Informatii utile Constanta 14

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dear_bamby, Ioana:

Ioana: felicitari pentru ceea ce faceti!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Buna fetelor!

Ce liniste la subiectul nostru,sper sa dau tonul la vestile bune care vor urma....deci... am primit rezultatul cariotipului.
Este totul bine nu s-au detectat anomalii numerice sau structurale ale cromozomilor.Diagnostic cariotip fetal:46,XX.
Mi-am facut programarea pentru eco morfofetala pe 1 august,cred ca emotiile vor continua pina imi voi tine fetita in brate.

Va pup pe toate si va astept cu vesti bune

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Ralina, ce veste buna, ce bine ca a iesit rezultatul bun!
Nu e cazul sa mai ai emotii, tu trebuie sa fii fericita si sa profiti de aceste clipe unice, sa nu-l stresezi si pe bebe.
Succes in continuare si sa auzim numai vesti bune.

Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ralina: bravo..ce mult ma bucur...acum stai linistita..mai elocventa decat amniocenteza nu poate fi nimic altceva.....bucura-te de sarcina cat poti k sa-ti fie dor de burtica mai tarziu.....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ralina: Ma bucur ca rezultatele sunt bune!! Doamne Ajuta ca totul sa decurga normal!!!
Dear-bambie: Ce bine ca aveti posibilitatea sa va relaxati!! Doar stii ca e benefic!!
Ioana: Te admir pentru perseverenta cu care te ocupi de subiectul "campanie.....".
Madaluta:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ralina ma bucur mult ca totul e bine!! Stai linistita si ai grija de voi! Sarcina usoara in continuare! Sa mai treci pe la noi sa ne spui despre tine si bebe!
Nusy, Maria va multumesc!

Sapt viitoare am si eu programare la dr, sa vad cum mai stau, o sa fiu si in ziua 13 deci cam la ovulatie, cu ocazia asta fac si monitorizare. Sper numai sa nu intervina nimic si sa poata veni dr meu la consulatie, ca daca programarea e facuta cu mai mult de o luna in urma..Trebuie sa sun cu o zi inainte sa vad dc vine, daca nu ne va reprograma si pierd momentul ovulatiei..
Cred ca o sa-mi iau si niste de ovulatie, acum am luat-o iar de la capat cu sperantele, zici ca sunt "aspiranta optimista"
Sunt plina de speranta si in ceea ce priveste sansele noastre de a face ceva cu campania noastra! Chiar daca unele dintre voi nu faceti fiv, daca aveti ceva idei pt campanie, va astept!

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Ioana, la fel suntem toate, optimiste....nu v-am spus ca eu cum imi intarzie cum dau fuga la farmacie sa-mi iau un test de sarcina si a doua zi vin uratii...
Cum am mai spus, FELICITARI! pt. ceea ce ai inceput, nu te lasa.
Te sustinem!
Te descurgi foarte, asa ca, nu indraznesc nici sa-ti dau vreun sfat.

Noi am contactat o persoana care ne poate ajuta in vederea infierii, sa nu avem prea multe obstacole...., dar tot n-am renuntat la ideea de avea propriul meu copil, poate mai incercam prin octombrie.
Va doresc sa aveti numai reusite si cat mai multe

Mergi la inceput

Am vrut sa scriu - te descurgi foarte bine.

Mergi la inceput

Bubu multumesc! Ma bucur pentru voi ca sunteti decisi sa adoptati, va doresc sa se desfasoare totul cat mai repede si sa deveniti parintii unui copilas minunat ca voi! Si ma bucur si ca nu renuntati, si va doresc din suflet sa va ajute Dumnezeu sa-i faceti si un fratior sau o surioara!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Dragele mele, va astept la un nou subiect AICI

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput