Informatii utile Constanta 14
Raspunsuri - Pagina 14
ioana_p76 spune:
MADA LA MULTI ANI!!
Iti doresc sa fii mereu asa fericita impreuna cu familia ta, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
Un buchet de flori pentru tine 

si multi 

pentru tine si micutii tai!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
madaluta spune:
multumesc mult pentru urari...sunteti tare dragute k ati aflat..eu nu prea m-am laudat, k e cam naspa dupa 30 de ani sa mai strigi in gura mare k e ziua ta...Da vad k voi tot ati aflat..
quote:
Despre urmatorul FIV pot sa-ti spun ca va fi tot la Szeged si sper si eu sa fie ultimul. Si daca nu va fi ultimul sunt convinsa ca urmatorul tot acolo va fi. Si poate sa se faca clinica FIV si la mine la scara blocului ca eu tot acolo voi merge.
crisis: la cat e de frumos dr zadori, si eu parca as merge sa fac un fiv cu el...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
ralina spune:
[quote]Originally posted by ioana_p76
Dearbambie, Maria, Cris2081, Ralina n-ati mai intrat de mult, sper ca sunteti bine, mai dati si voi un semn! 

[quote]
Ioana nu am mai intrat de mult pentru ca nu am mai avut noutati,azi in schimb.....sint in ceata.incerc sa va povestesc pe scurt.Marti am facut o eco la dr Ciufu -sarcina de 13 saptamani si 4 zile claritate nucala =1,5mm,azi am facut o eco la dr Albu -sarcina de 14 saptamanisi 1 zi pliul nucal 3mm,osul nazal 1,8mm.Stiu ca limita superioara pentru pliul nucal este de 3 mm ceea ce inseamna ca sint la limita de risc,dar claritatea nucala si pliul nucal sint acelasi lucru??????Atunci de unde diferenta atit de mare intre masuratori????Eu in care medic sa am incredere acum??????
Concluzia dr Albu a fost ca e indicata o amniocenteza in max 3saptamini.Sint data peste cap ,astept sa se faca luni sa imi sun medicul sa vad ce imi poate spune.Nici nu stiu unde sa fac amniocenteza ,al meu sot este plecat pentru 4 luni sunt .....nici eu nu stiu cum sunt ....data peste cap este putin spus.
Sper sa revin curind cu vesti mai bune.
pentru toate fetele
Nici o stea nu ar putea straluci cu inima zdrobita!
ioana_p76 spune:
Ralina, imi pare rau ca esti suparata..din pacate nu stiu ce sa-ti zic, oricum nu inteleg de unde diferentele astea la masuratori intre doua cabinete. Chiar ca nu stii in ce doctor sa mai ai incredere..totusi dr. Ciufu e renumita pt echograf bun, ma gandesc ca poate ce ti-a zis ea este real.
Banuiesc ca n-ai cum sa ajungi la Bucuresti, sa te insoteasca cineva, sa faci un echo ca lumea. Cred ca e si f. greu din cauza programarilor, oricum. Poti sa mai incerci si la dr. Lutescu, chiar daca nu ai programare, te primeste ca esti gravi, ii spui ca e urgent, ca vei sa vezi daca intr-adevar trebuie sa faci amnio.
Intreaba fetele de la "Gravidute si mamici de Constanta" la odisee, sigur ele o sa iti raspunda mai bine!
Te
si iti doresc sa fie totul bine cu tine si cu bebe!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
ralina spune:
Ioana multumesc de raspuns.Ecografia de azi am facuto la Bucuresti la dr Dinu Albu,nu am vazut nici o secunda imaginea de pe monitor nu am primit decit rezultatul ecografiei si concluzia ca trebuie sa fac amniocenteza(eu am mai avut 2 sarcini oprite in evolutie si o sarcina cu bb plurimalformat).m-am intors cu sentimentul ca am pierdut timpul si banii de pomana,avind in vedere istoricul meu e indicata amniocenteza dar faptul ca nu am vazut nimic in timpul ecografiei mi-a lasat un gust amar.
Ecografia de marti facuta la dr Ciufu am vazuto cap coada si desi se grabea mi-a explicat fiecare masuratoare efectuata ,si chiar se mira d-na dr cit de bine sta pentru masurarea pliului nucal.ce ma nedumereste foarte tare e diferenta atit de mare intre masuratori!!!
Acum sint in dilema ...nu stiu unde sa fac amniocenteza pentru ca dupa ce am vazut cum arata spitalul din Bucuresti imi vine sa spun ca spitalul din Constanta e parfum.Mai astept sa treca week-endul sa imi sun medicul ,sper sa imi faca el amniocenteza in Constanta din cite am inteles rezultatul va fi analizat de geneticlab indiferent unde o fac.
App stie cineva daca dr Tica face amniocenteza???
Imi cer scuze ca v-am zapacit cu problema mea dar imi trec atitea ginduri prin minte....cred ca mai bine ma opresc .Scuze inca odata va poooop
14
dear_bambie spune:
Buna dimineata.
Ralina, imi pare rau , ca trebuie sa treci prin asta. Noi suntem alaturi de tine si ne
ca sa fie bine cu tine si cu bebe.

Ioana, te rog, imi poti da detalii, aici sau pe pm, despre chirurgul care v-a depistat varicocelul.Am hotarat sa investigam mai in amanunt problema varicocelului, daca si chirurgul spune ca nu are varicocel( desi sper sa aiba, macar asa am afla care este cauza)), vom face si anlizele genetice. Iar dk nici la analizele nu se va descoperi cauza, chiar ca nu stiu in ce directie sa o luam...

Va doresc o saptamana cum va place!!!
toate fetele!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
maria08 spune:
Ralina: Eu zic sa nu iei o decizie pana nu mai vezi si alte opinii; ti-l recomand pe dr. Tutunaru( Bucuresti), sunt sigura ca te poti baza pe opinia lui. Doamne Ajuta sa fie totul bine!!
Cris: Ce rasa sunt cateii? Scuze, eu nu ma prea pricep....poate iti gasesc cumparatori...
Ioana: Intr-o buna zi visul nostru va deveni realitate!! Trebuie sa gandim pozitiv.....e greu, dar nu trebuie sa ne pierdem speranta!
Bubu: Te inteleg atat de bine! Si noi ne simtim neimpliniti....si casa noastra e pustie.....Cred ca asta simt toate cuplurile care au probleme in a concepe....
Va doresc o saptamana buna!!
madaluta spune:
ralina: imi pare rau k treci prin asemenea emotii, dar parerea mea este k trebuie sa faci amniocenteza neaparat. asa vei fi sigura k bb este in regula decat sa stai stresata pana vei naste.E scumpa intr-adevar, dar eu cred k merita toti banii. De curand a facut o fosta colega de facultate la cab Lutescu,( recoltarea aici iar analizele se trimit la Bucuresti)pentru k ii iesise risc crescut la TT . Amnio a iesit foarte bine si acum sta linistita.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
ralina spune:
Fetelor va multumesc pentru incurtajari
Madaluta ,te rog ,daca poti sa ma ajuti cu citeva informatii in legatura cu amniocenteza .....colega ta a facut cariotipul si testul fish sau doar cariotipul?la ce laborator din Bucuresti s-au lucrat probele?cit a costat recoltarea ,transportul si prelucrarea probelor?cine s-a ocupat de transportul probelor?amniocenteza a fost facuta la cabinet sau in spital?Scuze ...te-am bombardat cu intrebari ....
Eu ma gindeam la amniocenteza inca innainte de a ramine insarcinata,nu as vrea sa mai trec printr-o intrerupere de sarcina la 24 saptamini....dar faptul ca nu stiu ce urmeaza sa se intimple nu ma linisteste de loc.Am vb cu doctorul care imi urmareste sarcina si urmeaza sa stabilim saptamina viitoare detaliile(pina atunci va stresez si pe voi ...mii de scuze
)
14