Pacientele gravi si optimiste dr Tutunaru cap 54
Raspunsuri - Pagina 21
rocsy2007 spune:
hai feli cu doua liniute

cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
succes2008 spune:
of,of nu vreti sa ma primiti si pe mine in "gasca voastra", va rog mult, tare mi.as mai dori...
silvy24 spune:
magdita si eu te pup. Sa stii ca daca nu mai scriu aici atat de des, nu inseamna ca nu sunt aproape de voi. Va citesc constant... Doar ca eu am ajuns la capatul puterilor si am cam abandonat lupta. Sper sa nu descurajez pe nimeni dar am simtit ca nu mai pot. Mai ales ca m-am lovit de aceatsa endometrioza si din moment ce nu vreau sa fac diphereline am zis ca nu are rost sa mai fac ceva. Sunt sigura ca de fapt sunt prea imatura, alintata si rasfatata, dar asta sunt eu...
Oricum, nu este exclus sa revin printre voi cu forte prospete sau poate chiar cu un bebe in burtica, venit pe cai naturale.
Pana atunci va pup pe toate si sa stiti ca va admir din suflet.
Silvy
Andreuk spune:
Buna fetele!
Succes2008, bine ai venit printre noi, speram sa stai cat mai putin(sa treci repede la gravidutze).
Silvy24...nu imi place ce aud, tu erai mai optimista, ce e cu tine???
Ai vazut machus, DD i-a pus un bebe in burtica cand nici nu se astepta!Asa o sa se intample cu fiecare dintre noi, ai sa vezi!

Floricele pt tine, bucura-te de sarbatori si poate vine lumina in noaptea de Inviere!
Te pup, capul sus!!!!
rocsy2007 spune:
succes 2008 bine ai venit printre noi. domnul dr e un super om. am auzit de f multe fete care au reusit cu ajutorul dansului.
mai sunt fete si de varsta ta pe aici si chiar mai mari. nu iti pierde speranta dumnezeu este alaturi de noi.
feli hai cu liniutele
magdita si la tine asteptam vesti bune.
rocsy2007 spune:
silvy24 eu zic sa nu renunti. nu te poti lasa invinsa asa usor. ai vazut machus a avut endometrioza si acum are bebe. nu renunta . e sfatul meu. stiu ce simti. nu cu mult timp am simtit si eu asa. cand nu mi-a reusit IA. dar mi-am revenit. o iau de la capat si sper ca voi reusi.
arucs spune:
Buna ,
Am si eu o mare rugaminte la voi.Chiar daca nu am mai scris aici,doar la FIV si AZOO.va rog sa-mi spuneti cum este la histero si laparo deoarece sambata am programare la spital,bineinteles cu dr. Tutunaru.Cum se procedeaza,din punct de vedere financiar va intreb.Puteti sa-mi spuneti?Va rog frumos,sunt panicata.Mi-e frica.
Va pupic.
georgia_c spune:
m'neataaa...vodka taie greata ...![]()
succes , bine ai venit ...si a fugi cat mai repede la gravidute ... lasa varsta , nu-ti mai face din asta un stres in plus , asta o spun io care am 33 si ma vait de varsta mea ca pentru 80....
legat de sarcinile oprite in evolutie , ceva analize imunologice ai facut ?..
alina imi pare rau ... chiar nu stiu cum te-as putea consola
si acum felicitarile si dansul ..
machus ... felicitari , si scrie-ne si pe noi pe burtica , sa ne tragi dupa tine
.. stii cum se zice , cand te amriti , sa se scrie fetele nemaritate pe pantof , sa le tragi dupa tine..asa si noi
felix , asteptam cele II liniute.... musai sa fie II
va
pe restul
nu va insir sa nu scap pe cineva
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Dragele mele, multumesc mult pentru sustinere. Maine dimineata voi face testul si va voi spune daca vad doua liniute! Sper sa fie doua desi, chiar daca va fi una nu voi dispera!
Ceva simptome am: sanii durerosi, mai ales sfarcurile; sunt balonata; am o usoara senzatie de greata. Dar semnele aste le am si inainte de rusi. De data asta NU ii astept!
Succes2008, imi place id-ul tau! Optimista, anul asta, 2008, vei avea Succes! Cred ca ai varsta pe care o simti nu cea careeste trecuta in buletin. Eu fac 32 luna asta dar ma simt de 23!
Arucs, eu am facut numa laparo dar cred ca daca ti le face pe amandoua odata te vei simti la fel ca pt una. Iti face anestezie generala si nu vei sti nimic. Poate vei avea putina greata si dureri de cap dupa ce iesi din anestezie. Eu una n-am avut nimic si am plecat acasa chiar in ziua operatiei (la 7 dimineata m-a operat, la 11, tot dimineata, eram in masina catre casa...) Nu m-au durut nici taieturile (iti face 3) iar acum am doar niste zgarieturi de 1 cm lungime...Pe mine m-a operat pe 24 ianuarie.
Silvia, nu ti erai cu "Cum ne-a schimbat in bine infertilitatea"? Vezi ca vin dupa tine cu ciomagu! Hai sus din butoiul cu melancolie! Cum sa te dai batuta asa usor? Luptam pana ne tinem puii in brate, nu?
Georgia, de mult timp nu te mai vazui! Ce mai faci tu?
Pup fetili si sper sa va dau o veste buna maine!
Felix