Durerea unei pierderi de sarcina (70)
Raspunsuri - Pagina 19
Liana30 spune:
revenii
si vazui ca aparu ..mey..mey Aleee cum stii tu sa le spui..daca aparusi pi colo
atunci ma gandesc ca cetesti tu si pe'aci..io te pupppp pe serioaselea..si tot pe serioaselea miii tareee dorr di tini..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Pepsi spune:
delphinas, imi pare tare rau, vei reusi sigur intr=o zi
alinushca, gata am vazut-o pe ale, am ris citind mesajele ei, si ma gindeam gata s-a intors ale!imi era dor de ea!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Liana30 spune:
'neatzaa
va pup pe toatee..butoaile sunt gata..nu vi le arat ca nu'sh ce are forumul da nu poci sa le pun..da sunt aci![]()
Teo2rina spune:
delphinas, tare rau imi pare, nu am cuvinte...vei reusi intr-o zi.iti doresc multa putere sa privesti mai mult spre viitor decat in trecut.
Michelle, te pup, stiu ca citesti dar nu ai timp sa scrii. iti trimit toate gandurile pozitive.
Idaira,
, nu te intreb ce faci, cum mai esti ca stiu ca nu ai avea ce sa spui. iti transmit cat pot din optimismul meu, chiar si pe tot ti l-as da
Dan_ny, mi-era dor de tine. ce faci, cum mai esti? 
kitzy, cum a fost la dr?
Liana, cum fu in plimbare? 
va pup pe toate, revin un picut mai tarziu.
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
L5845 spune:
Buna dimineata fete dragi!
Desi am cam lipsit saptamana asta, v-am citit asa putin, printre picaturi si am vazut ca s-au alaturat grupului, fete noi...
imi pare sincer rau ca si voi ati ajuns aici mickaela, Delphinas (sper ca nu am uitat pe cineva, daca e asa
), putere multa sa aveti, sa treceti peste si sa mergeti mai departe
.
Ma apuc azi sa ma pun la curent mai bine cu ce s-a mai scris pe aici, va
pe toate si multumesc la toate care v-ati gandit si ati intrebat de mine
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Liana30 spune:
Teoo fusa numa buna...
te puppp
Lau te pup
L5845 spune:
Liana
mult si eu.
lariana chiar daca nu ai mai fost asa de activa aici de mult timp, nu pot sa nu ma bucur pentru cele II ! Sarcina usoara si bb sanatos si la termen.

Michelle ma bucur ca mai scrii, chiar daca mai rar.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Alé spune:
Fetelor, m-am intors.![]()
N-am mai intrat pe forum de ceva vreme (mai multa asa) pentru ca am trecut printr-o lunga perioada extrem de aglomerata la birou. Am muncit, da' m-am ajuns. Acu is sefa
. Sper ca de acum incolo sa muncesc mai putin, ca orice sef care se respecta
.
Mi-a soptit o zina buna ce s-a mai intimplat pe aici, cam ce a mai facut fiecare si in ce stadiu se gaseste, mi-a zis de asemenea, ca ati intrebat de mine, dar n-am facut pe inaccesibila, chiar n-am intrat deloc sa citesc, asa ca va pup si va multumesc.
Si eu m-am gindit la voi si in special speram sa va gasesc pe toate burtoase. Ma bucur ca sunteti in general ok si imi intru eu in drepturi mai tarziu sa va intreb de astea doo subiecte paralele.
Bine v-am gasit! 
Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |
L5845 spune:
ladymina ai fost la medic? Ce se ascunde in burtica
?
si sarcina usoara in continuare, ma bucur ca mai aduci vesti despre tine si burtica ta.
irlandeza
la frumoasa ta si tie.
IreneCAM ma bucur ca esti bine, atat cat se poate, sper sa fie foarte bine cat mai curand.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Ale
BINE AI REVENIT!
ma bucur ca esti din nou aici si ca din punct de vedere profesional te-ai dezvoltat asa cum ti-ai dorit! Sper ca toate lucrurile sa intre pe fagas normal si din alte puncte de vedere
.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!