Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi ma doare si pe mine capul prin simpatie.Groaznic e cuvantul cel mai potrivit !Mey eu stiam ca numai copiii isi sparg apetele .Eu am trecut nevatamata prin aceea perioada ,sper sa nu ti-o iau pe urme.
Diana suuuuuuuuuuuuuuuuper! asa da, poze in top.Pacat si de prima.
Moni eu am trezit-o noaptea pe Mel la pipi si dupa ce ziua nu a mai avut scutec.Eu zic ca asa mai rau o ametesti de cap si-i va fi mai greu sa se dezobisnuiasca..Cat despre scutecul de ziua ,eu zic sa-l scoti si sa tot faceti pipi pe unde apucati.Pune mai multe schimburi cu tine si lasa scutecul.
Anul trecut pe vremea asta am facut si eu manevra.Intr-o saptamana am scpat de pipi ziua si dupa 2 saptamani l-am scos si noaptea.Am tot trezit-o iar apoi s-a trezit singura.Nu poti avea pretentia sa nu faca pana dimineata ,atat de repede ,mai ales daca mai bea lapte seara.
Alina bine ca sunteti mai bine.
Ioana salam de biscuiti????mmmmmmmmmniamo pun pe soacra-mea sa-mi faca

Carmen(28+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen ioi nu m-am gandit cand am scris....am si uitat ca exista o posibila burtica pofticioasa in zona...!Daca nu-ti face soacra hai la mine ca pentru tine mai fac o tura!

Moni succes la operatiunea olita-scapatul de scutec!In curand vom incepe si noi operatiunea cu pricina....

u all!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Fetele, puteti sa imi dati ceva informatii despre bone? Ar cam fi cazul sa ma intorc la lucru, situatia e de asa natura, dar nu stiu ce sa fac cu Mara: sa o duc la cresa sau sa ii iau o bona? Daca o duc la cresa o sa se tot imbolnaveasca, bona nu stiu de unde sa iau si nici ce salariu sa-i dau. Ar cam trebui sa lucreze de la 8 dimineata pana la 6-7 seara... Ma puteti ajuta?

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina, nu stiu nici o bona disponibila acum, am auzit doar de preturi de 5-6 milioane...tie vad ca-ti trebuie mai mult de 8 ore...
Parerea mea ca mai bine bona decat la cresa.
Poate iti zice Miha mai multe in legatura cu preturile la bone ca ea are experienta in "domeniu".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata buna!
In primul rand, multumesc, dar e doar meritul adminilor!

Ieri n-am avut chef sa scriu, dar de loc, azi parca, ceva ceva.

Carmen, am luat si noi enciclopedia, Lui Vlad ii place f mult, a dormit cu ea azinoapte si azi a luat-o cu el la gradi, abia l-am convins s-o lase in masina.

Alina, multa sanatate lui Ade! Cand ai examen?

Ioana, pupici puiutilor! Cum mai sunt!

Maria_Rubi, mult succes la gasirea unei bone! Asa serviciu greu ai???

Nu mai stiu ce vreau sa scriu... Mi-am pierdut exercitiul, musai sa scriu mai des.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

daca aveti chef si timp am pus poze noi aici mai exact in albumul 9-10 luni.dupa ce am primit niste poze facute cu un canon 40d m-am hotarat sa-mi vand si calculiciul si aparatul foto si mai vad io ce sa-mi iau un DSLR(diana tu ma intelegi asa-i?)

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina super pozele! Imi faci si mie pofta de DSLR
Ati vazut ca se reia concursul de poze de la 0? Si se introduc si reguli noi...
Cristina Rubi tu tanjesti dupa lucru? Nici eu nu stiu bona. Dar parca zicei ca mai vrei un bb... Sau vrei sa te mai "recreezi" un pic?
Claudia Maria, ce mai face Andrei. I-a trecut raceala?
Alina, Ade cum mai e?
Of numa de pitici bolnavoiri aud...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele!
Eu n-am avut net la birou azi pana acum.
Deci se incepe de la zero concursul? Sa ne anuntati cand incepe votarea!
Bona nu cunosc si nici nu stiu preturile ... si eu cred ca bona e mai ok la varsta asta si mai ales atatea ore!
Cu pampersul fiica-mi ... am scos-o ieri din casa fara el vreo jmatate de ora si a fost ok,desi nu facuse inainte de a pleca ca "nu vine". O las in ritmul ei,sunt super happy ca doar noaptea mai trebuie pus ,mai ales ca a inceput sa stea pe olita tarziu,abia pe la un an si 9 luni,cand si cand ... inainte nu voia deloc,dar nici nu am fortat-o.
Sper sa apuc sa ma uit si eu la pozele restante,dar la birou n-am timp, aseara am lucrat acasa restante la conta si in plus incerc sa stau cat mai mult cu Diana,poate o prind cu chef sa ne uitam impreuna la ele.Doar ca momentan e pasionata de muzica gen Cutiuta muzicala si ma obliga si pe mine sa dansez cu ea si sa ma maimutzaresc la greu facand ca toate animalele si pasarile din melodii.Am facut odata si nu mai scap acum ...
Nu mai stiu ce voiam sa zic ,ma intorc la munca deci

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Fetelor, ce inseamna mai exact "spam"? Sa stiu si eu pentru ce a fost penalizata poza de pe locul 1...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gabi merci,asa de mare e diferenta intre poze(pe mine nu ma avantajaza o acuratete prea mare a fotografiilor ca mi se vad toti "porcii" de pe fata,dar pe eli....)...l-am pus pe fratele meu sa studieze piata in italia,am gasit ceva si pe emag,in fine caut..(desi inca nu am vandut nimic din ce vroiam,dar cica "ma imprumuta" sotul)
am vazut si io ca se reia votarea...mi se par mai ok regulile actuale si data viitoare as mai pune una sa nu apara nikul nimanui sub poza,asa parca e si mai corect.
moni si ioana succes la operatiunea fara olita eu mai am.noi suntem la operatiunea "mersul in picioare"
cristina daca ai si alte probleme si te putem ajuta cu un sfat un umar....oricand.din sept ma apuc si io de cautat solutii pt eli dar mai am pana atunci .daca aud ceva de bona iti dau un pm.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput