Brailaaaa (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

Mai harnicuto...deloc nu stai!
Eu sunt la serviciu,imi fac liste pentru sarbatori...
De ieri am inceput o dieta de detoxifiere de 5 zile,ieri am mancat doar legume, azi am numai fructe in meniu...se pare ca se scapa si de ceva kg in felul asta...sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

swe scapa, se scapa..si eu am tinut asa o cura anul trecut, eu ca eu, dar mai ales sotul meu a scapat de vreo 20 de kilograme, cu un meniu tot asa, bazat pe 5 zile, o zi de carne, a doua de legume, a treia de paste, a patra de fructe ..si iar de la inceput...Acum insa s-a ingrasat iar..nu are 124 de kg ca si acum 2 ani in mai,l cand l-am nascut pe Stefan, are 102...dar anul trecut in vara avea 90....
Speram sa revenim iar la acea greutate...eu tot pe la 62 de kg ma invart, dar tare as vrea sa am 55 de kg, ca si la nunta...
De fapt, eu cam pe la 60-63 de kg ma invart de prin clasa a 10, deci de vreo 14 ani...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Doamne-ajuta...dar cate zile ati tinut-o de a reusit sa scape de 20 kg????

Mergi la inceput

vre-o luna, si dupa aceea a mai dat usor, chiar daca nu a respectat intocmai reteta. Reteta e cea cu un mar (sau alt fruct) in fiecare zi la micul dejun, la amiaza 200 g carne si salata oricat, iar seara 100 g carne si salata. A doua zi tot mar dimineata, legume la amiaza, seara jumate din cat ai manacat la amiaza. A treia zi mar, la amiaza o farfurie paste cu sos de rosii, si seara o felie de tort si 3 buc. cioco amaruie. A patra zi fructe toata ziua. Nu se foloseste ulei deloc, iar carnea trebuie fiarta sau coapta, la gratar, oricum dar nu prajita in ulei. E destul de usor de tinut, pt ca poti face o variatie de retete, pt ca sunt admise condimentele. Si atunci la ziua de carne faceam pui la cuptor, la punga magica, sau peste la cuptor, sau la gratar...In ziua de carne in loc de 200 de grame de carne poti manca 3 oua fierte, sau ochiuri romanesti, iar seara mananci jumatate, deci 1 ou si jumate. Si pe langa ou ai voie 3 bucatele de branza, insa nu topita. Si bagam la salate en-gros pe langa carne..si ne saturam. La ziua de legume faceam ba cartofi la cuptor, ba ciorba de legume congelate si mai puneam si niste cartofi prin ea...la ziua de aste poti inlocui pastele cu paine, sau cu o pizza vegetariana..Ziua de fructe a fost cea mai grea pt sotul meu, aia nici acum nu o poate tine. A mai incercat sa mai tina dieta asta si anul acesta, dar nu prea i-a iesit. Ideea e ca pleaca dimineata la 7 de acasa, si se intoarce seara pe la 8. Ce dieta sa tii? Mananca mere peste zi, dar seara este rupt. Si nici nu are munca de birou, sa zic ca are pauza de masa, sau poate sa stea sa manance de amiaza. E agent comercial, si umbla cu masina prin tot judetul. Unde sa se opreasca sa isi manace la dieta?
Sa speram ca vom reusi totusi anul asta, mai ales ca vine vara, o sa mamncam mai multe salate...

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

fetelor, pe unde umblati? haideti si serviti un capucinno!
Maria, cum esti?

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Gata, m-ati sedus si abandonat, nu mai dati pe aici?
Poftiti la cafeluta!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Neatzaaaaaaaaaaa! Excelenta cafeaua!!!
Ce fac fetele? Va pregatiti de sarbatori?

Mergi la inceput

Ah, mi-am revenit! Nu m-ati parasit!
Eu ma pregatesc sa fac blaturile pt prajituri, vine imediat si viitoarea fina sa ma ajute, ca ii fac si ei prajituri pt Paste. Dupa-amiaza o sa il ia mama un pic pe Stefan si eu sa fiu libera sa imi fac si ceva saratele si ceva tarta, si rulada pentru aperitivele de Paste.
deci toata ziua in bucatarie. Voi?

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna dimineata!!
Azi sunt matinala pt ca merg la intalnire cu odorul...azi avem eco..
Why_not..spor la dieta!!
Dianalaura..spor la prajiturit!Esti tare harnicuta si talentata!!

O zi buna!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Hehehehe...e deja a patra zi si nu simt mare lucru

Mergi la inceput