva sau doar sa citeasca, este AICI
Dearbambie ma bucur ca ai venit asa vesela de la munte si iti doresc ca berzele pe care le-ai vazut sa fie de bun augur. Si multumim penentru vorbele bune si incurajari!

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput