Minunatele Scorpiute (55)
Raspunsuri - Pagina 16
Anina_n spune:
Buna, fetelor ! 
Gabi, multumesc de
! Am sa o servesc cu mama.
Stam si ne uitam la un film.
Voi, ce faceti ?
Noi stam in casa ca e tare urat afara. E innourat si bate un vant rece. A venit vremea urata si la noi. ![]()
Ce fain ca ati fost la Zoo, Monica ! 
Avem cateva poze noi de sapt. trecuta dintr-un parculet, de langa patinoar.
O duminica faina in continuare ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor,
gabi, multam de cafelutza, ce mai face bogdanici? cum mai merge tratamentul? cand mergeti la control? 
nina
ce bine ca o ai pe mami aproape, vrau si euuuu 
am vazut cele 3 bombonele de fetite
mai da ce i-a crescut parul lui kiki sa nu-i fie de deochi...de fapt toate aveti un par asa frumos si tu si sora ta...si fetele...
pe toate dar mai ales pe d-ra shepcutza ![]()
la noi e frumos afara, ne orientam catre un gratarel si-apoi sa vedem daca iesim pe undeva sau doar la tenis sa dam caloriile jos ![]()
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Dodo-pui spune:
Dragelor la Ct e frumos doar vantul bate cam tare dar cald.
Bodoganici abia se trezit din somnul de la pranz
,a fost inaite afara cu Dane
iar acum se preghateste de runda o doa
,tot cu taica-su caci eu am o durere crunta de cap.Am inghitit si pastilute dar degeaba azi e ziua mea de "au"
.
Monica ,noi continuam tratamentul/le si speram sa fie bine.La control abia in octombrie
.
O duminica frumoasa tuturor.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
Gabi, il ai in vizita pe Rosu Imparat(cum ii zice Ana
, de nu-ti trece durerea de cap ? Poate o plimbare te-ar ajuta sa scapi de durere. ![]()
Sper sa scapi de ea, sa te poti bucura de linistea din casa, cat e Bodoganici afara ! 
Monica, chiar trebuie sa-i tai si Cristinei din par, ca nu am mai facut-o din noiembrie. Noroc, ca vrea si ea, nu se supara. Multumesc pentru complimente ! 
Vezi ce in urma e la noi primavara ? Abia acum mijesc frumzele la salcii si mesteceni.
D-ra. shepcutza nu mai vrea caciulitza pe cap. Se ia dupa Patri, care e mai baietoasa, si tot cu sapca vrea sa iasa si ea.
Si o cafelutza virtuala poti bea si tu, cu mama ta, la o conversatie pe YM.
Obisnuiti ?
Noi ne-am facut gratarel in casa, cu mici si copanele de pui, la fiecare dupa pofta lui. ![]()
Petrecere faina la gratar ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
monica-elizabet spune:
da nina, vb mult la telefon, ne vedem...da tot nu e acelasi lucru, bucura-te cat poti 
monica
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
[font=Comic Sans MS][navy]Gabi, il ai in vizita pe Rosu Imparat(cum ii zice Ana, de nu-ti trece durerea de cap ? Poate o plimbare te-ar ajuta sa scapi de durere.

De unde ai ghicit?!
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:
gabi las ca trece repede 
mai aveti ceva de facut tratament...numai bine
monica
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
gabi las ca trece repede
mai aveti ceva de facut tratament...numai bine
monica
Da Monica mai avem de facut cca 5 luni de tratament si sper/cred ca o sa fie bine(eu sper fara operatie)
Varsta lui Bogdan
nastasie spune:
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/aprilie%202008/
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Salutare dragelor,
Ca de obicei harnicute la scris...
Fetelor,va scriu asa,mai telegrafic...cu treaba aceea cu sexy luaneza s-a rezolvat,se pare,nu stiu cum si in ce fel,insa don'soara s-a linistit complet.
Alex a luat iara locul I la un concurs de mate,asa ca in Mai trebuie sa mergem la Galati la etapa nationala.
Ieri am profitat de vremea faina si am fost la iarba verde,asa ca ne-am bronzat ca tractoristii...dar a fost foarte fain.
Va pusi pe toate si sa aveti o saptamana excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana