Timisoara, Impreuna...la party pentru Emma (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Io n-am vazut nimic.
Poate acum la 23 si ceva.

Feteleeeeee ii musai sa va uitati www.youtube.com/watch?v=O-MucVWo-Pw&feature=related" target="_blank">AICI nu mai pot cat am putut sa rad

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu am vazut clipul din pacate...eu am dat tv-ul tare sa aud din bucatarie unde se desfasurau ostilitatile

fara nici o legatura cu mobila mea...stau si ma minunez de ce e lumea in stare in ziua de azi...incredibil!
e grele dom'le, e grele... catre aveti o limonada, va rog!
dau in schimb o cafa buna rau
pe maine

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

De asa ostilitati sa tot ai parte...Mariuca!!!
Sfinteasca-se bucataria ta, faca-se ciroba-n ea,de acum pana-n vecie!

Eu tot lipita de , sper macar sa 23 sa-l vad...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Laura, cate tigle mai ai, mama pe casa?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Laura, misto, m-am distrat de numa
Doris, tin pumnii sa vedeti curand clipu
Maria, dau eu o apa plata cu lamaie ... dar vreau in schimb o cafa deaia tzapana

Radu, bafta maine!!

P.S. In 16 aprilie merge mamanu meu la Bucuresti pentru viza.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bafta lui Radu la carnet si mamei de Silva la viza.

Ultima strigare de clip: 23 35 sau imediat dupa (final de meci)

Chiar nu s-a uitat nimeni garantat la 20.45????? Ca tarai un morcov....

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Dana, aici sunt, pe receptie...
Baga morcovu in ciorba, ca asa e cum spunem noi...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Atentiune, hai la tv!

Of, sa fie cum zici tu Doris, ca daca a fost difuzat cum zic ei in afara de a ma auto declara tampita nu cred ca am ce face

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Vin io maine la sefu tau, si spun ca am astigmatism si miopie nevindecabila...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Am vazut-ooooooooooooooooo
tzuc-o mama de vedeta...
Dana, a iesit super montajul, super...da scurt...

POZE CU NOI

Mergi la inceput