Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Blondiemonyk
Katymana eu am intrat prima. Eram imbracata in blugi (pantalon si geaca, pulover rosu).
Felix, Rocsy dar incap si mai multe persoane pe un nivel al podiumului, ca la concursul pe echipe, deci eu zic sa facem echipa repede.

Anul acesta s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Blondiemonyk Ce ma bucur ca ai inceput sa scrii la subiectul nostru !

Doamne ajuta tuturor fetelor, sa venim toate cu o asemenea veste II in curand !
Va pup pe toate, fara exceptie

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Azi, am sunat pt programare la Tutunaru, vineri pe 30 apr pentru prima data.
Credeam ca prind si eu cateva ecografii in perioada asta fertila, din pacate 30 aprilie pentru mine inseamna ziua a 25-a.
Asistenta mi-a spus sa vin totusi la o prima consultatie si apoi va decide el daca e cazu pentru monitorizare.
Avand in vedere ca majoritatea doctorilor recomanda investigatii mai amanuntite dupa 1 an de incercari nereusite, ar trebui sa-i spun ca incerc de mai mult de 1 an? mi-e teama ca ma trimite la plimbare daca ii spun de 8 luni.
E genul de doctor care se uita pe un istoric? ma refer la analize si ecografii facute de alti doctori
Ubirica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Machus, felicitari! Sarcina usoara, la termen si sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1974 spune:

fetelor am o veste proasta ,ieri cind am fost la eco dr. mi-a spus ca nu se mai vede punctuletul despre care v-am vorbit si azi cind am ajuns la serviciul mi-au venit uratii deci z1 ,l-am sunat pe dr.t azi si l-am intrebat ce program va avea de sarbatoarea de PASTE si mi-a spus ca nu va veni la cabinet in perioada : 23.04-30.04 ,dar daca avem vreo urgenta sa-l sunam.javascript:insertsmilie('')
bang

Balcan Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1974 spune:

Balcan Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

alina imi pare nespus de rau . stiu ce simti. te inteleg perfect. dar fi optimista. totul e posibil pe lumea asta. ai incredere in Dumnezeu si in tutu.

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alina..imi pare rau...e greu dar trebuie sa luptam pentru visul nostru ...se pare ca ne intalnim iar in mai, sigur va fi cu noroc, trebuie sa avem incredere in Bunul Dumnezeu

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna dimineata!
Ubirica, eu nu cred ca te va trimite la plimbare daca ii spui ca incerci de opt luni.
Prima mea consultatie a fost cam dupa 9 luni de incercari si mie mi-a spus sa vin la monitorizare incepand cu ziua 11. Eu insa am mai asteptat, in speranta ca minunea se va intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Alina, imi pare rau.
Urmeaza o noua luna!

Mergi la inceput