Minunatele Scorpiute (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Monica, cum a fost azi la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

fetelor va pup in fuga pe toate, teo tre sa se trezeasca, a fost obosita ca azi ne-am perindat pe la baby expo...

Anutzo sunt socata de ce am citit acum ca se intimpla la voi la gradi...cine Dumnezeu isi lasa copilul sa se uite la astfel de filme? copil de 4- 5 ani... e baiat sau fata "capu' rautatilor" ?

ma duc sa mai fac cite ceva ca o astept pe mama sa vina la noi si casa mea e cu susu'-n jos.

va pun poze de ieri

http://good-times.webshots.com/album/563056684hLXNGk

o seara placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor, multumim ca v-ati gandit la noi
astazi am luat-o pe ruxi de la gradi pe la 10,15 nu la 9,30 cum zisese d-na initial...fiindca atunci cand m-am dus dupa ea a zis ca are treaba si deseneaza...am mai iesit un pic afara dar nu mai rezistam eu sa stau asa aiurea pe-acolo si m-am gandit ca mai bine o iau de-acolo vesela decat plansa toata...
a fost cuminte, asa cum a promis nu a mai plans si s-a jucat frumos...au avut o gramada de activitati si abia asteapta sa mearga din nou maine...speram sa fie bine...oricum o sa o luam incet, incet...pana se obisnuieste sa stea tot programul de 5 ore
pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiute,din fuga va pup cu drag si va doresc un week end bestial la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

minunatele!

Azi nu sunt in viteza, dar mi-e o lene de ma doare! M-am imbracat astazi in echipament negru cu rosu, am pantofii rosii (ca ratza-ratza, ratzisoara/ce se da pe ulicioara), clestisori mici si rosii in parul mare si normal ca rosu, drept pentru care ma simt frumoasa si sexy si asta mi se pare cam destul pentru ziua de azi. Credeti ca ar trebui sa mai fac si altceva???
...
Moni, felicitari pentru progresele Ruxitei, dar sa nu te uitam nici pe tine care treci cu stoicism peste aceasta schimbare de program! Sa inteleg ca te simti din ce in ce mai confortabil prin boshcheti, pandind odorul scump, nu??? Alex ce mai face??? El am inteles ca stapaneste mai bine limba bastinasilor si nu are probleme de comunicare, nu??? si "succesuri" maxime va doresc!

Nico 2, ma bucur tare mult ca printesa mica-i pe drumul cel bun, reusind sa mai scape si de mucisori si de uratul obicei pe care-l capatase de-a face kk precum aspersorul! Doamne ajuta, sa se vindece cat mai curand! printesele si multa sanatate va doresc.

Anina, ai grija ca incepi sa ai nemotivate pe aici si va trebui sa vii cu motive-ntemeiate ca sa te iertam!
Serios vorbind, sper ca totu-i bine pe la voi si ca super-activitatile primavaratice (gen curatenie pt Paste, plimbari lungi si dese) te impiedica sa mai sorbi o cafeluta cu noi.

Gabelu', pe la voi cum este vremea??? Sper ca mi-ai ascultat rugamintea si-ai pus termoplonjonu-n mare sa se-ncalzeasca o leaca???
Bodolica si pe mamitzica lui scumpa!

Anitza, mai iesi si tu dintre hartii si mai ia o pauza de cafa cu noi, ca taare ne lipsesc postarile tale haioase!

Dolce, cum este Teutza mica??? Cred ca se bucura din plin de vremea asta minunata de afara! La noi dimineata s-a aratat un curcubeu superb, ca ma si-ntrebam pe unde s-a ascuns Bush, caci altfel nu-mi explic prezenta curcubeului pe cer, de vreme ce-a plouat destul de bine chiar si cu el agatat acolo...

Eu v-am pupicit pe toate minunatele si va doresc un WE minunat, ca-n povesti!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
ma pregatesc de boschetareala
Pisicuta, frumoasa da alex se descurca f bine si cu limba si cu scoala, Doamne ajuta sa fie la fel si cu ruxita.
Anutza, we placut si tie
va pe toate sa aveti un sfarsit de saptamana minunat

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ziua buna, fete minunate !
Am absentat din motive de serviciu incarcat, cu multe plimbari(pe jos), si acasa, la fel. Se pune, Dori ?
Si la mine vopsitul e necesar, de vreo 2 ani incoace, ca altfel...Cristina credea ca imbatranesc.
Dori, la cum te-ai descris azi, e de ajuns sa fii sexy ! Stii ca, scorpionilor le place culoarea rosie, nu ?
Ieri, chiar mi-am cumparat si eu, un trening cu bluza rosie si am cautat si o camasutza rosie, dar n-am gasit decat caramizie.
Repet, si eu, ce a scris Vanina, imi place felul hazliu in care scrii !
Ana, aoleu, ce povestesti, tu ! Mai inteleg ca aude cuvantul si intreaba ce inseamna, dar sa si povesteasca si sa arate scene(acel copilas de la gradi)... E prea de tot !
Iar despre aratatul partilor intime, eu i-am atras atentia Cristinei, de cand a inceput gradinita, sa nu mearga singura cu baietii la toaleta, ca sunt curiosi si ii vor cere sa-si arate pasarica.
La noi, ca tot avem scolaritze prin casa, sa vezi ce discutii aud ! Ca la cutare ii place de cutare, o iubeste pe..., il iubeste pe... Pana si pe Kiki o iubeste un baiat de la gradi, ca l-a intrebat una din verisoarele Cristinei, pe cine iubeste si asa s-a aflat. Si vor fi si colegi de clasa, la toamna, doar ca la Kiki nu-i pasa, ca ei ii place unul din baietii mai mari, coleg de-al uneia din verisoare.
Ca sa vedeti ce-i framanta pe copii la 6-8-11 ani, cat au fetele mele, acum !
Ana, mi-a placut tare ce ai scris, "Vrem ,nu vrem...suntem toata viata elevi in scoala vietii!"
Cat despre telefon, stiu ca aveai treburi importante de rezolvat, nici o problema !
Gabi, sa dea Bunul Dumnezeu ca la sfarsitul anului, cand vei trage linie, numai reusite sa ai sub linie !
Sanatate si putere, sa le faci pe toate !
lui Bodo si tie !
Vanina, ma bucur ca Renata e mai bine, sa va puteti bucura si voi de soarele de afara !
Moni, ce bine ca ii place la gradi, Ruxitzei, chiar daca doar pentru ~ 2 ore ! Cum se inteleg cu ea doamnele de acolo ? Ruxi, ce spune, se intelege cu...copilasii ?
Alex ce mai face, cum ii merge la scoala ?
S-a terminat cu ploile, la voi ?
La noi e soare si cald, desi, aseara se innourase bine. Se pare ca ne-a ocolit ploaia.
Laura, s-a ales cu ceva de la Baby Expo, Teolina ?
Cum e cu mama acasa ?
Mira, n-ati reusit cu PC-ul, inca ?
Noi suntem in cautari de mobila pentru bucatarie, deocamdata, la noul apartament. Ieftin si dragutz, daca se poate.
Adriana, poate in weekend mai rasufli si tu, si iesi la plimbare cu Razvan ! Nu ne uita cu poze !
Lory, sunteti plecati in vacanta ? Hai, baga povesti cu Alin la noua gradinita !
Esme, sta bine la caldurica, Lorelei ? Gata aranjamentele pentru cand vine barza la voi, acasa ?
Georgi, ce faci, pe unde esti ?
Moni, tu nu sti nimic despre cuscra si norutza ta, zambareata ?
Fetelor, va doresc un weekend cat mai fain, sa veniti cu fortze proaspete, luni dimineata !
Eu am sa mai intru serile cat stau la "Dansez pentru tine" si "Megastar".

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

S-a reinceput votarea la "Clipe de viata 2007", fetelor !
Haideti, la vot !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Monica lasa boschetareala ca ai fata mare si cuminte.
Nina, nu inca nu. am mai dat un ultim termen....luni
Pisicut-o ai un stil tare original de povestit. Tare imi place.
Ana daca te linistete cu ceva sa stii ca si aici am auzit asa un caz. Baiatul cel mare al prietenei mele (acum clasa I) povestea intr-un timp tot asa ceva acasa. Aveau un baiat in clasa care tot felul de prostii povestea. Nu stiu in schimb ce masuri au luat educatoarele, prietena mea nu era deloc multumita de ele.
..........bine ca se stie si educatoarele pot lua masuri.
V-am pupat pe toate.............va doresc un weekend minunat, la noi se anunta ploaie cu tunete si fulgere

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
un sfarsit de saptamana cat mai bun va doresc.
Tuturor va multumesc pentru urari.
Sa dea DD ca totul sa fie ok,dar important este ca vrem si putem,si mi-as reprosa daca din cauza mea nu ar fi asa.
Am inceput votarea,
Bodo doarme si-mi fac putinde cap pe aici cu voi(citesc,si mai greu raspund).

intregul al minunatelor fara exceptie.

Uitati si un hororscop:

In bratele iubitului vei redescoperi sentimente si trairi ametitoare, ce vor intari dragostea voastra.
Lasa-te purtata de val si nu te feri sa pui in aplicare fanteziile erotice ce-ti trec prin cap. O intalnire importanta te poate ajuta sa-ti pui in valoare talentele profesionale, iar gratie astrelor capacitatile tale intelectuale vor straluci. Poti incheia cu succes o asociere sau un contract.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput