Minunatele Scorpiute (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Monica, tinem pumnii si pupam curajosele de voi !
La cat sunteti voi de sociabile, va fi bine, ai sa vezi !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

rasturnare de situatie
e aproape 11 si suntem amandoua acasa
au sunat de la gradinita si mi-au spus ca plange dupa mine, asa ca am dat fuga si m-am dus sa o iau acasa
imi pare rau ca am plecat si nu am stat acolo...de maine nu mai plec
ruxi a zis ca s-a jucat cu fetitele cu papuselele dar apoi vroia la mine si de ce eu nu eram acolo??/de ce am plecat??/
maine a zis d-na sa o las doar de la 7,30 la 9,30 ca a fost prea mult asa din prima

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Monica draga...cum suntem noi mamicile astea disperate si crizate dupa puii nostrii,asa-i?????Ufaaaa,usor sa dai sfaturi ca privitor din exterior,dar numai Dumnezeu stie ce-i in sufletelul tau!Dar ca sa tin tonul...may mamico draga,tu chiar nu vezi ca Ruxi e ditamai domnisoara acuma,o fetita mare in toata regula,ca s-a dus perioada smiorcaielilor si ca stie fata draga ce vrea?!Bravo ca ai o asa fetita cuminte,Monica draga!Sa-ti traiasca si sa creasca mare,cuminte si sanatoasa!Felicitari micutei studente de gradinita!
Adriana...pai sa ai spor la hartogarit si la ce mai ai tu de facut...ce mai zic?te inteleg.Pup pilotelul!
Mira...deci la voi acolo e cu libere si alea-alea...
Dorina,da,inca secretaresc...toata saptamana asta...
Ninocika...scuze ca am fost asa repezita si scurta ieri la telefon...eram crizata cu cautare de informatii si cu treaba de la birou...uf!Dap,Marius e bine acuma...Cred ca a tras invataminte din treaba cu spatele,ca acum sufla in iaurt...Alex e fericit de faptul ca va merge la scoala ailalta,si din sapaturile mele si povestile lui,se pare ca va fi o alegere excelenta.Luana....??????Ai atins un punctisor sensibil.Avem probleme in paradis.Sa zic:de cateva zile don'soara ii tot povesteste Duniei despre,atentie,sexy.Da,ai citit bine.Si o tot tine asa de ceva zile.Eu nu am bagat in seama,am zis ca e o prostie auzita la gradi....cand colo,aseara,ii spune ea Duniei(dupa ce i-a si aratat cum a vazut ea la gradi ca se face sexy,ca doamnele i-au spus,cica)ca ea a vazut la doamne cum doamna X(nu dau numele lor) statea pe jos si doamna Y era deasupra si se pupau si doamna Y a pupat-o pe doamna X la peseiq....am ramas masca toti.Marius s-a crizat,Dunia radea de numa'...In fine,o interogheaza Marius,vine el suparat si crizat tot,ca sa stau neaparat cu doamnele de vorba ca ce inseamna asta si asa mai departe...Ok am zis si am luat si eu mandra la interogat.Cum naiba,ma gandeam io,sa le zica doamnele asa ceva,ceva era aiurea rau.Si intreb copiluta acelasi lucru de 2,3,5 ori,de fiecare data primeam raspunsuri diferite.Intreb si de colegi,care si cum fiecare ce a facut si a zis....si uite asa imi dau eu seama ca e un dracusor acolo in clasa lor,care vine cu prostii d-astea si le spune si la restul.Nu mai intru in amanunte,insa am mai aflat ca si-au aratat putzulicile si peseiqurile....cand doamnele nu erau de fata.In fine,pe finalul discutiei ii spun la don'soara ca o sa stau de vorba si cu doamna,ca nu mi se pare normal ce se petrece si ca e mare rusine ce ne spune ea si face ...ma rog,morala maxima...la care printesa sare ca arsa ca sa nu spun nimic la doamna ca doamna o s-o certe si o sa fie suparata pe ea....Hopaaaaa...hait ca asta suna ciudat si i-am zis si lui Marius ca e ceva necurat aici si nu cred ca doamnele au idee despre ce se petrece!Evident,azi dimineata am rugat-o pe doamna sa-mi acorde cateva minute,am scos-o din clasa,mi-am cerut mii de scuze si i-am zis pe sleau tot ce mi-a povestit Luana...si spre bucuria mea doamna a inteles tot ce i-am zis si mi-a marturisit ca tot ce i-am povestit eu ii confirma banuielile pe care le are si ea si cealalta doamna eductoare vis-a-vis de comportamentul unor anume copilasi din clasa,ca am facut foarte bine ca i-am spus si ca nu sunt singura din parinti cu care a discutat problema si cam stie cine e capshorul rautatilor astea in clasa si vor lua masuri cat de curand....asa ca,avem probleme,Nina draga...Uite asta am patit noi cu studenta de anul 2 si colegii ei precoce....
Cam astea ar fi stirile....Hai ca va pup,tre' s-o tai si eu acasa.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Monica, pupam pe Ruxi curajoasa. se va obisnui ea.

Nina, multumim de intrebare.... Renata e ok acum nu mai are febra. insa mai avem muci si tuse la greu. Cu diareea nu stiu inca ce sa spun , azi a avut 2 scaune mai moi ce-i drept. Suntem la regim si papam lapte fara lactoza. Maine mergem la control si vedem ce zice dr si de asta. Iar de iesit afara, am fost, dar foarte putin. Si au fost 21 de grade la noi.... Pupam Cristinuta sa ii treaca de tot raceala.

O zi minunata va doresc in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu sper sa se obisnuiasca repede...a zis ca maine nu mai plange...sa vedem insa cum o sa fie realitatea
pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dragele mele minunate,
o sa intru cand pot ,am muuult de lucru cu"Donu'",logopedie,kineto...,efectiv nu am timp pentru nimic.
Scuze,dar acest an este fff important pentru recuperarea lui Bodo si trag cat pot ,ce putin cand o sa trag linie sa nu ma supar prea tare pe mine ca nu am dat tot ce am putut.
Azi e la gradi,de acolo il duc la logoped.Apoi hranit ,culcat si o luam de la capat acasa.
Acum creierasul lui are mare nevoie de informatii si poate sa le acumuleze.

intregul fara exceptii.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodolica,sa dea Domnul sa realizati absolut tot ce v-ati propus pentru Bogdanel si pentru voi pe acest an!Succes maxim!
Monica...tinem pumnii la Rxitza,sa ii placa si sa obisnuiasca la facultate!

Scorpii dragi,va pupa mandea si va doreste o zi excelenta!Vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

minunatele!

Sunt in viteza maxima, ca am mult de lucru! La mine treburile vin greu si pleaca repede, n-ar fi asta o problema... problema este ca, totusi, vin! Ot evar! V-am in viteza si ... , ce vad??? Anitza, mama, mai poti sa rezisti la atatea ???
Oare ce fac oamenii aia in casele lor caldute de a ajuns copilul profesor de "sexy", cand el este abia student in anul II la facultatea de betzisoare??? Chiar asa??? Nu pot sa cred! ... In orice caz, te felicit pentru diplomatia dovedita in abordarea problemei si-n desfasurarea "anchetei" propriu-zise! O sa ma inscriu si eu la tine la cursuri, daca mai ai locuri libere!
Oricum ma bucur ca sotului tau ii este mai bine acuma si ca a si tras invataminte din patania respectiva! Asa ai mai punctat si tu la capitolul "o grija minus". Spor la secretariat si liniste si armonie maxima acasa iti doresc!

Moni, felicitari minunatei tale studente din anul I la facutatea de bastonase si betzisoare si sper sa nu-i treaca elanul niciodata, ci sa mearga cu multa placere la orice forma de invatamant! Sper ca asta sa te ajute si pe tine sa te mai detensionezi si sa te obisnuiesti cu ideea ca, da, copii au mai crescut si ca devin cu fiecare secunda mai independenti! Asa ca, sa-i tinem in brate si sa-i tzucarim cat inca mai putem si ei ne mai permit luxul asta!

Gabi, ma la Dumnezeu ca eforturile tale sa aiba randament maxim si sa ne povestesti peste cativa ani cat de mult iti multumeste Bodo pentru grija cu care l-ai ajutat sa treaca peste acest hop! In orice caz, sa nu uitam ca tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic! Asa ca mergem cu totii cu Dumnezeu inainte si nu ne lasam infranti de nimeni si nimic!

Nina 2, Renata mica si-i doresc sanatate de fier si tie rabdare de otel!

Anina, scumpa mea, poi tu-tzi faci griji de cateva firisoare albe??? Eu am 3/4 din par carunt si daca nu s-ar fi inventat vopseaua de par, ori as fi inventat-o eu, ori as fi umblat cu batic, turban sau alte marafeturi,, ori m-as fi ras in kp!
Ma bucur ca-i mai bine Kiki si sper sa nu mai ai probleme de felul asta never!

Hai, ca iar m-am intins ca pomana tiganeasca!

dulce tot minunatelor, fara nici o exceptie!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Multumesc Dorina de urari si aprecieri!Sti si tu cum e:cat traieste omul,invata!Vrem ,nu vrem...suntem toata viata elevi in scoala vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Dorina, multumim la fel si pentru voi . Ce-mi place stilul tau haios de a expune lucrurile...

Renata e ok acum. Am fost totusi ieri la medic ca nu mai aveam stare pana azi. Ne-a dat smecta si biotics si sa continuam regimul si azi a avut deja un singur scaun normal... deci mergem spre bine. mucisorii se imputineaza si ei si pe luni o duc la cresa iar.....

va pupam si va dorim o zi minunata

Mergi la inceput