Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 10
dianalaura spune:
Multumim, multumim!
Eu am fost harnica, mi-am zugravit in balcon, mi-am mutat florile acolo...mi-am pus si o masuta cu un scaun, sa imi beau cafeaua dimineata acolo...
Acum ma pun sa imi spal o perdea si apoi ies cu Stefan la plimbare, o sa ma duc prin piata..e prea frumos ca sa stam in casa.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Buna dimineata! Cafeluta e gata!!!
dianalaura esti deja in balconul cu flori?![]()
Cum a fost ieri la plimbare?
maria_bunica ,ce face
? m-a sunat finul meu aseara si mi-a spus ca a fost la pescuit undeva pe langa Zaragoza...si au prins un smn de 1.90 m/ 55 kg ...imens...ce rau trece pe acolo?
why_not109 spune:
dianalaura am uitat sa-ti spun...am facut si eu cornuri...au iesit foarte gustoase si foarte prezentabile...n-au mai ramas in viata decat vreo 4 bucati...dar a doua zi erau cam tari
...am gresit eu pe undeva...
dianalaura spune:
Why_not, sunt treaza de la 7 fara ceva, s-a trezit Stefan cand l-am pupat taica-su dimineata, apoi am stat pe geam sa ii facem cu mana la tati, apoi pipi, mancare...nu a mai dormit. Asa ca sunt deja la a doua cafea ![]()
A, voiam sa te intreb, i-am povestit sotului meu de tine si m-a intrebat prin ce zona stai. Nu ca ar avea importanta, ca doar Braila nu e un satuc micut, sa se cunoasca toi intre ei, dar poaate te cunoaste ![]()
Azi ma gandesc sa fac ceva trandafiri din lapte praf sau din plastelina de ciocolata, pentru tort. Duminica o serbam pe mama, ca e Florica, asa ca musai sa fac tort. Maine probabil o sa fac si blaturile, iar de umplut si ornat numai sambata.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
Eu locuiesc intr-un cartier marginas,de case,Chercea se numeste,el il stie sigur...nu stiu daca ne cunoastem, se poate sa fim generatii mai...indepartate (eu fac 42 ani in iunie)
...dar ...am impresia ca avem o potrivire de nume de familie (ma refer la numele meu dinaintea casatoriei)
...asta daca numele vostru de familie e cel pe care l-am vazut la albumele tale de poze![]()
dianalaura spune:
Da, asta e numele de familie. Socrii mei stau in Viziru 3. Socrul se trage din Tataru si soacra din Scarlatesti. Noi facem amandoi 30 de ani la vara.
De cornuri, nu stiu ce sa-ti zic..si ale mele au fost mai tari, probabil daca vin tinute in punga de plastic nu se intaresc asa....ma gandesc ca orcium nu am pus alti afanatori cum se face la brutarie, sa stea moale painea si a doua zi.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi