Brailaaaa (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Eu acum imi beau cafeaua si citesc pe DC!!Nu ne-am trezit de mult..
Why_not..vacanta placuta!!

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafea!
Eu nu am intrat ieri deloc pe DC, am fost prin oras, mi-am copt blaturile pt tortul de duminica, am facut si o prajitura pt noi (acasa am lasat marginile, am dus-o pe toata la mama, sa nu ne ingrasam ), aseara am facut si vreo 3 trandafiri din plastelina de ciocolata...
Acum ma duc sa imi spal vasele si sa ma apuc iar de decoratiuni, trebuie sa se usuce un pic pana duminica.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Dianalaura..ms pt cafea,ce harnicuta!!Sa ne arati si noua poze cu tortul!!

La noi ploua..si asa ce nu-mi place!!
O zi buna!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineata la cafea!
Cum mai stati fetelor? Eu ma duc acu sa imi spal vasele si ma apuc. vad eu de ce. Mai am de facut o fundita si ceva frunze, ca aseara nu am mai avut timp, si apoi sa fac cremele, sa asamblez tortul, deseara sa il decorez...si intre toate astea am o gramada de haine de calcat si aranjat la loc, sa mai spal ceva haine...
Curatenia am terminat-o relativ, zic relativ pt ca in baie si mobila din dormitor le fac doar sapt viitoare. La dormitor am oglinda mare incorporata in dulap, si sa il vedeti pe Stefan cum zilnic se tot "uita" in oglinda aia..pana la nivelul lui e toata amprente. Asa ca o las pana sapt viitoare. Si sapt viitoare o sa am de munca, nu gluma. Trebuie sa fac undeva la 6 portii de prajitura, daca nu 8. Imi fac mie, mamei, finei mele, si mi-a batut apropo si o vecina sa ii fac 2 praji, cu marfa ei si contra cost, bineinteles. acum sa vedem. Ca pt bani nu am facut niciodata. Dar daca vrea... E mult de munca pt ca stiti voi, trebuie sa le fac atunci chiar inainte de Paste, sa fie proaspete, asa ca pe joi probabil o sa fac blaturile si abia vineri noaptea si sambata cremele.
Va las ca ma duc sa il scot pe Stefan din scaunul de masa. Va pup si sa aveti o zi buna.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

Buna dimineata si o saptamana excelenta va doresc!
Ce faceti? Cum e vremea pe la voi?
La Braila e frig....dar e soare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Dianalaura, asa frumos vorbesti de torturile pe care le pregatesti ca nu rezist sa nu te intreb de ceva retete. Asa ca, posteaza aici cum faci cremele, blaturile si ornamentele; din ce le faci, cantitati, retete si chiar si poze. Imi place sa mananc tort dar nu stiu sa fac unul sa semene a tort, iar de cumparat.... e mult de cand n-am mai gasit ceva cu adevarat bun...

Astept...

Pupici.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Miriama, multumesc de aprecieri si bine ai venit in clubul brailencelor, desi efectiv doar why_not locuieste acum in Braila
De retete, ce sa iti spun, eu fac o gramada, ar fi prea mult de scris. Si eu majoritatea retetelor le iau de pe forumul culinar.ro Dar o sa incerc sa va pun linkuri la retetele facute de mine. sa stiti canu e asa greu. Chiar ieri imi zicea mama ca nu credea ca eu sa fac vreodata o prajitura sau un tort, pentru ca pana acum 2 ani nu am facut nimic. Pai facea mama prajituri, ce rost avea sa fac eu. Dar acum ca il am pe Stefan, sunt la casa mea, incerc sa fac si eu. Si chiar imi reuseste.
Si cum ziceam de prajituri, uite aici tortul facut pentru mama de Florii. http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/12480/
iar aici este reteta la cremele pe care le-am facut http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21810/TORT-CU-MOUSSE-DE-MIERE-SI-MOUSSE-DE-CARAMEL/ iar iaci e reteta blatului, pe care il fac mereu, pt ca nu trebuie insiropat http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13554/NEGRESA-CU-BANANE/

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Ia ce frumoasa melodie am gasit

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafea!!!
dianalaura , superba melodia...eu am descoperit-o acum cateva luni...a cantat-o sora lui Marcel Pavel la Happy Hour "live".. extraordinara interpretarea...a doua zi dupa emisiune am fost atat de obsedata de melodie ca am descarcat-o de pe net si am ascultat-o toata ziua,de-mi innebunisem colegii

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine! Da, intr-adevar e frumoasa melodia. Ce faceti azi? Eu am ceva de scris, dupa amaiaza ma duc la mama sa o vopsesc, iar intre timp cred ca o sa stau sa imi calculez ce cantitati imi trebuie la prajituri. Trebuie sa ii spun si finei ce sa cumpere, si ventual gasesc si ceva retete de specialitati.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput