Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Georgia, dupa laparo, e indicata o alimentatie cat mai usoara, supite de legume, ceaiuri, chiar piept de pui la gratar la cateva zile, piureu de cartofi, ceva cat mai usor de digerat.
Lali, buna idee concursul initiat de tine, Doamne ajuta sa venim toate cu vesti bune si sa fim premiante la acest concurs de primavara Iar legat de intalneala, Doamne ajuta sa ne intalnim avand motive de sarbatorit
Doamne ajuta

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor va multumesc pentru sustinere.
magdita iti tin pumnii si sper sa ai mai mult noroc decat mine.
lalitica din pacate eu am ratat startul luna asta dar promit sa raman gravida in anul 2008......toate vom fi gravidele anului 2008. asa vreau eu si asa va fi. acum nu a vrut doamne doamne sa raman si stie el de ce. poate bebelusul nu e inca pregatit...noi il asteptam. va pup viitoare gravide ale anului 2008 si va multumesc ca sunteti alturi de mine.
si vorba aia...da-i inainte cu tupeu
anul asta vom reusi

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

marinik pregnyl se face in fesa si eu nu am avut efecte adverse de la el si nici nu am auzit pe nimeni pana acum sa fi avut. mie mi l-a facut o asistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Eu luna asta nu mai pot concura, dar ma inscriu la concursul din luna mai, se pune?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

m-as inscrie si eu in luna mai dar ma gandesc ca ovulatia mea pica chiar in saptamana mare si ar fi mai bine sa tin si eu post atunci. asta e ratez o luna ...dar ma gandesc ca e spre binele meu. eu ma inscriu la luna iunie. se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy...si la mine la fel dar fac pauza cm-ul urmator, il astept pe acela din mai ...si testarea e in iunie, ai dreptate...asta e, mult a fost, putin mai este

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dragele mele si eu am pierdut ''trenul'' luna asta, dar ma voi inscrie pentru luna mai avand in vedere ca la mine perioada fertila pica exact sapt de dupa Paste, cand ne luam liber atat eu cat si sotul meu si mergem la munte o saptamana, unde speram sa si corespunzator si cu simt de raspundere.

in fiecare luna va fi cate un concurs din asta, in speranta ca vor fi cat mai multe , poate chiar mai multe premiante cu coronite.

Doamne ajuta-ne la toate!!! Toate meritam sa ne bucuram si noi de statutul de MAMI.

magda, nu esti singura dependenta de acest forum. cred ca toate suntem foarte legate de acest forum, pentru ca aici gasim intelegere si alinare la problemele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Rocsy, imi pare rau
Felix, iti tin pumnii, la fel si tuturor fetelor care sunt in asteptari luna asta!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Fetelor va pup, si eu sunt dependenta de acest forum, intr-adevar gasim toata intelegerea de care avem nevoie aici!
Rocsy, imi pare tare rau pt. z1Sa vezi ca vine iepurashul cu cadou...Capul sus!
Eu sunt de-a dreptul contrariata!Sa vedeti ce mi s-a intamplat azi:am fost la spital sa scot firele, am asteptat-o pe Ioana 4 ore(ca azi e Ziua Sanatatii si aveau toti zi libera, am sunat-o si pana la urma a venit)si mi-a dat biletul de externare. Pe care ce scria???
SINDROM ADERENTIAL PELVIN, ADERENTE LA NIVELUL AMBELOR OVARE, SE EXECUTA ADEZIOLIZA SI SE VERIFICA PERMEABILITATEA TROMPELOR-POZITIVA BILATERAL.
Si in ziua operatiei Tutu i-a zis sotului meu ca doar o trompa si un ovar au avut aderente, si Ioana cand a venit la mine la pat atunci mi-a zis la fel????
Am intrebat-o azi si a zis ca ce e pe bilet e corect!!!!!!!!!!!
Voi ce parere avetzi???
Mi-e ca uitat Tutu de tot pana ma duc la cabinet(ne-a zis sa ne prezentam dupa ce face sotul meu spermograma la Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Lauravoinicu, tu ce mai faci, frumusico?

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
[/quote]

Zenobia , stau cumintica , astept sa ma cheme dr pt embriotransfer . Acum ceva timp nu mai aveam rabdare sa imi iau puii acasa , acuma parca as mai amana , parca m-a luat frica , frica de esec..... Cam asa stau eu in momentul asta , sper sa devin mai optimista pana cand voi face ET.
Anaconda , ce ai facut ? te-ai injectat singurica ? cum a fost ?
Rocsy, imi pare rau pt ziua 1 , dar stii tu o zi 1 un nou inceput... bafta !
Felix , asteptam vesti bune peste 2 saptamani .....
Fetele , va tin pumnii la toate , eu nu v-am mai scris dar v-am urmarit din umbra
Va pup!

Mergi la inceput