Azoospermie - cap 17 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Nusy mie mi s-a facut pielea gainii si mi-au dat lacrimile instantaneu cand am citit mesajul tau, imi pare foarte foarte rau.
Sper sa ai puterea sa o iei de la capat, sunt si eu alaturi de tine
Bitzi nu stiu daca tratamentul ptr tiroida i-a influentat FSH-ul, eu am inteles ca tratamentul ptr tiroida se ia toata viata. Inca nu am ajuns la un endocrinolog in Bucuresti, dar vom merge, ca astia din Galati sunt cam depasiti de situatie.
PisiX eu inca astept o veste buna de la tine
Mikisor , Iyoana, Ioana_p_76 , Moniland , anes
Va cu drag pe toate

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Dalailana nu te supara ca nu am zis-o cu rautate.. Eu am zis prin prisma mea.. De fel nu sunt geloasa si ti-am zis mi-a trecut si mie prin cap varianta asta dar … nu pot. Iti dai seama .. avem 19 ani impreuna .. stie diagnosticul… ar fii penibil sa apar acum “burtoasa” … Nu.. nu pot nici sa ma gandesc. Si sa stii ca nu esti egoista! Sau daca tu asa consideri … este parerea ta .
Daaar mie tooot draga imi esti!!!
De fapt .... toate fetele imi sunt dragi . Aici gasesc linistea de care am mare nevoie.
Bytzi Multumesc!! M-am mai linistit!!! Cu toate ca v-am mai zis o sa am prob. cu Dr. Niculesc ptr. ca sunt grasana… O sa ma ia la 11m SIGUUR!!
O sa iti trimit PM sa te intreb de dr.
Am fost pacienta dumnealui dar am renuntat ptr. ca nu vroia sa ma opereze de miom. Uitasem cu este cu frica de dr. .. Off.. De atunci am prins o frica de doctori ...
Dar poate .. tot raul spre bine..
Miercuri fac histeroscopia. Pe urma mai vedem.
pisik cine si de ce ti-a zis sa faci anticorpii antimullerieni ??? Ca mie nu mi-a dat sa fac nimic. Decat ptr. sotzulache.
Andrutzabirniiii te puuuup!!!
Aaaa Bytzi iti trimit io pe PM listutza cu analizele facut dar un picutz mai tarziu ca acum plec …. Cred ca dupa ora 12…
Nusyc inca o data te puuup!! Hai sterge lacrimitzele!!!
Ioanele mele dragi Va pup si mi-e doruletz de voi!!
Va imbratzisez pe toate!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor mi-am permis eu sa deschid un capitol nou, pentru ca Mikisor lipseste,
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119498

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput