Azoospermie - cap 17 -
Raspunsuri - Pagina 20
iuca spune:
Moniland din pacate nu s-a inbunatatit spermograma, chiar i-a crecut FSH-ul. Anul trecut avea 14 si acum are 26 si limitele sunt cam 2-12, cam asa ceva.
aspiranta la
- din august 2005
vio
copilutzu spune:
Nusyc azi am fost la Giuli , si am vrut sa te caut dar nu stiu cum te cheama…
Vroiam sa te imbratzisez sis a te “imbarbatez”. Te pup si … si nu mai zic nimic ca nu mai am cuvinte … Sincer!!! Imi pare tare , tare rau!!! Refacere grabnica!!!
Dalailana Am gandit si eu ca tine… dar … NU POOOOT!!!
Eram disperata, ma gandeam ca nu am nici o sansa..
Nu aveam banishori ptr. un plan mai indraznet gen FIV. Nic nu indrazneam sa ma gandesc.
Apoi m-am pus eu in locul lui…
Nu mai povestesc …. la ce mi-a trecut prin capshor…!!!
Asa ca…
Azi mi-am facut dosarelul ptr. FIV-uletz!!!
Sunt ca dezamagita ca sunt la dr.Niculesc. Nu stiu daca o sa ne intelegem ... dar incercam...
Va pup pe toooate!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
dalailana spune:
Copilutzu: In cazul meu imi pun problema putin altfel: menirea unei femei este sa fie in primul rand mama si apoi sotie. Asa ca daca, repet Doamne Fereste!, voi fi pusa in situatia asta o sa fiu egoista, o sa il insel si o sa avem un copil. Alte probleme care ar putea sa apara nu mai conteaza le rezolv atunci. Cel mai important e ca o sa avem/am un copil.
Stiam ca sunt egoista dar citind parerile de pe forum imi dau seama ca sunt un monstru de egoism!!!!
bytzi spune:
Buna fetelor! 
ti-ai facut dosarul ,totul e an regula ?de cand ancepi trat? sa stii ca eu am foarte mare ancredere in dr Niculescu(fiind pacienta lui) si cand eram prin spital se vorbea ca are un procent f mare de reusite la FIV,eu acum am renuntat la el fiindca vrem sa facem biopsie cu FIV si el nu a fost deacord,si vrem la o clinica particulara, poate daca facea si el la un cabinet privat nu renuntam la el, as fi putut vorbi altfel cu el ,antradevar la Giulesti nu poti vorbi prea multe e tot timpul pe fuga si nu e ca alti dr sa al mai poti opri pe sala sa al antrebi ceva..la cabinet nu mai spun..dar daca tu esti la dr Cocei ea va merge cu tine si cand faci eco ,eu asa am vazut pe acolo..si el ati face doar punctia si ET (sa stii ca ei doi se anteleg f bine ,si dr N doar cu ea lucreaza ca embriolog-asta am vazut eu)
si mult succes!
Pisik06 spune:
Neatza fetele!
Dupa cum am povestit si la FIV, am avut o experienta cam neplacuta ieri cu dr Niculescu. Eu sunt mai sensibila si conteaza f mult pt mine si felul in care esti tratat de dr., nu numai cat de bun e profesional.
Bytzi, m-ai mai linistit spunand ca dr Niculescu are f multe reusite, aici pe forum sunt doar reusitele dr. M. Stiu si eu de Niculescu ca e dr f bun, dar din pacate ca om e foarte dificil. Am vb cu dr. Cocei si ma va insoti ea la discutia cu el, asta ma linisteste, sper doar sa nu imi poarte "pica" ca am incercat sa il abordez pe hol si sa ma trateze iarasi urat.
O sa vb si cu dr Hodovanu, poate il mai domoleste si ea pe dr. Niculescu.
Oricum, desi am dosarul depus, trebuie sa fac histero si anticorpii antimullerieni
Pupici si bafta!
bytzi spune:
Pisik asa este ca e mai dificil,dar ce mi-a placut la el e caci toti pacientii sant egali ...sigur nu te tine minte la cati pacienti are (ati spun din propria expierenta )-sa vezi an cabinet ce frumos vorbeste ,dar daca poti vorbi cu dr Cocei sa te ansoteasca e mai bine ei doi au o relatie f buna,tu esti la dr Hodovan ?sa stii ca si cu ea se antelege bine i=am vazut de multe ori lucrand ampreuna ,chiar si la consult al ajuta cand era prea aglomerat si mi se pare o draguta..ati urez mult succes! si sa stii ca eu am avut cea mai mare ancredere, care am putut sa o am pana acum antr-un dr(poate o sa ajung tot la vorba lui <ca nu avem nici o sansa sa gasim ceva la biopsie> dar trebuie sa ancercam)
Pisik06 spune:
Bytzi, iti multumesc mult pentru cuvintele de incurajare. Da, eu sunt la dr Hodovanu, o dr extraordinara, o femeie cu suflet mare, foarte calda si foarte apropiata. Ma ajuta mult si mi-e tare draga!
Sper sa o scot la capat si cu N pana la urma, e un dr bun si asta e tot ce conteaza
andrabirni spune:
Nusy, sper sa treci peste acest moment si sunt sigura ca vei reusi sa devii mamica tot anul acesta.

Chiar m-a intristat o asa veste.Dumnezeu o sa-ti fie alaturi.
Marush,din cate imi aduc eu aminte, tu ti-ai operat sotul de varicocel.Ce valori aveati inainte de operatie?Felicitari si spune-ne mai multe, cat te-a costat FIV-ul in Ungaria, unde ai sta, etc.
Miki, pupici.
bytzi spune:
buna dimineata!
Fetelor haideti sa servim cafeaua ampreuna--nimic noutati?yoana tu erai matinala noastra,pe unde esti?
Pisix cum e an vacanta ?hai ca si pe la noi e soare si cald
si te asteptam cu vesti buneNusyc cum te mai simti puiule ,ai venit de la spital ,e totul an regula?
si santem alaturi de tine
Mikisor
Iuca tu ce planuri mai ai ,acum sotul tau ia vre- un trat ,din cauza trat pt TSH o fi crescut FSH?ai mai fost la endocrinolog?
Pisik poti sa ami spui si mie daca vrei ce analize v-a dat de facut pt dosar(si cam cat v-a costat?) ,trebuie sa faci si histeroscopie?
toata gasca.
nusy spune:
Scumpele mele,va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine.Este foarte greu,dar trebuie s-o luam de la capat.
Am venit ieri din spital,am fost internata la mine in oras.A fost ingrozitor de dureros,chinurile iadului,ce mai...mi s-a facut rau de 2 ori acolo,pe masa...desi era cu anestezie locala,m-a durut cum nu m-a durut nimic in viata mea.S-a curatat foarte,foarte greu,era prins bine de tot.Acum iau antibiotic si am concediu medical pana joia viitoare,inclusiv.
Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc mult,mult noroc!
Nusy