Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Neata Felx,
Multumesc de raspuns si sfaturi.
Acum sunt in perioada fertila si o monitorizez facand cate 2 teste de ovualtie pe zi. Domane ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Machus
FELICITARI DIN TOATA INIMA !!!!!
Mi-au dat lacrimile citind mesajul tau, mai ales ca stiam povestea ta!
Doamne ajuta, sa ai o sarcina usoara, la termen, sa te bucuri din plin de aceasta perioada, si la sfarsitul ei sa iti tii in brate minunea !
Dumnezeu face minuni !
Doamne ajuta !

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

machus, ce veste minunata! Mi-au dat lacrimile, sa iti ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului!!!

Mergi la inceput

Felicitari Machus!!!

Sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

avem o prima premianta.

FELICITARI MARCHUS. Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe frumos

dragile mele. am si eu o intrebare la voi. aseara am simtit usoare intepaturi pe ovarul drept. De luna aceasta am inceput sa fiu mai atenta la ce se intampla prin corpul meu si precum va spuneam spre seara am simtit niste intepaturi. Mie maine trebuie sa imi vina ciclul. Credeti ca ovarul drept se pregateste de treaba si ca luna asta voi ovula cu dreptul, avand in vedere ca luna trecuta a lucrat cel stang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va multumesc din suflet !! Ma rog la DD sa fie bine pana la capat !
Nu imi vine sa cred ca sunt eu cea felicitata !!! Va rog sa nu va pierdeti speranta si credinta in DD si se va intampla.
Citez pe dl Dr " Vezi, totul este sa nu disperi !"

Ieri mi-a zis Tutu ca ar mai fi o tutunica in aceeasi situatie ca mine, care se pregatea pentru FIV si care a ramas natural. Nu stiu daca scrie pe forum dar o felicitam din toata inima !

Anul acesta se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Machus, schimba semnatura
ANUL ASTA S-A INTAMPLAT!!!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Anul acesta s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ubirica,

Testele de sarcina IE apa de ploaie! Mie nu mi s-a rosit a doua liniuta niciodata la fel ca intensitate cu cea de control... Si eu ovulez, a vazut Tutu pe echograf si mi-a aratat si mie...

Baga monitorizari echografice ca restul (mucus, teste de ovulatie, calendar si cate or mai fi) sunt bani aruncati. De banii aia mai bine iti cumperi un inel!

Felix

Mergi la inceput

Draga Felix,
De luna asta am inceput cu teste de ovulatie, am zis sa o incerc si pe asta. Acum 2 luni am facut o ecografie la Medlife in ziua a 12-a, am avut in ciclu de 29 de zile si am avut surprinderea sa-mi spuna doctorul ca sunt la ovulatie (ovar drept 36/30mmm cu 1 folicul de 18.3/22mm, endometru 10.4 mm ), eu care ma asteptam in ziua 14, 15, 16. De 2 luni am ciclu de 27 zile si am luat hotararea sa -mi monitorizez cu teste.

Am sunat in dimineata asta ca sa ma programez la o ecografie, (sunt in ziua a 10-a )dar nu e loc pe nicaieri, peste tot sunt disponibili in mai.

Multumesc mult inca o data pentru sfaturi, de cand va sriu ma simt mai bine, ca sa mai spun cata speranta mi-a dat machus

Ubirica

Mergi la inceput