Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54
Raspunsuri - Pagina 19
felix76 spune:
Alina, imi pare nespus de rau! N-am cuvinte! Te imbratisez si iti urez sa treci cat poti tu de repede peste ceea ce s-a intamplat!
Ubi, felicitari pentru programare, nu-ti face probleme ca incerci de prea putin timp! Tutu nu te va trimite la plimbare ci o sa te asculte si o sa te ajute! Ar fi bine sa te duci cu spermograma sotului la prima consultatie! Daca el are o problema o sa ii dea tratament de prima data si nu vei mai pierde timp pretios! Spermatogeneza dureaza 72 de zile deci va trebui sa faca tratamentul timp de 3 luni neintrerupt pentru a vedea efectele. Eu sper sa nu aibe nevoie si sa fie totul ok!
Machus, ai dreptate, incapem toate pe podium! Pe locul intai, numa sa venim cu doua liniute!
Magdita, Roxy, Katy, Alina, Super98, Zeno, Mada, Lauravoinicu, Machus, sper sa nu fi uitat pe cineva, 
Pup fetele,
Felix
mada23 spune:
'Neatza fetili 
Va trimit mult soare de la Galati, sa aveti o zi minunata!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
Alina1974 spune:
fetelor va multumesc pt cuvintele voastre de incurajare dar sint foarte,foarte deceptionata.
sotul a spus sa incercam luna asta fara stimulare si fara ajutorul lui tutu ca poate se va prinde ceva si cu ajutorul lui dumnezeu.
daca nu iese nici luna aceasta nimic ii voi cere lui dr.t sa imi faca transfer de embrioni cit mai repede ( dinsul mi-a zis cu o luna in urma de t.e.)va pup dulce si va doresc o zi cit mai buna.
Balcan Alina
Alina1974 spune:
fetelor va multumesc pt cuvintele voastre de incurajare dar sint foarte,foarte deceptionata.
sotul a spus sa incercam luna asta fara stimulare si fara ajutorul lui tutu ca poate se va prinde ceva si cu ajutorul lui dumnezeu.
daca nu iese nici luna aceasta nimic ii voi cere lui dr.t sa imi faca transfer de embrioni cit mai repede ( dinsul mi-a zis cu o luna in urma de t.e.)va pup dulce si va doresc o zi cit mai buna.
Balcan Alina
katymana spune:
alina
si eu am fost pe 15 la dr Tutu.am ajuns pe la 15.
machus nu te-am vazut
,eu eram imbracata cu un pulover rosu si geaca tot rosie.
fetele haideti cu II
rocsy2007 spune:
fetelor am de gand sa ocup locul I din luna mai. cine mai vrea pe podium cu mine?
la mine a inceput ovuatia ca simt ovarele. cred ca nu mai tin post. nu ma va pedepsi dumnezeu ca imi doresc un copil.
la inceputul lui mai astept rusii
sa vezi bataie ce le dau

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
blondiemonyk spune:
alina gandeste-te ca ce nu te omoara te face mai puternica. Pe mine ma ajuta chestia asta. Si mai e ceva : dupa chinuri mari rasplata va fi mai mare si mai frumoasa la final. Doamne-Doamne le face pe toate cu cap!
magdito si eu ma bucur ca vorbesc cu voi. Mai ne sustinem si noi ca altfel....
Apropo de prieteni care nu inteleg prin ce trecem noi,sa va zic de ce m-a intrebat o fata(credeam ca e prietena) care venea si ea la Tutu, deci avea probleme. Dupa mult timp de nevorbit cu ea, ma intreaba daca s-a intamplat minunea, si ii zic ca NU. La care ea : de ce nu s-a intamplat? Am ramas masca...ce intrebare e asta ??? Daca ea, care ar fi trebuit sa stie,ca daca stiam toate de ce nu se intampla, eram genii si ne faceam cabinete particulare...la ce sa ne mai asteptam de la altii ??? Asa ca hotarasc,daca si voi vreti,sa fim mai blande cu oamenii din jurul nostru...ca avea dreptate magdita si Paler care mi-au amintit ca LUMEA NU SE OPRESTE IN LOC DACA PE TINE TE DOARE ....
blondiemonyk spune:
m-am luat cu altele si am uitat sa va zic. Trebuia sa merg luna asta la monitoriz,dupa 2 IA consecutive. I-am trimis mesaj lui Tutu si a fost de acord sa nu vin,sa ma odihnesc luna asta. Doar luna viitoare o iau de la capat. Offf....
Zenobia spune:
Wooooowwwwwwwwwww!!!!! 

Machus, felicitari din toata inima!!!!!! 

Sarcina usoara si bebelush voinic si mancacios!!!! 

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

!