Strumfi de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

desi azi sunt la pamant uite ca am intrat putin pe aici si ma bucur ca am facut-o,am citit si eu de deni si familionul ei cel fain.draga mea ai si fata,sau cel putin un baiat ce e frumos si gingas ca o fata.eu asa ochi nu am vazut pana acum,vorba fetelor e numai ochi. ma bucur ca ai de gand sa ne vedem face to face,abia astept sa va cunosc si pe tine si pe olteanul tau de sot.si noi vrem sa facem un weekand la viena dar noi mergem si cu eli ca nu avem cu cine sa o lasam.
simo cand ma uit la matei cat e de fresh si mobil imi vine "sa pun biciul" pe eli,dar nu am pe cine..ei ii e lene sa stea in p[icioare,de ce sa faci efort cand poti sa stai jos asa de comod?
as mai fi vrut sa scriu multe dar zilele astea trebuie sa ma adun...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cafera graba strica treaba!ma refeream la faptul ca eu nu am raspuns la intrebarea ta cu trecerea de la milumil 2 la 3 pentru ca si eu eram interesata de raspunsuri!... my bad sorry.Eu pe Alex l-am luat cu mine PESTETOT si inca il iau nu am plecat decat de vreo 3 ori fara el la treburi relativ scurte adica intr-o ora eram inapoi acasa.Deci Alex merge cu mine: la restaurant, la alimentara, la supermarket, in centre comerciale, in vizite, la munca la tati etc etc.Nu mi-am facut niciodata griji ca o sa culeaga ceva de pe drum, dar intradevar ma streseaza babele cand vin si il ating.

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cafera David era restant cu vaccinul de la 2 ani jumate pentru ca din septembrie de fiecare data cand trebuia sa mergem la vaccin era bolnav, acum tocmai a trecut peste un episod de raceala si nu am mai amanat ... Mara a avut erstanta de la 6 luni, de fapt vaccinul de la 2 luni i l-am facut mai tarziu, (era in septembrie) David era bolnav(enterocolita si bronhopneumonie) si nu stiam daca nu s-a molipsit si Mara asa ca am amanat vaccinul, l-am facut doar in octombrie, urmatorul in ianuarie pentru ca am prins decembrie cu sarbatorile ... acum suntem la zi
le-am facut la amandoi pentaxim si Mara a mai avut in plus pt. hepatita B

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez

http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare!
am cam lipsit o perioada asa ca vin si eu sa dau raportul. noi suntem bine. andra nu a prins nici un virus desi o luam peste tot plus ca alex poate sa aduca oricand virusi de la gardinita. azi a iesit si dintisorul cu nr. 3 dupa ce ne-a chinuit o saptamana.
nu merge de-a busilea, nici in picioare. recunosc ca sunt stresata cu mersul din cauza problemelor pe care le-a avut la inceput.
se rostogoleste, rade, vorbeste pe limba ei, dar spune mama. mananca destul de bine. ziua doarme de 3 ori cate 1-2 ore. noaptea inca se trezeste sa manance. de la ora 6.30 nu mai doarme. desi am avut probleme cu kk cand era mica (facea tot la 5-6 zile) acum face de 3-4 ori pe zi.
desi imediat face 8 luni are doar 7.3kg si 70cm. dr spune ca e prea slaba, dar eu sunt multumita. mananca cereale in fiecare seara.
nu am scapat de suzeta si nici nu cred ca o sa reusesc prea curand.
am descoperit ca sta cu oricine si asta e un lucru bun. in ultima luna a stat cu 3 bone (am ramas fara bona si a trebuit sa caut alta).
am vazut poze multe multe de cand nu am mai intrat si cateva filmulete. toti strumfii sunt frumosi. fiecare are cate ceva deosebit.

eu am un epilator braun verde de vreo 8 ani dar prefer sa ma fac la cosmetica. imi place mult la cosmetica asa ca nu o sa-mi iau alt aparat.
mychydutza noi de tuse am scapat cu aerosoli. sanatate multa!
pentru cine vrea sa ne vada am pus poze noi aici
pupici tuturor

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

saliu'
vin si eu cu o intrebare. puteti sa-mi recomandati ceva carti de psihologia copilului sau cum s-or numi ele? ceva cu sfaturi pentru diverse situatii, cum sunt cele de la super nanny. poate va vine sa radeti, dar eu vreau sa incep cu dreptul in educatia lui denis si imi pun inca de pe acum problema cum sa-i explic sau cum sa nu ii dau voie in locuri/la lucruri care il pot rani sau face rau mai tarziu. ca sa intelegeti... el trage de toate sertarele, usile de dulapuri, unde am diverse scule de bucatarie, detergenti, cate si mai cate. sau sa nu imi ia telefonul, aparatul foto etc. se tot discuta de evitarea cuvantului NU.
si pentru ca il iubesc asa de mult nu vreau sa-l transform intr-un copil rasfatat din vina mea. deja nu sta fara mine nici o clipa, plange de rasuna blocul...
incerc sa revin si cu cateva raspunsuri...cand imi da liber teroristul mititel.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bau,

Lia, multa sanatate pentru Una si felicitari pt ridicat.

Iulia, vacanta si rasfateala placuta in continuare.

Ioana, bafta la noul job, sa fie intr-un ceas bun.

Dana, mersi, si voua la fel.
V-am votat si pe voi si pe toti strumfii pe care i-am gasit.

Ioanaiubb, Anamiha, Mamii, felicitari pt ridicatul in 2 picirushe.

Jadi, e greu cu separatul copiilor dar e bine ca macar nu stai cu grija, stii ca Vlad e bine ingrijit. Spor la munci in continuare.

Alina.a, ce cauti la pamant? Hopa sus, cu noi la hora , .

Nico, .

Pup fetele, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ianaiub, grele sunt programarile cu doi copii.

Alina.a, de ce esti intoarsa? A plecat mami tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

aseara m-am despartit pentru totdeauna de cea care mi-a fost cea mai sincera prietena timp de aproape 13 ani,cateaua mea shely...si mi-e tare greu,zau...sunteti niste dragute,multumesc.
anto chiar vroiam sa intreb de tine,ma bucur ca ai mai scris.multa sanatate piticilor.
e pacat ca atata lume care a fost atat de activa cat am avut burtici si dupa, nu se mai regaseste aici sa mai scrie cateva cuvinte...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

alina

Si despre ultima parte...asa-i...si ma opresc aici

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina.a, te inteleg...Daca te ajuta, si eu am trecut prin asta. Nu ma consoleaza decat faptul ca o vad pe Alexia ca are aceeasi prietenie cu catelul ei, Dodo. Imi aduc aminte de copilaria mea si de bunul meu amic si nu pot decat sa zambesc.

Mergi la inceput