Mamici din Arad (94)
Raspunsuri - Pagina 16
ILDI25 spune:
Mai, daca mai vorbiti de mancare eu
,glumesc ,azi n-am pofte ,cel putin de papanasi.
, dar salamul a fost tare bunnn 
Ada si David e bagat in priza ,ieri de-abia l-am culcat pe la 14;30 si aseara a adormit dupa ora 22 de cand ii n-a rezistat pana la ora aia. Acum s-a trezit de vreo 10 min plangand ca vrea afara si sta la mine in brate si face acelasi lucru k si Vladut se uita la ratuste ![]()
Miha ioi saracutul Matia ,bine ca n-a patit-o mai rau. Victor ce face si restul trupei?
Na scriu mai tarziu ca s-a plitisit ,mergem afara la nisip si tobogan
Ildi
si
David (2 mai 2006 )
gabitzica spune:
Tudor acasa nu doarme de amiaza, numai la gradi. Am citit ca de la 4 ani copiii nu mai au nevoie de somn. Nu e valabila pentru toti regula, unii sunt mai somnorosi.
Papanasi:
500 g branza, 2 oua, 6 linguri gris, 2 linguri faina, 4 linguri unt.
Se amsteca toate ingredientele mai putin untul, se fac bilute mai mari sau mai mici( dupa preferinte) . Cand apa colocoteste se pun la fiert 10 min la fac mic. Se scot in strecuratoare, se oparesc cu unt si se presara pesmet cu zahar. Eu fac pesmet proaspat din paiine, nu se compra cu cel din comert. Se servesc cu smantana( poti si/sau cu gem)
Poti sa faci si papansi prajiti, atunci se pune si bicarbonat in compozitie si ies mai pufosi. Daca vrei si reteta aia, da o gugaleala "papanasi prajiti", ca nu mai am chef de scris ![]()
Ildi,nasoale starile astea cand nu ai chef de nimic. Stiu cum e . ![]()
![]()
Somleac spune:
Mama mia, aici ploua cu muci si acidente.
pentru Mara sa nu o mai doara. Cred ca pe ea o iau de nora, se pare ca se aseamana cu matia la gusturi, adica le place sa fie tot timpul busiti.
Maria Rubi eu sunt singura care te incurajeaza sa mergi la lucru daca simti ca nu mai rezisti acasa. Asta cu conditia ca bona pe care o vei gasi sa-ti faca si ceva treaba in casa, ca altfel daca vii de la servici si te apuci de treburile casnice nu mai ai timp deloc de copil.
Flavia multa sanatate tatalui tau.
Ioana pupici k-kciosilor.
Am vrut sa scriu o gramada , dar de dimineata de cand am inceput mesajul mi s-a golit creierul.
Acum am un nou pitic. Imi caut carucior de gemeni. Sa pot iesi singura cu amandoi copii. Si azi am vrut sa merg in parc cu ei si prin oras, dar nu mi-a suras ideea sa-mi car si soacra dupa mine. Asa ca am stat acasa
.
Aici am pus ceva poze noi http://family.webshots.com/album/563042517fhEdec
Eu
cu
si Daria- 29.01.1999
; Alex - 07.02.2003
; Matia - 31.10.2006
gabitzica spune:
Eu ma declar proasta forumului si va rog sa ma puneti la colt.
In loc sa scriu un pm l-am pus aici, nu pot sa imi dau seama cum
Imi cer mii de scuze persoanelor afectate. Cred ca iau o pauza de la forum sa imi revin. ma duc sa imi torn cenusa in cap
monica70 spune:
GABI
si lasa mai multi vad,putin pricep,nu cred sa te puna careva la coltz,ca n-a murit nimeni ... stii vorba aia: "TOATE MI SE INTAMPLA NUMAI MIE"
Eu n-am nici in clin nici in maneca cu toata afacerea, dar m-a bufnit un raaaaaas cu lacrimi 

Ca citisem si eu postarea si aveam niste ![]()
... pe-acolo.
Lasa cenusa si pauzele,mai bine fa haz de necaz. Tot era cam lalaiala p-aci,macar mai inviorasi atmosfera 
MIHA si la tine m-a bufnit rasul,imi si imaginez moaca oamenilor pe strada cand privesc "gemenii"
Da' la ce nu se expune omu' ca sa stea departe de soacra ![]()
![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank">
www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank">
www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">
niko_26 spune:
Ceau fetele.
Mi-e lene si mi-e somn.
SI nu prea mai stau in fata calc sa nu fiu ex rau pt Maia.Si asa sunt nevoita sa stau dimineata, asa ca macar dupa amiaza sa fac pauza.
Seara nu prea am loc de Cipri si iaca asa...
Sanatate la pitici
Sper ca sunt mai bine
Mai am 2 pagini de citit

Claudelu spune:

cred ca nu am ras de mult asa de bine
Initial am crezut ca ai luat-o razna de la lovitura aia la cap...chiar m-am infuriat vazandu-ti mesajul, dar dupa telefonul tau numai si numai faza asta o am in minte si rad ca proasta.
Ai fost GENIALA 

Asta patesc cei loviti la cap 
Miha, carut de gemeni? sa stii ca ideea ta e chiar buna, ti-ar fi mult mai usor! spor la cautat carut!
Nico, cam rarut, cam rarut. ![]()
Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
DianaR spune:
Hai mai Gabi, mai, mai bine lasa-i mesajul ca eu nu l-am apucat si acu mor de curiozitate!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete