Informatii utile Constanta 14
Raspunsuri - Pagina 15
mav spune:
Neatza!
Am intrat din intamplare la voi, nu mai citisem de mult aici, din lipsa de timp.
Ralina
, claritatea nucala/ pliul nucal/ translucenta nucala reprezinta acelasi lucru. E normal sa fi crescut in perioada dintre cele doua ecografii, te-ai speriat degeaba. Partea pe care a omis-o dr este ca translucenta nucala se masoara max. pana la 13 sapt si 6 zile, apoi nu mai are relevanta!
Apoi.... inainte de amniocenteza, poti face dublu test, triplu test... care e adevarat ca nu au valoare de diagnostic, ci reprezinta doar o interpretare statistica, insa indica daca sarcina are risc crescut si daca e nevoie de amniocenteza.
Acum nu pot sa mai zabovesc cu alte amanunte, ma grabesc la serviciu (trebuia sa fiu la birou de o ora), insa te invit sa te inscrii la odiseea de nov-dec2008 (inteleg ca te incadrezi acolo si vei gasi gravidute care deja au facut dublu test/ triplu test/ amniocenteza) si vom mai discuta.
Fruntea sus! Panica nu-ti aduce nimic bun!
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
crisis81 spune:
ralina
ai sa vezi ca o sa iasa bine!
Mav ce mari ati crescut. Ai trecut de jumatate! Ce repede trece timpul! 
maria08 cateii sunt Labradori. Multumesc 
Stie careva vre-un mester bun? Care sa zugraveasca, sa puna gresie, faianta, etc. Am mare nevoie .....
Va pup pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
madaluta spune:
Ralina: imi pare rau k nu stiu mai multe detalii despre amniocenteza colegei mele...Stiu doar k a facut-o la cabinetul lutestilor( desi e pacienta dr Cristureanu) si a costat parca in jur de 12 milioane...dar poti suna si cere toate detaliile pe care le vrei...
oricum transportul il fac tot ei, doar nu te trimit pe tine ...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
maria08 spune:
Buna!
Mav: Ma bucur ca te vad si aici!!!! Ce repede trece timpul....esti deja la jumatatea drumului!!
Ralina: Nu te grabi in a lua o decizie.....trebuie sa auzi si alte opinii1 Daca ai avea timp sa ajungi la Bucuresti la un dr. bun.......iti doresc sa fie totul bine!!
Madaluta, Crisis, Dear_bambie....:

Mai e cineva aici care ar vrea sa faca tratament la Techirghiol??? Intreb si eu ...ma gandesc ca as putea sa facem echipa....
ralina spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri!
Mav as veni si eu la odiseea de nov-dec dar de cite ori am intrat sa citesc de atitea ori se gasea un subiect de cearta ...si char nu am nevoie de asa ceva.Sper sa se linisteasca fetele si sa se inteleaga pina la urma.In ceea ce priveste dublul si triplul test nu ar avea nici o valoare in cazul meu pentru ca eu am avut o sarcina cu sindrom plurimalformativ,ar mai fi fost pina la 12 saptamini biopsia de vilozitati coriale la care riscul de avort este mai mare decit la amniocenteza ,dar avind in vedere ca am pierdut doua sarcini in trecut am spus pas.Scrie mare pe mine amniocenteza ....sper sa fie bine.Oricum multumesc pentru raspuns ,avind in vedere cit de ocupata esti
Azi am sunat la cabinetul Lutescu sa cer citeva informatii despre transportul probei de lichid amniotic si m-am facut cu o programare la amniocenteza peste fix doua saptamani.Daca va mai interesa pe cineva cariotipul +test fish costa 1500ron ,recoltarea costa 400ron si transportul este asigurat de cabinet.Proba este analizata de genetic lab si trebuie sa intre in lucru in maxim 5 ore de la recoltare.Cam asta e tot ce am aflat ....acum mai trebuie sa imi sun medicul care imi urmareste sarcina, sper sa nu se supere ca voi face amniocenteza la cab. Lutescu si sper sa ma mai primeasca in continuare.
Maria cind incepi tratamentul la Techirghiol sa ne anunti o sa iti tin pumnii sa ai rezultate.
Va pup pe toate dar pe toate (cum spune Maria)

15+
mav spune:
Crisis
, Maria
, Ralina
, Ioana
Ralina... ce pot sa mai spun?! Tropaie hormonii in ele... dar cele mai multe sunt ok. Si chiar sunt cateva care iti pot da raspunsuri la intrebarile tale...
Daca stii ca amniocenteza este solutia cea mai buna, mergi cu toata increderea inainte! Preturile mi se par fabuloase... dar macar sa fie rezultatul bun, Doamne ajuta!
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maria08 spune:
Intru si eu sa pup fetele!!!

Va doresc o saptamana buna!!
De azi am inceput tratamentul la Techirghiol!! Doamne Ajuta!
Cris2081: Ai pm!!
crisis81 spune:
Maria08 multa bafta! Cand am pierdut eu sarcina era la cabinet o fata cu o burtica maaare si frumoasa care spunea ca s-a chinuit f mult timp si dupa 10 zile de tratament la Techerghiol a ramas insarcinata.
Am aici www.flickr.com/photos/11706357@N04/2586350171/in/set-72157605423798788/" target="_blank"> poze noi cu puiutii mei
.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
ioana_p76 spune:
Maria iti doresc mult succes cu noul tratament! 
Cris catelusii sunt niste scumpi! Si ce bine iti sta tie cu biberonul!

Ralina multumim pt informatii, o sa le trec si pe prima pagina. Te asteptam cu vesti bune1
burtik
Kerstin ce mai faci, esti mai bine?
Mav ma bucur ca mai intri si pe la noi si te asteptam mai des! Sarcina usoara in continuare!
Mada
x 3
Va 
pe toate si fug
ca INCEPE MECIUL!!!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
maria08 spune:
Crisis81, Ioana:

Cris, sunt atat de frumosi!!! Daca as sta la curte as lua si eu unul!