Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARIA imi pare tare rau de Mara sarcutza, un pusi sa ii treaca! Da' auzi, daca asta e singurul motiv pentru care vrei sa te intorci la lucru deja ... las-o balta.Crezi ca noi astea care lucram, scoatem numai chestii inteligente din noi? Haaaaat ... nici vorbaaaaa Pai io nu mai am timp nici sa gandesc,sunt ca o roboataaa Daca iti permiti, stai acasa cu printesa pana poti!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, ai dreptate!

Cristina M, imi pare rau de Mara saracuta, nici nu vreau sa ma gandesc ce a durut-o.
Nici eu nu mai stiu ce sa fac cu Adelina, se cocoteaza peste tot, azi in timp ce vorbeam cu Gabi la telefon s-a urcat pe TV (pe bune!). Mobila e mai jos, se poate urca usor ca ajunge acum si apoi pe Tv e simplu.

Cristinacsa, nu stiam pe unde ai disparut. Ce fac fetele, nu le e dor de trupa de copii?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineata! hai sa bem o
cristina(maria-rubi)te inteleg perfect...eu am senzatia ca nu mai stiu nici limba romana sa o vorbesc (de scris nici nu mai am pretentii...)dar daca m-as intoarce la lucru cred ca as muri de inima toata ziua cu gandul la ea,daca e bine,daca mananca,daca e schimbata...multa sanatate lui mara.
ma duc sa calc....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu la cafea
Na sa vedeti cum lucrez eu: http://www.hazdenecaz.ro/filmulete-hazlii/filmulete-haioase-idioti-1.html
De-azi dimineata numai rad de nebuna ...
Da' acum chiar ma apuc de lucru!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina Rubi, imi pare rau de Mara saracuta. Cum se simte?
Deci asta e motivul pentru care vrei sa te intorci la lucru...banuiam eu. In loc ca faci chestia asta, lucru care o sa il regreti mai tarziu, mai bine mai iesi si tu din cand in cand cu prietenii, fara copil, evident, si dupa un pahar de vin sa vezi ce inteligenta a-i sa te simti si ce vorbe de duh o sa scoti din tine!
Cristinacsa, ce telegrafica esti. poate treec miine pe la tine sa recuperez papuceii.
Gravidutele???
Ildi, tu nu ai mai dat semne de mult...sper ca sunteti bine. Ai aflat ce se ascunde in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristina Mara scumpa sa-i treaca cucuiele si rana de la arcada!of saracuta de ea!

Gabi tu tot in pauza de bucatareala esti?Sper ca nu ti-ai mai facut si alte semne de buna purtare....

Alinush cum sunt piticii?

La noi vad ca s-au hotarat pruncii mei sa se calmeze cu kk-ceala(spre fericirea mea)...in schimb a dat raceala-n mine acum...sunt ragusita si tusesc!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana da tot in pauza de bucatareala, ca am de lucru... dar deseara fac niste papanasi. Ar trebui sa iei ceva pantru imunizare ca prea des racesti si tu.
Eu cred ca am reumatism ca ma doare o mana rau si spatele intre omoplati. Mi-am facu masaj cu aparatul dar a fost bine doar pe moment. Ar trebui sa imi schimb biroul ca am o pozitie tare nasoala pe scaun care contribuie cu succes la indispozitia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare! pe Mara sa-i treaca buba!
Gabi, pupam si la tine sa treaca buba, chiar daca nu ne-ai pus poza...
Ai mei copii nu mai au somn. Ieri atat de greu s-au culcat de-amiaza... Si azi la fel. Se joaca intr-una. Iar aseara Iulia nu reusea sa adoarma. Oare e cazul sa nu mai doarma neaparat ziua? La Iulia ma refer.
Vladut sta la mine in brate si se uita la ecran: "macu, macu"... la rata DC.

Deci cum a ramas cu concursul ala? Mai votam?
Ma duc sa-i culc...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, hai scrie te rog reteta de papanasi. Eu fac azi salam de biscuiti.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ma alatur si eu celor fara chef de scris sau mai bine zis fara chef de nimic.N-am nici chef ,n-am nici timp ,sunt nicicum...
Sunt lesinata de somn mai mereu ,dar nu stiu cand o sa dorm ,ca pe langa programul aglomerat pecare l-am avut ,s-a mai adaugat ceva ,ai mei au vandut ap si sunt in plina mutare si cand te muti vezi cate prosti ai de carat, asa ca ne distram...

Ioana ma bucur ca sunt mai bine gongolinii tai si sper sa -ti treaca si tie cat mai repede raceala. AAA si pana nu uit ,mi-ai facut o pofta cu salamul de biscuiti ,ca ieri a fost musai sa fac si eu ,altfel nu ma vedeam bine. Sunt tare pofticioasa in general ,nu numai acuma .
Gabiimi pare rau de pataniile tale .Mai intrebat de bb ,n-am mai fost la dr ,tre sa merg peste vreo 2 sapt ,dar ma simt ok ,e sala de gimnastica la mine in burta .Si David a fost activ ,dar parca nu-mi aduc aminte sa fi simtit atatea lovituri la 5 luni.
Alina m mai o luna si o sa fi soferita .

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput