Strumfi de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 14

cafera spune:
Mamii, ai un baiat dulceeeeeee. I l-am aratat Ilincai.
Am admirat prezentarea frumosului cu soseta in gurita si ne-am aratat incantarea si pe forum.
Despre constipatie noi nu prea stim multe, intrucat avem 3 scaune/ zi. Din carti stim de pere si prune.Nu stiu ce raspuns trebuie sa-ti dau. Imi mai amintesti?
Pupici

cafera spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Ma bucur ca ati vizionat si placut pozele noastre. Nu dau nume pentru ca sunt sigura ca mai sunt ca mine care se uita, le place, dar nu spun
Si eu ca Oana cu lobby pentru prietena cu pozele...asa ca votati, va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2picaturi
Si un buchet depentru fetele care ne-au ajutat deja
Simomami de Matei
![]()
Si noi, si noi suntem printe uituce. Va trimitem pupici sa ne scuzati.

mychydutza spune:
andreea apropos de epilator, eu mi-am luat ieri braun silk epil. am avut unul galben si m-a tinut vreo 7-8 ani. de ceva vreme cam rupea firele in loc sa le smulga. asa ca am luat altu nou (cu 5 ani garantie).
simo, jadi, fromoase poze.
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei

mychydutza spune:
andrei tot mai tuseste. am sunat dr si mi*a zis ca deocamdata sa-i dau nurofen si eurestal sirop. daca se agraveaza situatia ne ducem la dr, sau mai degraba o chem acasa.multumesc de sfaturi!
*mihaela*

mamii spune:
Mychydutza si noi pentru tuse am luat eurespal.Acum ultima oara cand a fost racit nu i-am mai dat nimic adica eu am vrut sa ii dau dar domnul nu coopera in nici un fel!in rest ser fiziologic si a durat toata raceala cam 3 saptamani de imi iesisera peri albi.
Ca epilator .. nu stiu ce sa va zic mie mi se par toate LA FEL!Nu cred ca smulge vreunul paru in alt fel.Si eu am brawun silk epil de vreo 3 ani si sunt multumita de el!Am dat pe el cam 80 de ron.
Si eu fac parte din cele care vizioneaza poze dar... uit mai mereu care cum cand ce... Dar acum am admirat si bebel de SIMO si e un dulce dulce dulllllceeeee.Plus ca vad ca deja sta intre fetite.... le ajuta sa faca baita...Ce mai GAGIGAR DOMNE :)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz

Simo78 spune:
Eu am Braun, mama are Philips (sau cum se scrie ca mi-e lene sa verific) si e diferenta intre ele..aasta al meu ciupeste sau trage parul, al mamei e mai delicat, nu doare asa tare...si eu am in plan sa-l schimb, dar dupa scaun de masina, ciupercuta, pijamale noi (ca cele vechi raman mici), haine de vara, multe multe jucarii, apoi probabil haine de toamne, alte pijamale....
Si eu ca Oana cu lobby pentru prietena cu pozele...asa ca votati, va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2picaturi
Si un buchet de pentru fetele care ne-au ajutat deja
Simo mami de Matei

ruxulic spune:
Jadi, Simo m-ati topit cu baieteii ingereii. Clar, declar ca sunt cei mai frumosi baietei...bineinteles, dupa Tudor al meu.
Poze: http://www.flickr.com/photos/24404482@N08/

ioanaiub spune:
eu am un epilator philips dar prefer sa merg la cosmetica pentru epilare cu ceara, epilatorul il folosesc in cazuri de "urgenta" si doar pana la genunchi ... e un model mai vechi, il am de vreo 10 ani, daca nu mai mult si mi-as dori si eu unul mai performant, poate m-as incumeta sa-l folosesc si mai sus de genunchi, am vazut ca se face multa reclama la braun, mi-as dori unul
am trecut cu bine peste perioada de dupa vaccin, "ciuchilutii" nu au facut febra
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

cafera spune:
Ioanaiub, ce vaccin ati facut voi la dublu? Sanatate in continuare.
Mamii, poate i-mi amintesti la ce sa-ti raspund. Iar despre grijile cu inghititul vreunui obiect, nu cred ca e cazul. Multumesc!

cafera spune:
Mai fetelor, eu pe Ilinca am protejat-o destul de mult fata de scosul in lume. Adica mi-am organizat treburile astfel incat sa ramana cineva cu ea acasa si sa nu o expun aglomeratiei (magazine, strazi prafuite, etc). Astazi, nu am avut incotro si am ajuns pentru o problema urgenta de-a mea, direct in policlinica. Am zis ca mor. Parca vedeam virusi si microbi misunand pe langa ea... Noroc ca nu am stat mult si am ferit-o de fiecare cucoana care, binebvoitoare, dorea sa-i puna mana pe obrajor. Acum doarme, dar eu sunt intr-o framantare continuua.
Stiu ca nu o pot tine sub glob de sticla, dar chiar in policlinica sa ajung...asta-i ironie ...