Informatii utile Constanta 14
Raspunsuri - Pagina 17
merdan spune:
Buna ziua dragi constantence !
In primul rand va multumesc cu intarziere ca m-ati trecut si pe mine pe listuta de apirante(desi n-am prea fost activa pe acest subiect) si in al doilea rand va rog sa ma scoateti de pe listuta de aspirante pentru ca am aflat de vreo 2 saptamani ca sunt insarcinata si la echografia facuta pe 20 iunie ca sunt chiar 2 bb-ei.
Va doresc tuturor celor de pe listuta in asteptare ca minunea sa se intample cat mai repede iar celor deja cu bb-ei sa fie sanatosi si ei si mamicile.
ioana_p76 spune:
MERDAN FELICITARI!!
Iti doresc sarcina usoara si 
sanatosi!!
Ma bucur ca ai intrat si la noi sa ne dai aceasta minunata veste! 
Nu mai stiu ce probleme aveati voi, spune-ne tu daca vrei mai multe amanunte, daca ai facut vreun tratament. Si multumim pentru urare, sa speram ca vom ajunge toate fetele de aici pana la urma 
Ralina, ma gandesc la tine azi si iti doresc din suflet sa fie totul bine! Te asteptam cu vesti bune! 
Cris imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva si inainte de fiv, numai asta nu-ti trebuia..
Va
pe toate!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
madaluta spune:
ralinacred k deja ai scapat de amnio la ora asta si ma rog k rezultatele sa fie excelente!
merdan: felicitari pentru sarcina . ai obtinut-o natural?sa ai grija de puiuti, dar si de tine!
crisis: sa stii k doar preotii mai in varsta sunt impotriva fiv-ului, cei mai tineri au altfel de viziuni....imi pare rau k a trebuit sa treci prin asta!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
dear_bambie spune:
Felicitari, Merdan!!! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi !!!

Ralina, asteptam vesti buneee! 
Maria, cum te simti de la tratament? 

toate fetele!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
maria08 spune:
Merdan: Felicitari!! O sarcina usoara!! Atunci cand ai timp poate ne spui si noua povestea reusitei tale. Vezi ca ai pm.
Ralina: Asteptam vesti!!
Madaluta: Sunt impresionata ...esti singura mamica care nu ne-a uitat!!
Dear_bambie: Ce pot sa spun....ma simt bine, sunt putin obosita pentru ca ma trezesc la 5.45 si la ora 9.30( dupa ce fac 5 proceduri)sunt la munca, dar ce nu facem noi pentru bb!!! Mai sunt 3 zile si termin pe luna asta.....dupa ce ma intorc de la Techirghiol simt asa ca o usoara jena in abdomen timp de 30 min. dupa care totul revine la normal....sper sa fie un semn bun!!
Va pup pe toate!!
ralina spune:
Fetelor va multumesc pentru mesaje
.
Am trecut cu bine peste amniocenteza...cred ca nu era ora 9 cind am terminat ...nu e deloc dureroasa, mai rau a durut injectia cu nospa pe care mi-au facuto innainte.Acum astept rezultatele si sper sa fie bune.
Despre dr Tica nu am decit cuvinte de lauda la superlativ...este primul medic care mi-a cistigat increderea si cu care am reusit sa comunic bine.
Merdan felicitari pentru sarcina!
Crisis imi pare rau ca nu ai reusit sa gasesti intelegere la acel calugar,atunci cind aveai nevoie de o vorba buna...dar nu iti pierde speranta!
Maria abia astept sa ne dai vestea buna,si sper sa te urmeze si Ioana si Dear_Bambi
Madaluta cum te descurci cu micuta?
Va imbratisez pe toate ,o zi buna!
16+
maria08 spune:
Pai se poate??? Ce cauta subiectul asta pe pagina 3?? Sunteti toate plecate la plaja?!!![]()
Ralina: Bine ca nu a fost ceva dureros sau cu alte urmari!! Sa ne tii la curent cu rezultatele. Cat despre veste: iti dai seama cat de mult imi doresc eu sa v-o dau!!!![]()
bubu73 spune:
Merdan, sarcina usoara si
frumosi si cuminti. Spune-ne cum ai reusit, chiar daca ai mai facut-o si la alt subiect.
Ralina, trebuie sa fie bun rezultatul si sa fii fericita in continuare, tine-ne la curent si sarcina usoara.
Maria08 te pup, scuze daca n-am citit si ai mai scris si alta data, insa mai spune-mi o data cine ti-a recomandat la Techirghiol, pt. ce si in ce consta procedurile.... m-ar bate si pe mine gandul sa merg si as mai combinna si cu alte proceduri - am probleme si la coloana.
Crisis, catelusii sunt de nota zece, se vede din poze cat de mult ii iubiti.
Of... sa ne ajute DD pe toate sa ne tinem bebeii in brate, ca avem asa de multa dragoste de oferit...
Ioana, ai un suflet tare bun, ne raspunzi la fiecare in parte si ne sfatuiesti numai de bine, asta e parerea mea...o sa fii rasplatita pt. bunatatea ta.

toate celelalte fete:
dear_beambie, mada, mav, mari_lolutza si pe cele care le-am omis.
mav spune:
Neatza!
Maria, nici eu nu v-am "uitat", numai ca nu prea am info utile pt voi, ca sa fiu la subiect..... si nici cu timpul "liber" nu stau prea grozav.... Si la mamici de Cta scriu destul de rar...
Sper sincer sa veniti si voi cat mai curand la odisee!
Acum am intrat sa va spun ca lista de preturi de la cabinetele Lutescu nu mai este valabila, au aparut scumpiri de la 1 iunie.
Nu am vazut unde/daca sunt afisate noile preturi (am fost cam zapacita), insa ca exemplu, va spun ce preturi am constatat ca s-au modificat:
-ecografie sarcina 180 ron
-echografie pentru depistarea malformatiilor fetale (18-24 sapt) 400
ron
-echografie+consultatie 180 ron
-examen bacteriologic 50 ron (am dat 35lei pt analiza si 15 lei pt recoltare
)
Ralina, astept cu nerabdare sa citesc vesti bune despre voi!
Dear-bambi, multumesc pt aprecieri!
BBle nostru este bine, jucaus, are deja 550g
si tot ce trebuie.![]()
22+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Mav
ma bucur ca ai mai intrat pe aici si te asteptam oricand mai poti! Si ma bucur mult ca tu si bebe sunteti bine, iti doresc sarcina usoara in continuare! Multumim pentru informatiile referitoare la preturi, le-am trecut pe prima pagina.
Si multumim si pentru vorbele bune, sa speram ca se vor realiza candva si vom veni toate la odisee!
Bubu multumesc! 
Mi-e drag sa ajut fetele daca pot cu cate o informatie, un sfat sau macar o vorba buna!
Ralina ma bucur ca ai trecut cu bine peste amniocenteza si iti doresc sa fie totul bine si in continuare! 
Maria cum et simti dupa terminarea tratamentului? Iti doresc sa fie cu folos si in scurt timp sa se intample minunea! 
Dearbambi, Madaluta, Cris81, Cris2081 si toate fetele, va

Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!