Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54
Raspunsuri - Pagina 17
mada23 spune:
Machus...
Doamne adevarat minune, Dumnezeu ne iubeste mereu, dar suntem noi prea nerabdatoare...toate la timpul lor, ma rog sa-ti fie bine si sa ai bebelin sanatos, multumim ca ne-ai impartasit minunea ta, ne ajuti sa luptam mai departe 
FELICITARI !
PUP TOATE DRAGUTELE, O ZI MINUNATA SA AVETI! 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
felix76 spune:
E bine ca ti-a vazut foliculul dar de unde stii daca s-a spart sau nu? Spargerea lui se vede tot pe echo deci trebuie monitorizare in dinamica, asa cum ti-am explicat mai inainte. Eu iti spun din proprie experienta ca mi s-a intamplat intr-o luna sa nu se sparga.
Ubi, iti dau un sfat: in ziua 1 a ciclului menstrual suna la cabinet la Tutu si spune-i ca esti in prima zi si ca in ziua 10 vrei sa vii la monitorizare! Asta daca iti doresti ca Tutu sa te ajute sa ai un bebe cat mai repede. Daca mai vrei sa astepti cateva luni sau ani, stai linistita si fa teste de ovulatie si presteaza din 3 in 3 zile.
Si inca un sfat care mie una mi-a folosit: citeste tot ce s-a scris despre Tutu si pacientele lui aici pe forum! Pe mine m-a ajutat sa imi dau seama de modul de "lucru" al lui Tutu si m-am dus cu temele invatate...
Succes!
Felix
tamaryllis spune:
Buna!
Fetelor, ce activitate intensa e aici! Nu am mai citit de cateva ore si deja sunteti la pagina 17!
Ma bucur mult pentru tine, Machus! Mi-au dat lacrimile citind povestea ta si bineinteles, sperantele mele ca pana la urma totul se va rezolva, au crescut.
Ubirica, asa cum ti-a zis si Felix, e posibil ca foliculul sa nu se sparga. Luna aceasta am facut si eu monitorizare si foliculul meu ajunsese destul de mare si, cu toate ca in paralel facusem si testul pt ovulatie, a II-a linie fiind mai intensa decat prima, totusi foliculul meu nu s-a spart. Tutu mi-a zis sa fac pregnyil de 5000 si dupa aprox 2 zile, foliculul se sparsese.
Eu am inceput sa fac monitorizare dupa un an si ceva.
Va pup!
lalitica2000 spune:
Machus cu vestea ei cea buna a reusit sa ne mai trezeasca din letargia in care eram...
acum ca Machus a dat startul, asteptam sa curga cu vesti bune si de la fetele care au facut inseminare si de ce nu... chiar si de la noi cele care am incercat natural luna asta (exceptia fiind eu, care nu ma astept la nimic dat fiind faptul ca sotul meu a lispsit luna asta chiar in perioada mea fertila)
felix76 spune:
Lali,
Eu vreau macar pe locul doi! Daca mi-a luat-o Machus inainte nu ma supar, dar vreau si eu un loc pe podium! O sa va anunt saptamana viitoare daca ma urc acolo sau nu.
Va pupacesc!
Felix
ubirica spune:
Noi pana acum in perioada fertila prestam 5-6 zile la rand..cat puteam, sper ca asta sa fie buba. Incer acum la 3 zile cum m-ati sfatuit voi si daca nu il trimit pe sotu la Dr Matei si ma postez si eu de luna viitoare in fata cabinetului la Tutunaru cu spermograma in brate la monitorizare
Sa auzim de bine!!
blondiemonyk spune:
machus , chiar eram intr-o pasa proaasta . Cand crezi ca esti cel mai jos posibil, vine cineva la care nu te astepti si te ridica !
rocsy2007 spune:
felicitari machus!!!!!
fetelor de fapt machus e pe locul 2 nu uitati la inceputul lunii alina 27 ne-a dat vestea cea mare.
deci se poate fetelor asa ca vom lupta in continuare.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
katymana spune:
machus felicitari!!!!

si eu am fost ieri la Tutu.cum erai imbracata ,la ce ora ai fost?
ei uite despre minuni de acest fel vorbeam eu nu de mult.si sper intr-o asemenea minune.
pupici la toate fetele.
felix,mada,magdita si restul calcati pe urmele lui machus.
katy