Durerea unei pierderi de sarcina (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata tuturor. va invit la sau sau ce vrea fiecare dintre voi.
liana30 nu o sa ma dau batuta. stiu ca pt orice boala exista tratament, asa ca voi face tot ce e posibil pe lumeaa asta pt a avea copii mult doriti, vrem 2. sau mai bin zis eu vreau mortis 2 pt ca e sufiecient ca sunt eu singura la parinti.
am si eu o i ntrebare la voi. poate ati vorbit despre asta, imi cer scuze, ati avut vreo una dintre voi toxoplasma? cum ati reusit sa o combateti??
va si o zi minunatata tuturor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Delphinas tu ai toxoplasmoza?eu nu am dar stiu ca e destul de greu de diagnosticat boala activa ca sa zic asa,adica trebuie refacute analizele intr-un anume fel ca sa fie siguri ca boala este inca activa in corpul tau.Stiu ca se trateaza cu antibiotic.Multa sanatate si sper sa o combati daca o ai.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Am citit printre randuri si am vazut ca s-au facut 2 tabere, iar eu sper din suflet ca nu din cauza postarii mele, mai ales ca intentia mea nu a fost decat sa imi justific absenta. Imi cer scuze din nou.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

oana doi copilasi? FELICITARI !!! si sarcina usoara cu bebici sanatosi tun.
alinushca stai cuminte fetita si nu-ti mai fa tot felul de ganduri, cat timp e bebe bine, asta e important. Nu are rost sa te gandesti la rele, gandeste pozitiv, ca e mai sanatos.
danangie ce burtica rotunjoara, ptiu sa nu te deochi. Sarcina usoara sa ai si in continuare.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

am si eu o intrebare la voi. dupa ce ati pierdut ingerasul, ce ati luat pt a diminua durerile uterului cand se contracta pt a reveni la normal? eu iau no spa dar se pare ca nu merge. am niste dureri groaznice.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

delphinas si eu am facut chiuretajul la 10 saptamani. fiecare fata reactioneaza altfel dupa chiuretaj. am auzit de fete care sangereaza 2 saptamani, fete care au dureri. eu una nu am sangerat deloc dupa chiuretaj si nici nu am avut nici cea mai mica durere. daca durerea e prea tare gandeste-te totusi sa mergi la spital la un control. Doamne fereste sa nu fi ramas ceva resturi pe acolo si de la ele sa fie durerea!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ignatica stai linistita, nu s-a intamplat nimic din cauza ta, cred doar ca mai ales fetele care acum sunt mamici si gravide dupa pierdere de sarcini, se simteau stanjenite sa scrie aici, unde lumea e mai trista, de bucuriile copiilor lor sau de cum merge graviditatea. si sper sa fii mai bine.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Alinushca si eu la fel l-am facut, la 10s si cateva zile. eu am incredere in profesionalismul dr mele. ea la cabinet face cu aspirator si m-a intrebat daca vreau. am ales chiuretaj normal, dar cu anestezie totala sa nu mai simt absolut nimic. orice s-ar intampla de acum in colo nu mai pot suporta durerea fizica pt ca o intensifica pe cea psihica care si asa e la cote alarmante.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

quote:
Originally posted by Delphinas

buna dimineata tuturor. va invit la sau sau ce vrea fiecare dintre voi.
liana30 nu o sa ma dau batuta. stiu ca pt orice boala exista tratament, asa ca voi face tot ce e posibil pe lumeaa asta pt a avea copii mult doriti, vrem 2. sau mai bin zis eu vreau mortis 2 pt ca e sufiecient ca sunt eu singura la parinti.
am si eu o i ntrebare la voi. poate ati vorbit despre asta, imi cer scuze, ati avut vreo una dintre voi toxoplasma? cum ati reusit sa o combateti??
va si o zi minunatata tuturor

poze

Da eu am avut, de fapt si sotul! E drept ca acum 8 ani. Am facut tratament cu antib. la spital,binenteles cu medicamente cumparate de noi, Summamed, daca bine tin minte.Acuma nu stiu ce alt tratament mai exista. O zii buna si frumoasa!

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Delphinas Acum poti lua orice pentru durere. La mine Nurofen FORTE merge cel mai bine. Sunt sigura ca doctora e ok si ca a facut totul bine. Spuneam ca in eventualitatea in care se intensifica mai bine sa mergi sa verifici decat sa stai asa pentru ca nu e de gluma ce se poate inampla mai departe. Sanatate multa!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput