Eu am venit 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Danuta ti-am raspuns
dar hai ca iti mai scriu o data
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Buna ziua fetelor.
Imi cer scuze ca intervin in subiectul vostru dar am nevoie sa imi recomandati , daca se poate , o pensiune draguta, in Hunedoara sau pe langa Hunedoara, nu foarte scumpa.
Multumesc frumos si imi cer scuze de indrazneala.
Mirela-Alina, care subiect
.Da un search, pe Google, poate gasesti ceea ce cauti. 
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
Sunt suparata, Luana face injectii, ampicilina cu gentamicina la 8 ore.Nu stiu ce a fost, iarna asta,ca a racit foarte des. 
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
Mirela-Alina am vazut intre Hunedoara si Deva,la Santuhalm,ceva pensiuni,dar nu ma pune sa-ti dau nume,caci nu stiu...le-am vazut in treacat,din maxi-taxi(sunt cam pe marginea drumului).Mai sunt pensiuni si la Cincis,dupa Teliuc,acolo e o zona faina,de agrement,dar iar,nu stiu nume si nici preturi.Aici in Hd. in oras sunt doua hoteluri,pensiuni nu stiu sa fie...
Lulu pupici Luanei,imi pare rau ca trebuie sa faca injectiile,sper sa sa-i treaca repede...of,of Insanatosire grabnica!
Mai, aproape ca l-am trimis pe Lazarus, sa va caute.Pe unde umblati?
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
Iaca sunt si eu pe aici,care-i baiul?
Tocmai pe uratul ala,n-ai gasit si tu pe unul mai aratos,gen George Clooney?