Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by adablackcat

Fetelor, ce inseamna mai exact "spam"? Sa stiu si eu pentru ce a fost penalizata poza de pe locul 1...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

ce am inteles eu ca este SPAM-ul :cand trimiti PM-uri fara sa ai vre-o treaba cu persoana respectiva,in special publicitatea .si user-ul cu poza de pe locul 1 a trimis PM-uri la greu de genul "votati-mi poza",desi e vorba tot de un concurs DC s-a considerat ca este SPAM pt ca a deranjat pe multi.sper ca te-am lamurit,am neuronii sub influenta asateniei de primavara...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumim pentru urarile de sanatate!
Adelina e mai bine acum, mai tuseste ca inca mai are secretii, ce ma streseaza mai mult e ca nu mananca aproape nimic, niciodata n-a mancat asa prost ca acum.

Diana, in 8 Mai am examenul.
Nici eu n-am chef de scris, mie rar mi se intampla chestia asta...n-am avut chef de nimic fiind Adelina bolnavioara.

Ioana, gongolinii cum sunt?

alina.a, am vazut pe Elisa, vai ce delicioasa e, iti vine s-o papi toata.

Moni, succes sa scapati de pampers, vad ca progresati deja.
Dragos a scapat de scutec la 2 ani si 1 luna. Nu stiu de ce am impresia ca la Adelina va fi mai grea operatiunea asta, ea nici nu vrea sa vada olita, inca n-am "stresat-o".

Gabi, cum ti capul, degetul si unghia? Ai luat pauza la munca in gospodarie? Buna idee!

No merg sa muncesc si eu ceva ca imediat se scoala Adelina si eu pierd vremea pe-aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

quote:

Fetelor, ce inseamna mai exact "spam"? Sa stiu si eu pentru ce a fost penalizata poza de pe locul 1...

SPAM.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

quote:

SPAM.

am nimerit-o!
bafta la invatat si multa sanatate lui ade.nici elisa nu mananca stralucit ,ii ies incisivii laterali de jos

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina a, merci. Cam asta imi imaginam si eu ca inseamna!
Edit: era chiar greu sa dau un search...Merci si alina m.

Mergi la inceput

quote:

Edit: era chiar greu sa dau un search...Merci si alina m.

Mi se intampla si mie de multe ori ca intreb de una-alta (nu pe forum) si apoi imi pica fisa sa gugalesc.

Mergi la inceput

A inceput si Dragos sa tuseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi, cum ti capul, degetul si unghia? Ai luat pauza la munca in gospodarie? Buna idee!

Am luat pauza da, ca am bucatarit mult in weekend si ne-a ajuns mancarea pana azi, mai puntin desertul care s-a terminat duminica( nu spun ce m facut sa nu provoc vreo pofta gravidelor)...
Alina cat despre bubele mele... sunt bine. Ieri m-am incumetat sa ma spal pe cap, unghiile le-am taiat toate scurt( nu imi place deloc)iar taietura se vindeca si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Noi suntem ok, dar m-a lovit si pe mine astenia...
Sanatate bolnaviorilor.
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi, Mara mea se pare ca vrea sa te ajunga din urma: asta seara si-a luat scaunelul de plastic si a vrut sa se urce pe mobila, dar nu a mai ajuns. A cazut si si-a spart arcada, are nasul umflat si un cucui mare in frunte. Am fost cu ea la urgenta dar nu are nevoie de copci, ziceau ca nu au fir asa subtire si mai mari or sa fie cusaturile decat cicatricea dupa ce se vindeca. In rest, aseara a avut 38,4 si acum 37.7 dar e de la dinti ca numai ce am descoperit ca i-a iesit un premolar, asa ca acum are 8 incisivi, 2 molari si un premolar.
As vrea sa merg la lucru pentru ca nu mai rezist in ritmul asta, simt nevoia sa fac ceva, pur si simplu simt ca ma prostesc, ca nu stiu sa mai vorbesc si ca de fiecare data cand deschid gura scot numai aberatii.
Nico, tu nu zici nimic???

de Mara

POZE

Mergi la inceput