Fetele din Jud. Hunedoara *4*
Raspunsuri - Pagina 3
ramyteo spune:
Buna dimineata hunedoara! VA servesc cu un ceai? O
?
Lena sa vezi ce batuta iei pi mei tu ne intrebi pe unde umblam? Da tu pe unde umbli ,hai?
Va
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
danuta36 spune:
Intru si eu un pic sa va spun ca sunt cam necajita..Miru a facut ieri vaccinul de 6 luni si dimineata avea febra,e prima oara cand reactioneaza asa,la celelalte n-a facut...O doare piciorusul si acum,nici nu prea il misca si cum o ating cum plange
Asa mila mi-e de ea saracuta,nu mai stiu ce sa fac s-o mai inveselesc...
Ochi_verzi aseara am vazut pe Euforia o emisiune despre o mama cu un baietel,care nu manca nimic...a aplicat o metoda cu un panou cu stelute si a inceput piciul sa pape pana la urma.M-am gandit la voi,ziceai ca Diana nu prea papa...
lulu_boches spune:
Buna dimineatza!

Ramy-umblu si eu pe unde pot![]()
Ieri mi-am cerut lichidarea
Danuta-ai pus compresa cu bulion?
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
lulu_boches spune:
Aloo, o ushchiratzi, cu "Tufish", de nu dati nici un semn![]()

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
ramyteo spune:
Pai tu amu pi unde umbli?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
lulu_boches spune:
quote:nu umblu, nici unde.Is la birou.
Originally posted by ramyteo
Pai tu amu pi unde umbli?Teo
Perlute
noi

Impreuna pentru EmmaVERDE
ramyteo spune:
La care birou? La cel nou?
Teo
Perlute
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Buna dimineatza!
Ramy-umblu si eu pe unde pot
Ieri mi-am cerut lichidarea
Danuta-ai pus compresa cu bulion?
noiImpreuna pentru Emma
VERDE
Auzisem si de asta,dar i-am pus felii de cartof si si-a revenit incet-incet...dar am tras o sperietura,ca aveam tot felul de ganduri..negre.Merci de sfat,oricum

Ai gasit un job mai bun,macar?..
danuta36 spune:
Mai fete dar unde sunteti?De doua zile n-a mai scris nimeni..
Va invit la o cafea tare 
... poate va urniti ![]()