Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Na Gabi bine ca eu n-am fost pe faza ,poate ma inveseleam si eu ...
Flavia cum e tatal tau ?
Maria-Cristina Marei sa-i treaca buba .
Alina a cand gasesti ceva aparat interesant zi-mi si mi-e ,ca si pe mine ma tenteaza si daca tot se apropie ziua mea ,poate...
Diana tu ce aparat ai ,cu ce te lauzi.

24 saptamani

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Na, dau din una in alta. Aseara am aflat ca un bun prieten de-al nostru e bolnav de tuberculoza. Va dati seama ca am intrat in alerta, am sunat pediatrul sa vedem ce si cum si azi dimineata eu si sotul hop la radiologie sa ne facem film la plamani. Ne si vedeam 6 luni in carantina toti 3. Din fericire nu avem nimic, plamanii sunt curati. Oare mai e cazul sa o testez si pe Mara? O sa o sun pe Marianut sa o intreb.
Mara multumeste pt gandurile bune, ea e bine acum, vanataile si umflaturile s-au tras ca aseara parca era klingonian, deh daca e kamikaze ce sa fac...e cocotzatoare rau, ca ma-sa.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pe scurt ca nici nu am chef nici nu mai am timp.

Multumesc de intrebari, pana la urma nu l-au internat luni pe tatl meu pt ca cica a fost ziua mondiala a sanatatii si ca se ocupau doar de urgente, asa ca la cautat pe dr si a fost la el la cabinet. L-a consultat, i-a facut si el eco si cica nu are nici hepatita nici pancreatita. Io nu sunt multumita, adica din 2 unul greseste si acum incerc sa-l conving sa mearga sa-si faca analizele de sange specifice, asa ca ii voi lua o trimitere eu si musai sa le faca, ca alea nu pot gresi.

Pe de alta parte tot trebuie sa se interneze ca are o piatra mare la rinichi si trebuie rezolvata urgent pt ca daca pleaca pe canal va fi vai si vai. Si mai are si alte probleme urologice de rezolvat, da acum nu vrea sa mearga pt ca cel putin 3 saptamani cica ar trebui sa stea si nu vrea sa ne poarte pe drumuri de Paste.

Na, io nu am chef de nimik, am o stare de , fara un motiv anume.

Ma duc sa culc pruncul ca nu are somn, doar doarme mult dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, multa sanatate tatalui tau sa dea Domnu sa nu fie nimic!
Marti te vizitez....ne primesti? Dar vorbim la telefon Sau poate ai tu drum la Gemi.

Cristina, poate n-ar strica sa-i faceti si Marei investigatii. Ma bucur ca voi sunteti bine

care veniti duminica la circ? eu trebuie sa-l duc pe Raul ca ma tampeste ca vrea sa vada rechini si pinguini

am fost si eu azi cu tati la pneomolog si DOAMNE MULTAM n-are nimic la plamani, ma rog nimic ingrijorator...am scapat si de asta...mai avem un hop cu mami...

GABIIIIIIIIIII!!!!!!!!! Scoate capu din cenusa

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

De 5 minute mi-a venit netul, nu stiu ce-a avut azi, nici telefonul fix nu mi-a mers. Daca n-am avut net am calcat o gramada de haine, am fost in oras la cumparaturi...

Moni, distractive rau filmuletele alea.

Ildi, stai ca poate nu iau examenul... Deci mai o luna si am examenul.

Gabi, eu nu vazui mesajul tau care l-ai pus gresit.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, ce brunetel si pletos e Victor...si scumpppp!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu nu mai rezist. Sunt in depresie.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Mihaaa, cu ce te putem ajuta? Hai la mine daca vrei sa iesi din casa. Suna-ma daca vii.

Clau, va primesc cu toata placerea. Nu stiu daca am treaba prin zona, ca nu prea mai merg la Billa si nici la Gemi. Te sun daca merg incolo.

Cristina, ma bucur ca sunteti ok. Nu stiu ce sa zic de testat si copilul pt ca nici nu stiu ce se face in astfel de cazuri.

Gabi, m-am distrat ieri, se mai intampla.

Ada, ziceai ca nu mai vor sa doarma copii ... da sunt maraiti spre seara daca nu dorm la amiaza?

Stiu ca am mai vrut sa scriu cuiva da nu mai stiu cui. Revin daca am timp.

Mergi la inceput

Clau, ma bucur ca tatal tau e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, nu prea stiu daca-s maraiti daca nu dorm, ca vladut a dormit intotdeauna de-amiaza, iar Iulia, in rarele cazuri cand n-a dormit ziua, seara a fost rupta, pe la 8 tre sa doarma... Deocamdata dorm amandoi, Iulia e obosita ca a avut azi bazin. Azi am intrat si eu. A plans Iulia de numa', ca ea nu mai poate sa-si tina respiratia si de-astea... Mai vedem.
Gabi, eu am inteles tot... Si ai dreptate.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput