Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54
Raspunsuri - Pagina 8
felix76 spune:
nema poze, ca am uita sa o intreb pe Lali de aparat. Ne-am luat cu vorba si nu ne-am mai amintit
! Iti dai seama, ca trei babe la un pahar de vorba, noroc ca au inceput telefoanele sa sune ca altfel eram si acum la taclale!
Pup,
Felix
magdita spune:
Buna fetele mele,
In primul rand, Rocsy
, imi pare sincer rau pentru z1
, speram din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare. Nu-ti pierde speranta si credinta in Bunul Dumnezeu. Cu siguranta va veni o zi in care ne vom intalni cu burtici la usa lui Tutu. Te pup si sunt alaturi de tine

Feli
, ma bucur fff mult ca ai reusit sa faci prima IA, sa iti ajute Dumnezeu sa fie si ultima, iar peste doua saptamani sa vii cu vesti extraordinare
Vorbim diseara la telefon
Lali
, Mada
, ma bucur fff mult ca v-am cunoscut

si sper sa ne vedem din nou in curand, cu burtici
Despre mine, in sfarsit vin cu vesti mai bune : azi, z16, am un folicul de 17,9mm si unul de 15,1mm, iar endometrul 6,9mm. Sotul meu va veni azi in Bucuresti, iar miercuri dimineata merg la monitorizare la spital si e posibil tot miercuri sa fac IA. Insa am si o veste proasta : azi la monitorizare mi-a descoperit un polip pe uter, care nu era pana acum, sau cel putin nu s-a vazut. Mi-a zis Tutu ca in mod normal acest polip nu mi-ar da voie sa raman insarcinata, dar se poate si sa se elimine la primul cm. Sper sa nu fie nevoie sa fac histeroscopie. Cu Dumnezeu inainte
Va pup si va imbratisez cu mult drag

Acum ma apuc sa citesc din urma, sa ma pun la punct cu noutatile, ca nu am citit decat pag.7.
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Magdita, au crescut babanii! Bune vestile, ma bucur pentru tine, deja au crescut doi! Poate aduce iepurasul gemeni! Da-l in colo de polip, e asa mare incat sa impiedice o eventuala sarcina?
Sper sa vina cu vesti bune iepurasul ca altfel il trag de codita!
Fetele, io l-am intrebat pe Tutu daca pot merge la sala dupa inseminare! A zis ca pot! Voi ce ziceti, sa ma duc? Ca nu prea am stare!
Iar sala si somnul de dupa ma impiedica sa ma mai gandesc la diverse...
Felix
mada23 spune:
Magdita...acu vroiam sa te sun, sa-ti iau foliculii la rost
, ma bucur ca au mai crescut, cu Dumnezeu inainte, o sa fie bine pana la urma
Si care primul cm? trebuie sa reuseasca IA, dispare polipul in sarcina, optimiste, da? 
Felix..sa stai cumintica si la caldurica sa se prinda outzul bine 
Rocsy...iti mai dau iar un pupic 

Georgia...
Doamne ajuta tutror!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
magdita spune:
Mada, Feli
Va pup dulce si va multumesc pentru sustinere
Alina1974, bine ai venit printre noi, sa stai cat mai putin si sa dai fugutza la odisee. Ma bucur ca te-am cunoscut, iti tin pumnii stransi si ma rog pentru tine. Maine faci o saptamana de la IA, mai ai putin de asteptat, dar sper sa ne dai vesti buna saptamana viitoare
.
Anaconda
, iti tin pumnii sa reuseasca aceasta IA.
Georgia
Doamne ajuta tuturor
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
vai fetelor ce bine ma simt ...ca ma pupati de zor .... mi se urca la cap atata pupaceala ...

am si io o intrebare ... dupa laparo , ce alimentatie v-a fost permisa ...inca din prima zi ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
gerogia, asa e...am zis ca voi lua aparatul, dar pentru ca nu mi-a mai raspuns nimeni pe forum legat de propunerile mele de intalnire, eu am crezut ca ma intalnesc doar cu magda la spital, nu stiam ca va fi acolo si felix, drept pt care am lasat aparatul acasa ca mi-am zis ca nu va fi decat o intalnire la spital intre mine si magda.
Sa stiti ca eu sunt mai mult decat deschisa sa organizam o intalnire cu adevarat in care sa ne strangem mai multe gagici mai ales ca acum se face frumos afara iar parcul Herastrau e aproape si am putea sa stam acolo la o terasa. propun ca cu prima ocazie in care una dintre noi anunta ca a ramas
sa ne vedem ca sa avem motiv de sarbatorit.
Iar acum se lanseaza concurusl: Prima Graviduta pe Luna Aprilie
bagati tare fetelor, sa vedem care dintre noi va fi premianta.
spor la treaba!!!
va pupesc
lalitica2000 spune:
georgia, scuze ca ti-am scris gresit numele...fara intentie
magda, bine ai revenit...cu vesti bune. se pare ca ai avut grija de foliculasii tai in week-end. cu siguranta miercuri vei face prima IA.tin pumnii stransi
felix76 spune:
Georgia, te-o fi programat Tutu la laparo si nu ne spui si noua!!!!
Eu am papat ciorba facuta din toate legumele pe care sotul mi-a maruntit-o cu blenderul, ca pe un suc mai gros pe care l-am beut cu paiul
. Puteam sa pap si friptura ca nu mi-a fost rau dar am zis sa nu exagerez!
Fetele, io am facut dependenta la forumul "desprecopii". Nu mai pot scapa de "boala"! Ma uit la fiecare ora sau chiar mai des ca sa vad ce s-a mai scris...
Lali, io vreau sa fiu prima, asta daca se prinde insminarea...
Pup fetele, georgia sa nu ti se urce la cap ca dau cu rosii!
Felix
marynik spune:
Buna fetelor ,
Imi cer scuze ca dau buzna , dar stiu ca majoritatea dintre voi fac injectii cu Pregnyl si am niste intrebari legat de acest lucru , daca sunteti dragute sa ma ajutati
Maine este posibil sa fac si eu pentru prima data aceasta injectie
Unde se injecteaza , in fesa sau in burta ?
Voi vi le faceti singure sau mergeti la spital sa vi le faca o asistenta ?
Eu sunt din Bucuresti , poate imi recomandati si mie un loc unde as putea sa ma duc sa o fac
Si nu in ultimul rand , as vrea sa mi spuneti daca voi ati avut efecte negative de la el
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ca sunt intr o mare ceata
Va multumesc anticipat
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe