Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris catelusii sunt niste dulci!
Dearbambie ma bucur ca ai mai intrat si ca esti bine! Iti doresc sa ti se implineasca visul cat de curand, mai ales ca acum ai rezolvat si problema cu ciclul si ovulatia.
Cat despre spermograma, am auzit ca ar fi probleme de genul asta la Synevo, ca folosesc bazele de date, dar totusi parca n-as crede ca se preteaza la asa ceva. Noi am facut vreo 3 spermograme la intervale diferite, de cca 1 an si au fost diferente, chiar si intre cele facute pana la operatie, deci pana sa se imbunatateasca ceva.
Eu totusi cred ca rezultatele sunt reale.
Oricum, in Constanta in alt loc nu avem unde sa facem o spermograma reala. Noi am facut o spermograma la Biotest, al carei rezultat nu era grozav, dar era mult mai bun decat la Synevo, insa nu era real, avem drept comparatie si spermogramele folosite la icsi in Ungaria.
Ref la spermograma, puteti incerca un tratament, poate se mai imbunatateste ceva, citeste daca vrei mai multe pe prima pagina la subiectul Azoospermie.
Cat despre vestea ca se va deschide un centru de fiv in Constanta, pe mine una sincer nu ma entuziasmeaza deloc, cred ca vor fi niste scoruri destul de mari, si cred ca va fi ca o filiala a clinicii Med New Life din Bucuresti cu care colaboareaza dr. Lutescu. dr. din Israel probabil este cel de la MNL, dr. Ron El, care vine doar pt punctii si ET, iar tratamentul se face pe loturi tocmai din aceasta cauza.
Maternitatea particulara ar fi un lucru bun, dar sunt convinsa ca va avea tarife pe masura si cred ca vor avea acces doar pacientele dr. actionari. Eu una as prefera sa fac un efort financiar si sa nasc acolo, daca ma ajuta Dumnezeu si ajung la acest moment, insa daca nu mai sunt pacienta dr. Lutescu poate nu as avea acces.

Va pe toate

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Salutare fetele! Va multumesc de raspunsurile rapide date. Mi-am facut programare la Dr.Rusu acum sa vad cum o sa fie la control si va spun parerea mea despre ea, sper sa fie ok.
Maine vin cu detalii noi.

V-am !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna , dragele mele,
Nici eu nu am mai intrat de ceva vreme.......
Ioana: Nu am noutati si de aceea nu prea mai postez.....pe zi ce trece ma simt mai pustie.....iar casa noastra mai goala......Cred ca intelegi foarte bine ceea ce spun.......Voi ce planuri aveti?
Cris: Sunt atat de frumosi!!!1 Eu una ma topesc dupa catei!! La ce clinica ai reusit s-o duci cand a venit marele eveniment? Nu stiam ca exista si clinici atat de serioase in domeniu!
Sa stapaniti sanatosi casuta!!! Poti sa-mi spui unde veti face FIV-ul din toamna? Iti doresc sa fie ultimul si cel fericit!!!
Dear bambie: Nici eu nu am incredere in analizele facute la Medicover; si noi suntem patiti cu spermograma.....iti recomand s-o faceti la Bucuresti, e mult mai bine, macar asa stii situatia exacta!
Madaluta:Tare bine ar fi sa se implinesca ceea ce ai spus tu!!
Eu cred ca incep s-o iau razna.....azi ziua 28 CM imi trece prin cap ideea ca as putea sa fac o extrauterina......avand in vedere ca in ultimile luni mi-a venit la 27 zile si ca ma cam doare in partea stanga.....am vrut sa fac un bhcg, dar m-a linistit sotul :" la doar 1 zi intarziere te gandesti la extrauterina????" Doamne, cate ganduri si cate griji.......si cand te gandesti ca pentru cei mai multi e o treaba atat de simpla......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

maria08 despre clinica unde s-au nascut primii pui iti pot spune ca este pe strada Farului si acolo este o doctorita tanara dar citita care a avut mare grija de ea, fiind la prima fatare. Si m-a costat ridicol de putin.
Despre urmatorul FIV pot sa-ti spun ca va fi tot la Szeged si sper si eu sa fie ultimul. Si daca nu va fi ultimul sunt convinsa ca urmatorul tot acolo va fi. Si poate sa se faca clinica FIV si la mine la scara blocului ca eu tot acolo voi merge. Aici nu am incredere in nimeni pentru asa ceva.
Multumim pentru aprecierile facute . O sa mai pun poze pe masura ce cresc!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Maria, chiar daca nu ai noutati, noi te asteptam aici sa-ti descarci sufletul (sau pe pm, cum vrei). Te inteleg foarte bine, asa momente mai am si eu, insa in ultima vreme ceva mai rare, parca m-am obisnuit asa..sau resemnat, nu stiu cum sa spun. Cu toate astea, nici eu nu pot sa ma abtin si sper la fiecare cm ca poate nu mai vine, nu am reusit sa ma detasez asa cum as fi vrut. Cat despre planuri, anul asta nu mai avem nici unul.
Te cu drag!

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Hei!Am fost la control la Dr.Rusu mi-a lasat o prim impresie f buna, am facut un echo intravaginal si mi-a luat secretie pt analize, nu am asteptat deloc, in 15 min maxim am termiant cu totul si a fost foarte deschisa la discutie.
Mi-a spus ca sunt ok, sa vedem si la testul P.N ce iese...
Ca preturi nu stiu exact fiecare cat costa ca am platit totul la un loc.
Iti multumesc Criss81 ca ai pomenit de ea pe forum. Sper ca minunea care o asteptati sa se produca cat mai repede.
Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Crisis, sunt asa de frumusei catelusii! Cred ca esti asa de atasata de ei. Culmea, eu am o catelusa mica, de sase ani si nu pot s-o dau sa faca pui, a mostenit o boala (genetica). Pacat la ea s-a declansat prea devreme, nu prea mai poate sa meaga cu picioarele din spate si-i dau de doua ori pe an antiinflamatoare. E sufletul meu.
Cred cam dat-o in altceva, sper sa nu supar pe nimeni.

Asta asa ca o paranteze, casa noastra este pustie.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Bubu eu in afara de Alma mai am o catelusa Blackie care are 10 ani jumate si care este exact cum spui tu sufletul meu. Si ea are probleme cu sanatatea si nu stiu ce m-as face fara ea asa ca te inteleg.
mihutzas ma bucur ca ti-a placut de Dr. Rusu. Si eu ma duc cu placere la ea de fiecare data.

Si apropo de catei.... daca auziti pe cineva ca-si doreste..... in pet-shop nu vreau sa ii duc ca cine stie ce virusi iau. Asa ca prefer sa ii vand personal.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dragele mele.

Azi am aflat ca alte 2 prietene sunt gravidute, iar una dintre ele, nici nu vrea sa-l tina,. Si uite asa, iar am cazut in butoiul cu mlelancolie, abia imi revenisem... Cum spunea si Maria: "...si cand te gandesti ca pentru cei mai multi e o treaba atat de simpla..." Eu azi merg sa-mi iau rezultatele de la analize (PN) si vreau sa-mi fac si analizele infectioase...cine stie poate se intampla minunea si nu vreau sa am surprize neplacute.

Va imbratisez cu drag!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Tot eu.. am uitat sa o felicit pe Madaluta
LA MULTI ANI, MADALINA!!! Sa fii sanatoasa, fericita, alaturi de cei dragi!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput