Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

quote:
De azi am inceput tratamentul la Techirghiol!!

Maria sper din tot sufletul sa ai rezultate dupa tratament si sa ne dai vestea buna cit mai repede!
La manastirea Techirgiol ai fost si la fintina din spate ?se spune ca daca iti pui o dorinta acolo se indeplineste

Va pup pe toate
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ralina: Tot zic de ceva vreme ca ajung la parintele Arsenie de la manastirea Techirghiol, dar nu am ajuns.....sper sa reusesc cat mai repede....stie cineva, parintele primeste pe oricine sau trebuie sa cunosti pe cineva?? Eu nu am reusit sa ajung acolo tocmai pentru ca tot insist la o cunostinta sa mearga cu mine( o cunoaste pe Maica Stareta).
Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by maria08

Ralina: Tot zic de ceva vreme ca ajung la parintele Arsenie de la manastirea Techirghiol, dar nu am ajuns.....sper sa reusesc cat mai repede....stie cineva, parintele primeste pe oricine sau trebuie sa cunosti pe cineva?? Eu nu am reusit sa ajung acolo tocmai pentru ca tot insist la o cunostinta sa mearga cu mine( o cunoaste pe Maica Stareta).
Va pup!!

Te referi cumva la parintele acela de 90 si ceva de ani? Cel care locuieste in curtea manastirii?
Am fost eu la el inainte sa plec la FIV2 si vreau sa va spun ca am iesit plangand de la el. Eram si destul de sensibila atunci, dar m-a ranit foarte tare. Daca despre el e vorba .... o sa va povestesc experienta mea.

Va pup pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!

Maria, iti doresc din suflet, succes cu noul tratament!
Crisis, catelusii sunt adorabili!
Mari_lolutza, ce mai faci? Ati inceput pregatirile pentru fiv?
Ioana
Ralina burtik
Angi
Mada
Mav, esti o foarte frumoasa! Sarcina usoara in continuare! burtik

Fetelor, am si eu o nelamurire. Pe data de 13 iunie am avut niste scurgeri rozalii cu nuante de portocaliu, am crezut ca imi vine cm, dar toata ziua nu au curs decat 2 picaturi. In dimineata zilei de 14 mi-a venit cm, rosu, dar in cantitati reduse. Prima zi a cm cand este? Pe 13 sau 14?

toate fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dearbambie ziua 1 la tine este pe 14, stiu ca si dr. meu din Ungaria le spunea fetelor ca nu considera ziua cu pete z1, abia cand incepe sangerarea propriu zisa.
Te
Cris multe fete bisericesti nu sunt de acord cu fiv-ul, eu de-asta nici nu m-am dus la nimeni, daca ma duc la biserica ma rog eu in linistea mea.
Te si si puiutii mici si dragalasi!

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

maria:cum sunt procedurile la techirghiol? faci si masaj sau doar impachetari? sa incerci sa te relaxezi total cand le faci...da?

Crisis: da, parintele acela batran de la techirghiol e Arsenie, dar eu am auzit numai de bine de el...tu ce-ai patit?

Ralina: ce mai faci? esti bine? cand faci amnio si in cat timp afli rezultatul? iti doresc mult curaj si putere de a face fata stresului asta...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Madaluta: Ma relaxez atat cat se poate...eu vin in fiecare zi si la munca, dar sunt ok. Procedurile pe care le fac luna asta sunt : tampoane cu namol, bai cu namol, bai cu apa din lac, bioptron, unde scurte si curenti interferentiali; sa vad daca pentru luna viitoare imi mai schimba ceva...eu vreau sa fac si bazin si cred ca am sa cer si asta.
Voi ce mai faceti? Cum e sa fii mamica de 2 bebei superbi?
Dear -bambie:
Cris: E vorba de parintele Arsenie Papacioc. despre care am auzit numai de bine. Poti sa ne spui ce s-a intamplat? Daca nu vrei sa scrii aici da-mi un pm!
Vreau sa va spun ca sunt multe fete din Constanta care fac proceduri la Techirghiol, dar nu cred ca scriu aici.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Ioana, multumesc mult, esti o draguta!

toateeee fetele!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

quote:
Ralina: ce mai faci? esti bine? cand faci amnio si in cat timp afli rezultatul?

Sint bine ...luni fac amniocenteza la spital ,va recolta proba de lichid amniotic medicul care imi urmareste sarcina dupa care o prietena va duce proba la Bio-test in max 30 min si de aici va fi trimisa la Bucuresti la genetic lab.Voi cere sa fac amindoua testele la cel rapid voi primi rezultatul in citeva zile iar la cariotip rezultatul vine cam in 3 saptamini,Despre preturi ...cele doua teste costa 1200 si pentru recoltare nu am un pret ...pentru ca imi recolteaza la spital dl doctor nu vrea sa imi spuna un pret,in concluzie voi iesi mai ieftin decit la cabinetul Lutescu.
Cam astea ar fi noutatile mele ...imi cam tremura genunchi dar trebuie sa fiu barbata .Sper sa decurga totul bine si sa nu am contractii sau alte complicatii

PS Madaluta m-am delectat cu ultimele fotografii ale lui Darius e super tare cu noul look

Va pup pe toate

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello!
N-am nimic impotriva sa scriu aici, dar vroiam sa stiu ca vorbim de aceeasi persoana.
M-am dus la el la insistentele mamei mele pentru o binecuvantare inainte de FIV2. Si a inceput sa tipe la mine ca asa ceva este impotriva naturii, este cel mai mare pacat, el nu are cum sa-si dea acordul pentru asa ceva si multe altele. I-am explicat ca imi doresc un copil si este singura posibilitate si tipa la mine ca de ce incerc sa ma impotrivesc naturii. Eu de obicei ripostez, dar avand in vedere situatia si persoana am bufnit in palns si credeti-ma ca tarziu de tot m-am putut opri. Maicuta de acolo incerca sa-i gaseasca scuze, dar eu personal cred ca este senil. Probabil a fost intr-adevar un preot foarte bun, dar acum......
Cam asta a fost experienta mea cu el si imi pare rau daca va dezamagesc.

Va pup pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput