S-a incheiat un vis...(partea a doua)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Cristina hai cu vesti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, scuze ca am disparut asa si nu v-am mai zis nimic, dar imi e si frica sa ma mai bucur. De o saptamana, de cand m-am mutat, totul este perfect. In fiecare zi, la ora 6, sotul e in fata usii mele si iesim pe undeva, sau pur si simplu stam impreuna si vorbim. Acum tocmai m-am intors de la restaurant. Ma roaga sa am din nou incredere in el, nu stie ce sa imi mai faca sa il iert, imi zice ca nu concepe sa traiasca fara noi.
Ieri m-am intalnit cu psiholoaga si am stat de vorba 4 ore. Parerea ei despre el, spre surprinderea mea, este destul de buna. Adica zice ca si-a dat seama ca nu este genul de barbat care sa umble cu alte femei asa, ca regula, si ca tot ce s-a intamplat a fost doar un episod care a trecut, generat de anumite lucruri care nu au mai mers bine intre noi de ceva timp. Ea zice ca avem toate sansele sa redevenim ce am fost. Dar problema este la mine, ca mie o sa imi ia ceva timp sa-l pot ierta.
Oricum, urmeaza sa avem o intalnire in trei si atunci o sa mai lamurim din lucruri. Dar o problema ar fi ca psiholoaga sustine ca eu trebuie neaparat sa o cunosc pe amanta, macar sa o vad, pentru ca altfel nu o sa ma vindec niciodata, si mereu o sa imi pun intrebari despre ea. Ori sotul meu refuza in continuare sa mi-o "prezinte". Zice ca nu are cum sa faca asta. El ar vrea ca mie sa imi treaca asa, ca si cum as sterge cu buretele tot ce s-a intamplat.
De dormit, dormim in continuare fiecare la casa lui. Eu ma descurc destul de bine cu copilul, dar simt ca imi lipseste ceva. Imi e greu sa dorm dintr-o data singura, cand atitia ani am dormit in bratele lui.
Imi este ingrozitor de teama sa nu se mai intample iarasi ceva si sa pic din nou. Am inceput sa-mi fac sperante ca ar putea sa fie iarasi totul bine intre noi si nu cred ca as mai suporta o noua dezamagire.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ma bucur pentru tine Cristina.
Sper sa i-o fi venit mintea la cap.
Cat despre ce spune psiholoaga ca ar trebui sa te vezi cu 'dansa', ma pun in locul tau si cred ca nu as avea liniste pana nu o intalnesc sa-i arat ca sunt mult mai sus decat ea.
Pupici lui Andrei

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccooll04 spune:

Eu am cunoscut-o pe a noastra :D ( era un banc ) , si da o sa te simti mai bine dupa asta , si mai bine si de ajutor ar fi sa va intalniti toti trei , pentru ca ii vei avea in fata pe amandoi , iti vei da seama incotro se indreapta el , iti va fi mai usor sa iei o hotarare oricare ar fi aceasta . Noi la intalnire ne-am purtat civilizat ( apropo am ales un loc public ) , eu m-am pastrat detasata , am condus discutia si le-am pus intrebari , si vreau sa-ti zic ca au inceput sa se certe sa se contrazica , sa arunce vina de la unul la altul , oricum intalnirea a fost benefica .
Iti doresc bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Nu ceda usor, nu ceda usor....cuvintele astea sa ti le spui in gand cand el este cu tine.
Fa-l sa ajunga sa-si dea cu capul de pereti pentru ce a facut...
Mda...normal ca se poart frumso acum, normal ca va vrea langa el.....ti-am mai spus ca o sa-si dea seama de ce a pierdut decat dupa ce nu o sa va mai aibe.
Eu nu sunt de acord sa o intalnesti pe idioata aia.
Te intalnesti cu ea ...ca sa vezi ce? Indiferent de cum o arata e o carpa de femeie....nu-ti pierde timpul cu asa ceva...si scote-o din mintea ta....scoate-o pentru totdeauna.....nu te intereseaza cine e, cum arata, cum se imbraca, etc....e o gunoi, de fapt mai bine zis este un tomberon de gunoi.

Daca vrei sa fie totul bine (asta in cazul in care el iti dovesdeste acest lucru) uita episodul asta, altfel o sa fii tot timpil macinata de ganduri negre..
Hai mai da-i o sansa, insa nu i-o da lejer....fa-l sa urle ca un caine la cer...
P.S. ia in considerare ce ti-am mai spus, schimba-ti coafura, culoarea parului, schimba ceva la tine ....imbraca-te un pic altfel...
Astept vesti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Draga Cristina,ma bucur ca esti mai bine.As vrea sa-mi spun si eu parerea daca nu te deranjeaza.
Crezi ca daca el si-ar schimba serviciul ar rezolva ceva?Eu personal nu cred.Daca vrea o poate gasi si se pot vedea oricum.Depinde doar de el sa spuna stop acelei relatii care va otravit casnicia.Gandeste-te ca alt loc de munca implica alte femei si implicit banuieli din partea ta si tentatii pentru el.Tentati sunt la tot pasul.Nu poti schimba serviciul sau orasul sperand ca va inceta.Trebuie doar sa demonstreze ca te iubeste si sa faca efortul de a se abtine sa mai calce stramb iar tu sa incerci sa ai din nou incredere in voi si sa speri ca nu va mai gresi.Nu putem avea garantii in astfel de cazuri dar putem incerca sa iertam daca consideram ca merita.
Intalnirea cu ea nu cred ca te va usura.Poate ea va incerca sa va desparta si va exagera lucrurile in favoarea ei.Ce vei castiga?Nu are caracter si nu te poti astepta la nimic bun din asta.Crezi ca te vei simti bine daca o vei cunoaste?Vei face comparatii si nu stii inca daca vei fi multumita de ele.tu trebuie sa-ti raspunzi sincer la aceste intrebari si sa te gandesti ce poti face in continuare?Cat poti trece cu vederea si mai ales ce?
Eric merita sa fii fericita si vesela pentru el.Daca relatia cu sotul tau mai poate fi slavata lupta dar nu te injosi.Nu te cobora alaturi de ei in morcila lor.Nu sta cu el din razbunare sau pentru copil.Cerceteaza-ti inima.Doar acolo vei afla raspuns.
Te pup cu drag si sper sa alegi cel mai bine pentru tine.Copilul creste si va avea viata lui dar trebuie sa o ai si tu pe a ta.iubirea pentru barbat e una pentru copil e alta,nu se exclud doar se completeaza implinind astfel viata unei femei.
Iti doresc numai bine si D-zeu sa-ti calauzeasca pasii.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

M-am mai gandit, si cred ca nu o sa mai insist sa o vad. Sigur mi-as face si mai mult rau. Sunt sigura ca este o femeie foarte frumoasa.
Si look-ul nu stiu cum sa mi-l schimb. De tuns nu mai vreau, ca vreau sa-mi las parul mai lung. Eu acum sunt blonda deschis de tot, pentru ca asa ii place sotului!!! Mie nu imi place, nu mi se potriveste dupa parerea mea, cel mai bine imi sta castaniu-roscat. Ma gandesc sa ma vopsesc, dar inca nu sunt foarte hotarata.
De imbracat, o sa incep sa ma imbrac mai sexi, acum, ca vine vara. Doar ca trebuie sa mai dau un pic de burta jos. Desi la cate prajituri maninc zilnic, de nervi, cam greu! Noroc ca din cauza stresului sa pune destul de greu pe mine.
Amanta si-a schimbat telefonul. Am tot incercat sa o mai sun, la diferite ore din zi, si imi zice ca e inchis. E mai bine asa, ca nu mai sunt tentata sa vorbesc cu ea.
Fetelor, eu simt ca merita sa mai lupt pentru casnicia mea. Nu stiu, dar asa simt eu acum. Simt ca lucrurile pot sa intre din nou pe un fagas normal. Doar daca as putea eu sa nu mai fac crize de gelozie! Am ajuns sa am cosmaruri in fiecare noapte, numai asta visez, ca ma inseala sotul. Si ma trezesc plina de nervi, de imi vine sa urlu. Noroc ca nu e el langa mine. Cred ca exagerez, dar chiar nu stiu cum as putea sa ma mai calmez.
O sa va tin la curent cu hotararea pe care o sa o iau. Deocamdata inclin sa cred ca o sa mai dau o sansa relatiei noastre, asta daca nu se mai intampla ceva neprevazut. Simt ca nu as avea liniste, daca nu as face asta. Eu stiu ce am avut, stiu ce fel de barbat a fost sotul meu si nu pot crede, refuz sa cred ca totul se poate schimba asa de brusc si de total, doar din cauza unei alte femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Cristinik treaba cu schimbatul lookului iti va face foarte bine tie, nu te gandi ca trebuie sa ii placa lui. Si iarasi nu te gandi ca amanta e vreo frumusete rara si d-asta te-a inselat. Acu sincer vorbind nici el nu e vreun Fat-Frumos.
Stiu ca spuneai mai demult ca dansului ii plac blondele, dupa parerea mea chiar nu conteaza ce culoare ai in cap din moment ce sunteti impreuna de atatia ani. Si mie imi plac negrii si totusi am luat un alb. Si lui ii placeau brunetele si totusi sa indragstit de mine. Asta nu inseamna ca eu blonda naturala daca ma vopsesc bruneta o sa ma placa mai mult. Ba dimpotriva am facut odata prostia asta (culmea tot cam din aceleasi motive =))) si pe langa faptul ca eram urata cu spume m-am si chinuit un an sa scap de culoare. Eu te stiu si ciocolatie / roscata si blonda. Sincer sincer esti mult mai frumoasa roscata. Te pune mai bine in valoare, tenul tau e deschis si se potriveste mai bine cu un ciocolatiu roscat. Blondul mi se pare ca te face un pic cam stearsa. Ti-am spus ca esti frumoasa oricum asa ca stiu ca nu te superi pe mine. Burta de care vorbesti chiar nu ti-am vazuto, din contra mi-ai parut f slaba. Nu trebuie sa fii neparat mai sexi ca daca nu iti sta in fire poti deveni si caraghioasa, parea mea e ca tre sa te simti tu bine cu tine - sa te simti frumoasa, schimbata, aranjata si o coafura noua, o hainutza noua mai indrazneata, un pic de machiaj, unghiile frumoase te ajuta mult desi inseamna atat de putin. Si sfatul asta e valabil si pentru mine (ca ma neglijez si eu de multe ori) si pentriu toata lumea inselata sau nu cu barbat akasa sau nu, ocupata sau nu.
Cat despre decizia ta de a ii da inca o sansa nu vreau sa comentez nimik. Eu cred ca in lucruri d-astea e mai bine sa nu iti dai cu parerea - oricat de apropiat ai fi. Sunt chestiuni f personale si decizia nu trebuie influentata de nimik din exterior.
Te pup si pe tine si pe frumusetea de Andrei.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Iulenca, mi-a mers la suflet mesajul tau! Bineinteles ca nu m-am suparat pe tine!!!!! Ca asa cum am zis, si eu cred ca blondul ala nu ma avantajeaza deloc. Doar daca ma imbrac cu culori inchise imi sta si mie mai bine. In ultimul timp mi-am cumparat mai mult haine negre, si eu uram sa ma imbrac in culoarea asta.
Cred ca in curand o sa fac o schimbare radicala la mine!
Aaaa, si amanta nu e blonda!!!! Cica e roscata!!!!!!!! (mi-a confirmat si cineva care i-a vazut in oras mai demult)
Sper sa nu zica acum ca vreau sa fiu ca aia si de-aia ma vopsesc!!!

Mergi la inceput

Si inca ceva, Iulenca: ai dreptate ca nici el nu e vreun frumos!!!
Asta am "apreciat" mereu la el: ca nu e frumos si nu or sa se uite altele la el! Hi, hi!!! Ce proasta am fost!!!! Asa stateam eu de linistita!

Mergi la inceput