Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 11
why_not109 spune:
frumoasa varsta...multi inainte!nu cred sa fie vreo legatura de rudenie intre noi, n-am auzit de rude in Viziru 3...
dianalaura spune:
ce faine pozele..cati ani ziceai ca ai?! Arati de 20!!!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
mai,fetelor....voi vedeti ca nicio braileanca nu mai vrea sa ni se alature??? oare de ce ?![]()
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui why_not109 Buna dimineata! Cafeluta e gata!!! ![]() dianalaura esti deja in balconul cu flori? Cum a fost ieri la plimbare? maria_bunica ,ce face ? m-a sunat finul meu aseara si mi-a spus ca a fost la pescuit undeva pe langa Zaragoza...si au prins un smn de 1.90 m/ 55 kg ...imens...ce rau trece pe acolo? |
Raul care trece prin Zaragoza se numeste Ebro..eu locuiesc destul de aproape de el..ca travereseaza orasul..

32+
Darius NicholasAMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Why_not109..arati foarte bine pt varsta pe care o ai..felicitari !!
Puiul mic seamana foarte mult cu tati!!
Dianalaura...ce harnicuta esti..ai varuit si balconul..super ca poti face atatea si cu Stefan pe langa tine!!
In Chercea am si eu cateva rude..iar eu locuiesc in Bariera(de fapt ai mei parinti si sora acum)![]()
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui why_not109 mai,fetelor....voi vedeti ca nicio braileanca nu mai vrea sa ni se alature??? oare de ce ? |
Eu nu prea am vazut multe brailence active pe la topicurile de pe Dc..suntem putine tare!!
32+
Darius NicholasAMR 8 saptamani

Buburuza noastra
dianalaura spune:
eu cand eram la gravidute o aveam pe Iulia_braila, am vazut ca si aici a intrat la inceput, dar probabil ca acum nu mai intra pe net. Poate va intra fina mea dupa ce intra in concediu, e insarcinata si ea in 17 saptamani. Acum de la munca banuiesc ca nu are cum intra, e grefier la tribunal, dar poate cand va sta acasa si se va plictisi va intra si aici.
Si probabil mai sunt fete care intra si citesc doar, nu sunt active. Sau scriu la alte topice, si salajence sunt care nu intra pe topicul de salaj. Dar asta e. Fiecare cum considera.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Dianalaura..poate o convingi si pe fina ta sa intre in "dependenta" DC!!![]()

Noi am fost la cumparaturi,ca maine si vineri e inchis peste tot,au fiesta pt Pastele lor,catolic..Abia sambata se mai deschid supermarketurile..si magazinele!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
why_not109 spune:
'Neatza,fetele!Noi ne pregatim de vacanta, maine e ultima zi de gradi, apoi avem 10 zile libere...mare bucurie pe Andrei ca sta acasa...
Ati baut cafeaua?