Minunatele Scorpiute (55)
Raspunsuri - Pagina 15
nastasie spune:
si eu pe aici, pe fuga, dar sa nu va suparati pe mine, dar asa e cand e cu inchiderea de an.azi am scapat de o parte din ele, dar de luni incep cu altele.de maine ramanem singurei ca tati pleaca la examen la pitesti.
nina, nu am uitat cu pozele promit ca we asta pun.
va pup pe toate.ca dupa munca ies direct cu razvan afara si seara cad lata.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Adriana spor la alegat,cred ca aici ascesta sportul local..."alegatul"
;
Monica ,Mira,Nina,Esme,Nina2,Pisicutamulti
-ici si 
Un WK cat mai placut.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:
Noi suntem bine, am stat azi la gradi pana la 11,15...s-a bucurat cand m-a vazut dar a vrut sa mergem acasa
intre timp mai venisem pe furis si am intrebat portareasa daca totul e ok si a zis sa ma plimb linistita
asa ca am umblat de ma dor picioarele ![]()
va 
monica
vbartan spune:
buna seara scorpiutze dragi...
Ma uit si eu la "Dansez pentru tine"... Renata doarme....Azi chiar ne-am bucurat de vremea buna de afara...
Nina, sa porti sanatoasa noile achizitii.
Dorina, uite ca in stilul tau hazliu m-ai si botezat, da' zau ca nu ma supar... ca tot vin Pastele dai si tu, acolo, un mielut.![]()
Monica, pupam
"studenta" curajoasa (vorba Anei)
noapte buna tuturor scorpiutzelor
monica-elizabet spune:
nina, cuscra-mea era bine, a avut inspectie pentru def...de zambareatza nu a zis prea multe...sper ca sunt bine amandoua...poate intra chiar ea sa ne mai zica cate ceva
monica
Anina_n spune:
Buna seara, fete minunate ! 
Mira, se pare ca la noi a venit mai repede primavara !
Maine vor fi temperaturi si mai ridicate, ca de vara. 
Bafta cu PC-ul ! Tin pumnii stransi sa-l aveti casa, luni ! ![]()
Gabi, esti o scumpa !
Vanina, la fel ! 
Gabi, sunt convinsa Bodo va avea pentru ce-ti multumi peste ani si ani ! 
Adriana, spor la treaba in continuare si ce bine ca-l ai pe Razvan, ca te mai scoate dintre cifrele tale ! ![]()
Monica, bravo proaspetei studente de gradinita !
Poate cere si maine la gradi. ![]()
Bravo, cuscrei tale, pentru definitivat !
A scapat de-o grija. ![]()
Vanina, multumesc ! 
Ma bucur ca Renata e mai bine si ati putut sa va bucurati de vremea frumoasa de afara ! 
Mi se pare cam slaba seara asta la "Dansez pentru tine".
O seara faina in continuare si noapte buna cu vise placute, mai tarziu, fetelor ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
monica-elizabet spune:
multumim nina
ma crezi a si uitasem ca e vineri si e dansez pentru tine
bine ca mi-ai zis 
tot ce e pozibil sa vrea si maine...ca azi la 6,20 s-a trezit cu o grija..."Eu nu trebuie sa ma duc?" da nu se trezise nimeni din casa ![]()
monica
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
o sambata cat mai frumoasa va doresc;
poftiti la o cafa
si o gustarica
.
Planul financiar este marea reusita a acestei perioade, pentru ca ai putea castiga bani dintr-o directie neasteptata.
Nu-ti neglija nici atributiile la serviciu si nu uita ca si iubitul tau are nevoie de atentie. Este momentul sa nu-ti mai faci griji, pentru ca toate problemele tale financiare par sa se rezolve. Poate fi un noroc chior, poate chiar la loterie, pentru ca te afli intr-o perioada cu auspicii favorabile in privinta castigurilor.
Altul
:
Astazi ar trebui sa nu iti mai faci griji in legatura cu ceea ce cred ceilalti despre tine si sa nu incerci sa procedezi la fel ca ei, doar pentru a urma trendul. Fa ceea ce iti place tie si poarta lucrurile care ti se potrivesc si care te fac sa te simti bine, fara sa te gandesti ca nu esti in pas cu moda. Incearca sa fii mandra de tine si de lucrurile sau de atitudinea care te diferentiaza de restul lumii.
* Dragoste: Discutiile pe diverse teme pe care le vei purta astazi cu partenerul iti vor demonstra inca o data cat de multe interese aveti in comun. Nu va veti plictisi deloc impreuna, ci veti fi foarte fericiti si plini de energie. Relatia de cuplu decurge foarte bine si nu ai de ce sa iti faci griji.
La CT pare frumos
nu am iesit inca.
intregul grup al minunatelor fara exceptie.
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:
ce liniste a fost astazi pe-aici, pe unde ati fost fetelor?
noi am fost la zoo, a fost tare fain toata ziua insa spre seara a venit furtuna.
pentru maine inca nu avem program
va
pe toate
Duminica placuta
monica
Dodo-pui spune:
Buna ziua minunatelor,nu va mai place
data de mine
?
O duminica frumoasa va doresc.
Dragostea este in continuare singurul lucru care te preocupa in aceasta perioada.
De aceea poti intra in conflict cu sefii, mai ales daca vei incerca sa absentezi de la serviciu. Astrele iti recomanda sa tratezi problemele profesionale cu multa seriozitate, deoarece poti face greseli din cauza neatentiei. Persoana iubita te va sprijinii in tot ce faci.
Altul
:
Nu iti face griji in privinta sanatatii, chiar daca te simti epuizata si lipsita de energie. Ai nevoie doar de putina odihna si de o alimentatie corecta..
intregul
al minunatelor fara exceptie.
Varsta lui Bogdan