Minunatele Scorpiute (55)
Raspunsuri - Pagina 17
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor ,
o zi frumoasa va doresc ,la noi ploua
.
Poftiti la cafa
si o gustarica
.
Astazi s-ar putea sa ai un conflict de opinie cu o persoana cunoscuta, dar tot acest schimb de replici va fi intr-un fel constructiv. Aceasta discutie in contradictoriu se va rezuma doar la exprimarea parerilor diferite, fara a se transforma intr-o cearta aprinsa. Nu trebuie sa te enervezi din cauza ca persoana respectiva nu gandeste la fel ca tine. Daca toata lumea ar fi de acord cu ceea ce spui tu, conversatiile ar fi extrem de monotone, asa ca este bine sa intalnesti si oameni care au alte idei decat cele pe care le ai tu si care sa te stimuleze din punct de vedere intelectual.
* Dragoste: S-ar putea sa crezi ca norocul te ocoleste in dragoste, pentru ca persoana de care te simti atrasa nu iti acorda prea multa atentie si nu se gandeste la o relatie serioasa, asa cum iti doresti tu. Nu te lasa cuprinsa de regrete si incearca sa nu te mai consideri o victima a destinului.
* Cariera: In plan profesional, este posibil sa treci printr-o perioada de evaluare si sa dai unele teste, care sunt foarte importante pentru viitorul carierei tale. Va trebui sa te concentrezi foarte bine asupra acestora si sa incerci sa iti folosesti toate cunostintele acumulate de-a lungul timpului pentru a obtine calificative cat mai bune.
Altul![]()
Mare atentie la orice document legat de bunuri sau venituri banesti de orice fel!
Cat despre partenerul de cuplu, el asteapta ca parerile sa-i fie luate mai mult in consideratie. Protejeaza-te de stres si suprasolicitare. Este timpul ca aspiratiile tale legate de cariera sa prinda contur. Ia legatura cu vechii prieteni, unul dintre ei ti-ar putea sugera o modalitate ingenioasa de sporire a veniturilor.
intregul
al minunatelor fara exceptie.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
La M-Ciuc, a fost soare, acum e innourat si racoare. Dimineata au fost -3 grade C.
Haide, soare, haide ! 
Gabi, o
e bine venita, acum ! 
Banuiam ca e Rosu Imparat, ca asa isi anunta si la mine sosirea, cu dureri de cap. ![]()
Cum sunteti azi ?
Monica, lasa ca e bine si asa, virtual, decat, defel ! ![]()
Eu una, fara mama nu stiu ce m-as fi facut. 
Si ea, la fel, fara noi, cand toti ceilalti copii, sunt plecati peste hotare. ![]()
Cum a fost azi la gradi, Ruxi ? 
Ana, ce fain ca v-ati bronzat, deja ! Ati prins culoare in obraji, ai ? 
Ma bucur ca Luana a si uitat despre ce vorbea sapt. trecuta ! 
Si bravo, Alex, campionule !
Bafta multa la galati ! Sa fii tot primul ! ![]()
Restul fetelor, ce faceti, pe unde sunteti ?
Va doresc o zi faina in continuare !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Pisicuta spune:
Salut Minunatele!
Sunt in maxima viteza, asa ca n-o sa va mai pot lua pe rand, ci va "vorbesc" tuturor!
Noi am vrut sa-l tundem pe Ducu-n WE-ul asta dar, ca de fiecare data cand ne propunem lucrul asta, o rotita a inceput sa se-nvarta in sens invers fata de restul angrenajului, asa ca treburile nu s-au mai potrivit (pentru a treia oara), astfel c-a ramas baietul meu tot pletos si carliontat, cum il stiti! ... O fi vreun semn ca sa nu-l tundem, o face el "haba-haba" sa ramana cu buclele-i angelice in jurul mutritei adorabile??? Habar n-am! Cert este c-am mai punctat un esec in demersul nostru de-a ne tunde mezinul!
V-am pupat dulce si sper ca maine sa am o leaca de timp ca sa stau la povesti cu voi mai pe indelete!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
Daca va plac pozutele noastre, nu ne suparam de ne votati! Ne gasiti la pag.17 "Dragoste la malul marii" si la pag.27 "La Multi Ani"
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Dodo-pui spune:
Nina azi este ok capul meu,dar afara e urat si a plouat.Azi noapte am sta la povesti cu Bodo prin urmare azi in loc sa mergem la recuperare ne-am culcat"andoi"cum spune Donu'
.De ce nu a dormit?Probabila a mancat mai mult decat trebuia(am avut sarmale si-s favoritele lui).Nu s-a vaitat de nimic si nici nu parea sa-l doara ceva dar ma gandesc si eu.
intregul
al minunatelor fara exceptie.
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:
dragele mele scorpiute,suntem acasa
am ajuns bine mersi la gradi, n-a zis nimik, a stat sa cantat imnul s-a spus rugaciunea si dintr-o data a inceput sa bazaie si de-atunci a inceput circul...au intrat copilashii in clasa si ea a zis ca vrea acasa, dupa ce am convins-o sa intre ca le pune desene ca-i duce in parc...a intrat si eu am plecat sa cumpar bombonele sa serveasca colegii...pe-aici asa se obisnuieste si plec...ncii bine nu ajung la magazin ca suna telefonul ca plange rau dupa mine...asa ca am fugit intr-un suflet, i-am dus bombonelele, a servit copilashii plangand si am plecat acasa
(directoarea a spus ca we a fost de vina...daca avea continuitate nu era nici o problema)...iar a promis ca maine nu plange...(doar joi si vineri n-a avut nici o problema...nu stiu ce-a apucat-o astazi) 
Ana, felicitari lui alex

pisicuta, lasa baiatul ca-i frumos cu plete ![]()

nina, hai ca trimit eu putina caldurica si la voi 
gabi, multam de horoscop 
adriana n-am apucat sa ma uit la poze 

va
pe toate sa aveti o saptamana minunata
monica
miraklucker spune:
na, ca eu m-am laudat prea mult
, si ai mei sunt raciti toti 3. A inceput Selin ea e deja la faza de muci grosi si verzi, mai tuseste din cand in cand dar noaptea doarme bine, nu tuseste. De ieri au inceput si ceilati doi sa-i doara gatul si sa-si sufle nasul. David a facut azi noapte febra ....mare. Nu- i-am mai masurat-o dar frigea rau.i-am dat paracetamol. Normal ca nu l-am trimis la gradi.Azi dimineata cica era Daria fierbinte.
...........nu ma mai necajesc si eu ca barbatu-meu se i-a de cap cum ii aude ca scot vreun sunet mai ciudat sau isi sufla nasul![]()
Sambata i-am imbarcat pe cei doi cei mari...Selin era mucoasa, ne-am inghesuit in masina impreuna cu prietena mea si baietii ei si am plecat la IKEA si la un centru comercial mare nou nout
. Ne-am invartit pe acolo, apoi i-am lasat pe copii la kinder paradise, o ora si noi am cascat gura pe la magazine. cu 5 min inaite de ora m.-a sunat de acolo ca Daria plange. In schimb baietii nu ar mai fi venit. David mai vroia si la celalt loc de joaca...
.
Ieri am fost pe afara a fost frumos. Bine am facut ca ne-am lins pe bot de vreme frumoasa pe saptamana asta
va pup pe toate.......azi iar am zi lunga
, dar ai mei nu sunt acasa, ajung mai tarziu. Au plecat intr-o excursie scurta la socrii![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Dodo-pui spune:
Mira insanatosire grabnica puiutzilor.
intregul
al minunatelor.
Varsta lui Bogdan
miraklucker spune:
Merci Monica
, ai tai sunt bine??
PS. ieri i-am aratat prietenei mele colectia ta cu poze cu mancarica si prajituri
, vroia sa stie de unde fac eu prajiturile alea asa de bune........tare pofta i-ai mai facut![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica-elizabet spune:
multumesc ca-mi faci reclama ![]()
dar sunt copy-ate de la fetele de aici de pe dc sau culinar(mai bine i le arati in original ca-s mult mai apetisante) ![]()

monica