Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super98 spune:

Gabitoni eu ma duc maine la prima zi de monitorizare. Deci sigur o sa ajung si vineri. Poate ne gasim si mai stam la o mica barfa.
Mai merge careva maine la cabinet? Eu ajung pe la ora 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

merg si eu maine la cabinet la monitorizari, dar cred ca ajung pe la 18-18.15, ar fi dragut sa ne intalnim

au sunt bruneta, parul cret prins in coc

va pup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Abia astept! Poate ne gasim. Eu sunt bruneta cu parul mai scurtut, si o sa am o betita (mai "invizibila" sa zic asa) ca sa-mi tina parul sa nu-mi vina pe fata si port ochelari( sunt cu rama neagra).

Mergi la inceput

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ok, poate ne vedem maine

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Buna
Zenobia, pe scurt povestea mea:
Din ianuarie 2006 incercam sa facem un bb, dupa 5-6 luni am inceput sa mergem la medic, dozaj hormonal in z 2, 14, 21 - rezultate bune(recent refacute la IDS), histerosalpingografie si perfuzii uterine la Giulesti - trompe permeabile, 2 spermograme - una la Munposan-normospermie, cealalta la Giulesti-oligospermie(urmeaza sa faca una cu Matei); si laparoscopie pe 27 martie 2008 - ovarul si trompa dreapta prinse in aderente si desfacute cu succes de Tutu!
Dl Tutunaru mi-a redat speranta si am incredere ca sub indrumarea dumnealui o sa reusim toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor la mine tot nu e nici un semn decat picatura roz de ieri . nu stiu ce sa mai cred. test negativ ...ok....intarzierea CM mi s-a mai intamplat...dar sa imi vina o picatura si apoi sa nu imi mai vina o zi intreaga nimic nu mi s-a intamplat niciodata. nu vreau sa ma amagesc poate maine declar z1. vedem maine.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

fetelor , astazi mi-am facut injectia Gonal la spital . dar de maine mi le fac singura ! ca nu e greu deloc ! am vazut clip si pe net , despre cum se fac astea . In burta , simplu si usor ..
m-am speriat degeaba...
Joi incep si eu monito . Mai merge careva joi la cabinet ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, iubitele

Hai sa va povestesc experienta mea la inseminare:
- joi ora 18:30, ultimele pastilute de closti,
- vineri ora 18 folicul 23 mm pe os si 12 mm pe od (am picat pe spate ca eu ovulam de obicei in zilele 17-18 si acun in ziua a 11-a?)
- sambata ora 9 "Asta de pe os se sparge acum" citat Tutunaru
- duminica ora 9:45 inseminare (atunci a putut ajunge Matei la CFR2)
M-a cam chinuit la inseminare dar asta este, facem orice sacrificiu pt bebe.

Acum a inceput perioada de speranta: sper sa nu fi facut inseminarea prea tarziu, sper sa nu fi imbatranit ovulul, sper sa fi fost gigeii buni ca sotul avea numa 2 zile de abstinanta, sper sa fi migrat acolo unde trebuie, sper sa vad doua liniute peste 14 zile. Cred ca toate care am facut inseminare trecem prin asa ceva.

Pup toate fetele,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy...cred ca e de la implantarea outzului, fii optimista, ieri m-am rugat pentru tine, ai incredere si o sa fie bine
Anaconda...bravo, ai vazut ca nu este greu, tin pumnii la fetitza
Felix..hai nu vii cu vesti, cum a fost la inseminare

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput