Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Fetelor ce parere aveti - sunt la al 2-lea CM de la ET si inca in ziua 10 mai am pete putin maronii. Si ce ma sperie cel mai tare este faptul ca de doua zile ma doare foarte tare mamelonul stang (intepaturi destul de dese care dor foarte tare).
Sunt putin cam speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Bubu cateodata dupa fiv ciclul poate sa dureze mai mult, dar tu esti deja la al doilea cm, nu mi se pare ok..referitor la intepaturi, nu stiu ce sa-ti zic, dar totusi cred ca ar fi bine sa mergi la un medic, sa vezi cum te prezinti dupa fiv si vezi ce zice si de intepaturi, oricum de la atatia hormoni care bombardeaza organismul, acesta reactioneaza si el in diverse feluri, s-ar putea sa fie totul ca o reactie dupa fiv si sa dispara in curand, dar mai bine afli parerea unui medic. Tu mergi la dr. Lutescu, nu? Cu ea ai facut monitorizarea si e corect sa-ti faca si acum un control, sa te primeasca chiar daca nu ai programare.
Te si sper sa fie totul doar reactia organismului.

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, dragutelor, am mai intrat si eu dupa o pauza lunguta, pt. ca intre timp ne-am mutat la mama, pt. ca la noi am inchiriat. Pe scurt, am fost chemata la B. la dr. pe 23 iunie, adica in prima zi de ciclu, cu toate analizele facute. Totul este in regula, inclusiv echo pe care mi l-a facut acum, pe ciclu nestimulat. Trebuia sa incep tratamentul a doua zi, dar, din lipsa de bani, o sa-l incep tocmai in septembrie. Abia in august o sa fac imprumutul, dar in august e spitalul Giulesti in pauza si vor incepe pe 15 septembrie. Voi avea protocolul lung din ziua 2 de ciclu. Nu am decit sa incep fiv in septembrie. Vroiam acum, dar n-am avut bani. O sa merg miine la banca sa fac un imprumut pe numele sotului si voi face o refinantare in august pe numele meu. imi vine sa urlu ca mai am atit de asteptat, dar asta e situatia.
DEAR BAMBIE
BUBU 73
MADALUTA, IOANA P76, MAV
MERDAN, sa-ti ajute DD sa fii sanatoasa si cu bebelusi frumosi.

Mergi la inceput

Mari, ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre tine!
Nu fii necajita ca incepi fiv-ul in septembrie, oricum pe caldurile astea nici nu e indicat sa incepi, s-a dovedit ca pot avea influente negative. Si nu cred ca era bine pt tine sa fii pe drumuri cu caldurile astea, aglomeratia asta, sa vii de la Bucuresti dupa ET in conditiile astea.
Bucura-te de vara pana atunci ca de la toamna o sa fii ocupata cu burtik si cu !

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IOANA P76, dulcico, mereu esti aproape de fiecare din noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scuze de lipsa dar chiar stau foarte prost cu timpul liber.

Intr-adevar faza de la Techirghiol m-a "ajutat" sa plec foarte pesimista la drum pentru ca mereu imi rasunau in minte cuvintele lui "de ce te impotrivesti sortii?" si altele....dar asta e..... mereu trebuie sa mergem mai departe.

Cateii s-au facut deja destul de mari si chiar azi m-am despartit de unul din ei. Are o stapana de 4 anisori foarte dragalasa, din Bucuresti.
In rest, casa imi ocupa tot timpul, imi mananca toti nervii si bineinteles mi-a mancat si banii imprumutati si tot departe de mutat sunt.

Mardan felicitari, sarcina usoara si la termen!
Mav mamica si burtica!
Madaluta
bubu intr-adevar ii iubim enorm si ai dreptate ..... momentan pe ei ii avem de iubit.
Ioana tu ce planuri de viitor mai ai?

Va pup pe toate !!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Cris imi pare rau ca inca n-ati reusit sa va mutati, sper sa terminati mai repede si atunci o sa fiti foarte incantati de casuta voastra!
Multumesc de intrebare, deocamdata nu avem nici un plan, sincer eu sper sa se fi imbunatatit spermograma si sa raman natural. Visez prea mult, dar nu ma pot abtine
Daca ma voi trezi din vis cand vom face vreo spermograma si nu va fi cum trebuie, vom face atunci un plan, desi daca nu va fi bine, tot spre fiv trebuie sa ne indreptam.
Mari multumesc, dar sa stii ca asta e parerea mea sincera, nu ti-am spus doar ca se te incurajez, nu e indicat sa faci fiv-ul pe canicula, crezi ca degeaba isi ia toata lumea de la Giuli concediu o luna vara. (bine, oricum trebuiau sa-si faca concediul, dar ei isi iau toti odata ) Stiu ca ai incepe fiv-ul si maine, daca s-ar putea, asa gandeam si eu si mi s-a parut vara trecuta fara sfarsit. De-asta iti zic, bucura-te de vara si timpul va trece altfel.
Restul fetelor ce faceti, la ?
Va

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Ioana, toate visam la o minune, eu cel putin cum imi intarzie o zi cm. cum merg la farm. sa-mi iau test de sarcina si dupa doua zile tampoane. Au inceput sa se uire cam ciudat la mine....au si de ce.

Sun maine la Lutescu sa ma programez, mi-e teama sa nu me cheme peste o luna.

Pup toate fetele si sa aveti o saptamana buna.

Mergi la inceput

Bubu daca iti face programare peste o luna la dr. Lutescu e bine!
Asta mi se pare foarte aiurea cu programarile la medicii ginecologi, cam la toti trebuie sa te programezi cu o luna inainte.
Eu vroiam sa fac o monitorizare a ovulatiei luna asta, dar n-am apucat programare si mi-am facut tocmai pt luna viitoare (la dr Chazli Fawaz) dar nici atunci nu e 100% sigur, trebuie sa sun inainte sa vad dc n-a intervenit ceva (sa nu fie dr. plecat sau la spital sa aiba programate cezariene)
Asta e, avem de asteptat oriunde ne-am duce..dar in caz de vreo durere ceva ce facem, pana ne vine programarea ori ne trece durerea ori.. mai rau

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Ioana la Pro-Vita iti faci programare la dr. Fawaz? Mi l-a recomandat o prietena ca fiind foarte bun.

Mergi la inceput