Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54
Raspunsuri - Pagina 20
Zenobia spune:
Alina1974, tare rau imi pare! 
![]()
![]()
![]()
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
magdita spune:
Buna fetele mele,
Alina

, nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare de vestile pe care ni le-ai dat
Speram ca macar tu sa spargi gheata asta legata de IA. Parca prea multe nereusite sunt... Rar aud ca a mai reusit cineva prin IA. Si la subiectul Inseminare cam aceeasi situatie este. Offff
Nu stiu ce sa mai zic. Blondiemonyk
, sunt de cord cu tine ca DD stie ce face. Cred ca orice lucru se intampla cu un scop si mai cred ca nimic nu e intamplator. Intr-adevar, rasplata va fi pe masura asteptarilor. Uitati-va la Machus
! Cred ca acesta este motivul pentru care toate mergem inainte si luptam pentru visul nostru. Ma gandeam la subiectul deschis de Silvy24
( care vad ca nu prea mai vrea sa intre pe la noi),"Cum ne-a schimbat infertilitatea in bine". Singurul lucru bun pe care il gasesc in aceasta lupta cu infertilitatea este ca vom aprecia mult mai mult aducerea pe lume a copilasului nostru, decat daca nu ne-am fi chinuit sa il avem, daca ar fi venit pe nepusa masa, ca sa zic asa. Iertati-ma daca sunt putin melancolica, insa nu imi fac nici o iluzie legata de aceasta IA pe care am facut-o cu chiu cu vai luna asta !Cu Dumnezeu inainte ! Faca-se voia Lui! 
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag

Doamne ajuta tuturor
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
lucialu spune:
Machus FELICITARI!FELICITARI!FELICITARI!

Sa ai sarcina usoara si la termen si BB sanatos!!! Ne-ai adus o veste minunata! 
Pup tutunicile!
Zeno

Magdita
fii mai pozitiva.Tu ai facut ce puteai face,acum asteapta si tragi concluziile dupa.Tin pumnii!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
machus spune:
Ana Alexia, Zenobia, Lucialuva multumesc din suflet pentru urari!!! DD le aranjeaza pe toate !

Asa este Magdita. Aprecierea acestui dar este mult mai mare atunci cand acesta vine dupa multe eforturi, greutati, obstacole. Chiar mama mea mi-a impartasit acest lucru, ca pana nu m-am lovit eu de aceasta problema nu a realizat cat de norocoasa este ca a avut fara probleme 2 fete sanatoase si frumoase
- zice ea. (si cioara zice ca puiul ei este frumos).
Alina, nu exista cuvinte. Sa te intareasca DD sa mergi mai departe si sa recapeti optimismul si credinta de care ai nevoie.
Anul acesta s-a intamplat
lalitica2000 spune:
alina, imi pare tare rau sa aud asta. Ti-am aflat povestea de la Magda si am fost tare impresionata. Capu'sus si mergem mai departe
magdita, optimismul si speranta trebuie sa moara ultimele.
lalitica2000 spune:
felix, ceva simptome?
mai ai doua zile si vom afla rezultatul. pe mine deja ma apuca emotiile. Abia astept sa ne dai vestile bune
mada23 spune:
Magdita...vrei bataitza? optimiste pana la capat, da? ,bucura-te de sarbatoarea care vine,deschide-ti inima ,lasa mahnirile si bebe vine, DD le aseaza pe toate ai sa vezi
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
magdita spune:

Va pup pe toate 
Hai sa incepem galeria pentru Feli :
Hai Feli cu II !!!

Doamne ajuta tuturor
Vine
cu 

magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Ma alatur si eu pentru Feli

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
succes2008 spune:
Buna fetele,va citesc de ceva vreme mesajele,sunteti asa de dragute si unite si m.ati facut sa imi recapat increderea in ce va urma...povestea mea este 4 sarcini oprite din evolutie analize bune toate pana si cele genetice, sotul ok.va vad asa increzatoare si as vrea sa merg si eu la DR.Tutunaru, cum este? ati auzit ca a rezolvat si probleme ca ale mea? mai e ceva am si o gramada de ani 38
, dar asta e....