Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

cu regret .... declar z1. asta e. va veni o noua luna o noua speranta. Dumnezeu va avea grija si de noi.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Felix..gata, de acum Doamne ajuta!
O saptamana excelenta tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy..iubita ...cuvintele sunt de prisos...dar o sa fie altadata, esti pe drumul cel bun,, pupici sa mai treaca din suparare

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

fetelor nu pot descrie in cuvinte ceea ce simt acum. dar voi stiti la fel de bine ca si mine. cu toate astea voi lupta in continuare. sunt dezamagita . chiar daca testul imi iesise negativ am mai sperat pana azi dimineata cand toate sperantele de luna asta s-au naruit. sunt trista. mi-am pus atatea sperante in inseminarea asta. dar nu ma las. va trece durerea pe care o simt acum si sunt sigura ca dupa atata suferinta momentul in care voi afla ca voi fi mama va fi minunat si voi stii sa apreciez mult mai mult.Dumnezeu nu ne va lasa. trebuie sa credem in El pentru ca sunt sigura ca va avea grija de fiecare dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

rocsy, speranta moare ultima si precum mi-ati spus si mie cand am declarat Z1, iti spun si eu tie ca este un nou inceput si vei vedea ca urmatoarea inseminare va fi cu ochisori. Incet, incet sunt convinsa ca toate vom deveni mamici la un moment dat.

felix, ma bucur ca ai scapat de inseminare. Imi pare rau ca te-a cam chinuit la inseminare. Iti tin pumnii sa iasa din prima. Sa ne tii la curent cu tot ce ti se intampla.
Mi-a facut placere sa te cunosc si sa stam de vorba. Sper sa ne mai intalnim....cu burtici....

magditaaaaaaa, i-ai mangaiat, i-ai descantat sa mai creasca. Sper ca azi cand mergi la monitorizare sa-ti zica Tutu ca foliculii au avut o evolutie spectaculoasa si ca maine va trebui sa faci inseminarea. Tin pumnii

fetelor, eu am fost sambata sa vad daca s-a spart foliculul, ceea ce s-a si intamplat doar ca din pacate nu am avut cu cine presta, dar tot a fost bine ca in sfarsit am reusit sa fac prima monitorizare si am vazut ca cel putin luna asta am ovulat corespunzator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, pana la urma se va intampla si la noi, eu o sa sper de fiecare data. Si mai sper ca data asta sa fie ultima cand sper!

Lali, si eu ma bucur ca ne-am cunoscut, esti o scumpa! Data viitoare poate e si sotul tau acasa.... Da, mi-ar place sa ne vedem cu burtici data viitoare!

Magdita, sper ca azi iti va spune ca a crescut si miercuri faci inseminarea! Tinem pumii sa creasca naravasul lenes!

Anaconda, nota 10 pentru curaj!

Zeno, mai trece si la mine: laparo cu diagnostic ok, prima inseminare facuta in aprilie, urmeaza MAREA ASTEPTARE! Pup!

Andreuk, Tutu nu da numai speranta ci si certitudine daca te iei dupa numarul de burtici de la usa dumnealui! Ma bucur ca ti-a dat incredere!

Si sa nu uit: bien ati venit fetele noile! Sa stati putin pe aici, fuguta repede la odisee!

Pup fetele cucuietele si le doresc sa vina soarele si pe strada lor!

Felix

Mergi la inceput

zenobia sa treci si la mine o IA nereusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

asaaaa.. am aparut si io la miez de zi .. dupa faimoasa sedinta de luni dimineata , care se intinde pana luni la pranz...ce dragut ..
pai bine mai fetelor , ma amagiti ca va intalniti , ca faceti poze , vin intr-un suflet la munca sa vaz pozele inainte de sedinta , alerg cu limba pe umar si ce vaz ... nema intalneala .. io'te zic ..e luni am citit pe juma' , sa o iau iar de la capat sa citesc .. si tot asa ... offf... las ca facem odata o miscare de trupe si ne vedem

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Georgia, in final ne-am intalnit doar eu Magdita si Lalitica, la usa lui Tutu, la monitorizare. Am mers dupa monito la restaurantul hotelului de langa Elias. Cred ca nu ne-am intalnit mai multe pt ca nu am prea avut cum sa comunicam: eu am plecat de vineri de la pranz la Bucuresti, Magdita a plecat de miercuri si tot asa... Las ca punem noi de o intalneala, sper sa fim burtoase pana atunci...

Te pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aha .. si ceva poze ... ca lali zicea ca va lua aparatul foto

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput